סתם מתוך סקרנות

wish2

New member
חח הנסיכה על העדשה

חמוד גברים שמכירים אגדות. השאלה שלך מצחיקה אותי . ברור שיש הבדלים בין נשים ישראליות לנשים זרות... היה משעמם מאוד אם לא היו כאלה .

liron108

New member
אני חושבת שיש יותר מידי נשים

בכל ארץ בשביל להתחיל להגיד שהנשים בארץ הן ככה וככה ובארצות אחרות הן ככה וככה

פנומן 72

New member
ברור שיש הבדל

מבלי לציין תרבויות : ככל שהתרבות יותר מערבית וקפיטליסטית, אז גם היחס לגבי גברים יהיה קר ותובעני. בכל תרבות שהיא יותר קונסרבטיבית היחס לבני אדם בכלל ולגברים בפרט הוא יותר טולרנטי ושפוי. אפעס עושה רושם שתרבות היאללה-יאללה של הנשים בישראל הוא משהו שמתאים רק לנשים בישראל ...

מעניין שאתה לא היחיד שמתייחס לקטע של

קפיטליזם.(מישהו בפורום אחר גם כתב על זה) האמת לא חשבתי שאנשים בכלל ירצו להיכנס לזה כששאלתי. אולי הייתי צריך להדגיש שכיוונתי יותר לחוויה האישית של כל אחד, בגלל זה היה חשוב לי לשמוע ממי ששהה בחו"ל והכיר נשים ויצא איתן.

wish2

New member
יאללה יאללה תתאדה לי מהמסך

משפיל נשים שכמותך .

liron108

New member
אני חושבת שזה בגלל

שבמדינות הלא מפותחות נשים גודלות בצלו של שובניזם חמור

Thumpers

New member
*גדלות

אבל שובניזם יש גם במדינות מאוד מפותחות. אלא אם כן, וכמובן אני אשמח אם זה נכון כי זה יפתח דיון חדש ומעניין, את מחשיבה את ארה"ב למדינה לא מפותחת.

liron108

New member
נכון יש גם במדינות מפותחות

לא אמרתי שאין אמרתי שפחות. אני חושבת שאם תקח אישה שגדלה באופן שובניסטי, לא משנה מאיפה, היא תיהיה פחות דורשנית כי מגיל אפס לימדו אותה שהיא פחות שווה.

נכון מאוד

אם מגיל אפס לימדו אישה כזו שהיא לא שווה כלום ונחשבת לרכוש הגבר, אז אין לה שום ערך עצמי או רצון עצמאי. גם הסימן הכי קטן לרצון כזה מושתק מיד ובדרך כלל בצורה אלימה.

למעלה