סתם מתוך סקרנות...

Noam S

New member
סתם מתוך סקרנות...

כמה מהגולשים כאן בנים וכמה בנות...?

subatoi

New member
אם תלחץ על הכינוי של כל אחד

תוכל לראות את הכרטיס שלו, ושם יש את הפרטים. חוצמזה, אפשר לבין (בד"כ) מצורת הכתיבה...

Noam S

New member
רציתי רק לדעת אם יש בנות שאוהבות את

הסדרה... פשוט [רוב] האנשים שאוהבים מד"ב [לצערי] הם בנים... ו... הייתי רוצה לפגוש בחורה שכן אוהבת מד"ב
הכוונה סרטים וסדרות... [לא ספרים!]

subatoi

New member
יש, יש בנות פה.

ובכלל, יש בנות שאוהבות מד"ב. אף פעם לא היית באייקון? רואים שם הרבה בחורות. פחות מבחורים, אבל עדיין יש.

Noam S

New member
רגע, באייקון לא. התכוונתי שהייתי

בפורומים אחרים...

subatoi

New member
אז תבוא לאייקון,או לכל כנס מד"ב אחר

ותראה ש*יש* בנות. אני גם מכיר פורומים אחרים, עם בנות. מעט, אבל יש.

Noam S

New member
אני לא טיפוס של כנסים...

פשוט חשבתי לנסות את מזלי ולראות אם יש כאן במקרה בחורה חמודה שאוהבת סרטי מד"ב וסדרות וכו'... אבל תודה על ההזמנה

subatoi

New member
יורשה לי לשאול למה?

סרטים טובים, פרקים טובים, ואנשים טובים (ברובם) שאפשר לפגוש. מה רע? (שוב, אם יורשה לי)

Noam S

New member
נשמע מגרה. באמת. אם יהיה לי עם מי

לצאת לשם. [בת!] אני אבוא בשמחה. העניין שאני לא מכיר הרבה אנשים שמתים על מד"ב. וחשבתי היות ואני נמצא בחיפוש אחרי החצי השני שלי, כדאי לקפוץ לפורום הסדרה האהובה עליי, לראות אוליי שם היא מחכה לי... אני מבטיח שאם אותה מתוקה תאהב מד"ב אנחנו נגיע [באמת!]

subatoi

New member
תחזור אח"כ לכאן.

יש כמה בנות שלא פה כגרע (כמו שאתה רואה...), אבל כנס זה גם מקום מצוין להכיר אנשים (ונשים), גם אם אתה לא מכיר אפאחד. מניסיון.

kinspirit

New member
*כחכוך גרון*

*אחת* מצוות הניהול היא אכן בחורה, אך היא שומרת עצמה לדניאל ג'קסון

[TNT]

New member
../images/Emo3.gifאני דניאל מירון לא מספיק?

אני בחצי הדרך עשיו אני רק צריך ללמוד מיתולוגיות וכל מני שפות עתיקות ופתח שרירים.

Hakarpad

New member
האם אני זוכר נכון?

"דניאל תעשה לי ילד" (Kinspirit ברגעים של צלילות דעת)

kinspirit

New member
די כבר!

לא נכון...אני מוחה בתוקף!!! אלו לא היו המילים שלי!!! אוף איתכם *הולכת לזעוף בפינה*

למעלה