סתם משתפת

סתם משתפת ../images/Emo13.gif

קניתי היום ספר תורה לזכר עילוי נשמת אמי ודודתי (אחות אמי) שנפטרו ממחלה קשה... אני מאמינה אבי הרבה פחות אם בכלל הצעתי לו להשתתף הוא לא רצה ורק סתם רציתי שתדעו
תודה על ההקשבה

אשרך...........

ספר צורה עולה הרבה כסף, ואם עשית זאת, תבוא עליך הברכה, המצווה הזו תעמוד לך כל ימי חייך, לטובה ובריאות. אלי פילו

../images/Emo24.gif המון תודה ../images/Emo13.gif

הייתי צריכה את התמיכה הזו
ידעתי שבפורום הזה אני יכולה לספר ולשתף המון תודה רעות

במרוקאית אומרים -אביאדק' עשית

מצווה ענקייייייייייייית אין לך מושג עד כמה שמחים השמים על מעשה זה שעשית ולעילוי נשמת האמא והדודה כל הכבוד לך אביאדק

הינה משהו שכתבתי כאן בעבר באותו קשר

מגבילה להכנסת כלה, כמו חתונה בין השמיים והארץ, בתופים במחולות ובצהלולים נהוג לקבל את ספר התורה. מצווה גדולה לקיים וללוות את ספר התורה לבית הכנסת, כל הספרים שכבר גרים בארון הקודש יוצאים החוצה לקבל את הספר החדש להיכלו, מלבישים את הספר בבגדי מלכות, וכתר שוזרים לראשו, פעמונים חדשים מכסף משמיעים קולם, ואצבעון מיוחד חדש נוצץ יושב ומוכן לעבור כל השנה על האותיות הקדושות. אני זוכר את אימי מכינה עוגיות בגיל וברעדה לכבוד הכנסת ספר תורה, לשה את הבצק ועינייה דומעות, דמעות של ברכה, דמעות של שמחה, ובבית, אווירה של קודש יום חג.... אבי קורא תהילים מפזם ומזמזם לו, ריח סיר הדגים מתבשל, והלחמניות בתנור תופחות ומשמינות מגאווה!!!!!!!!!!!!! והעיר כולה שמחה וצהלה,....... יום הכנסת ספר תורה, קולולולולולולולולו... מכל עבר, שתהיה שרויה בנו הקדושה והשמחה. ילדים מתרגשים ואוספים סוכריות שמושלכות לאוויר, וכולם - אבל כולם באותו הרגע אחים!!!.

המון תודה ../images/Emo13.gif

מי יתן וזה יתן את הברכה להצלחה ולפרנסה, לזוגיות וחיים טובים לי ולכל בית הכנסת היום בערב דרך אגב גם חילקתי אוכל לנזקקים
משתדלת לעשות טוב בסך הכל לאנשים
ודרך אגב אם זה גורם לך לבשל אז אני בטוחה שכבר דבר טוב קורה

כל הכבוד

בוקר טוב אנגלית בכיף! שתמיד יהיה לך מה לתרום, ולעולם לא תזדקקי למתנות בשר ודם.

הודפי

New member
רק בכדי לכתוב את הברכה בשלמותה...

"שתמיד יהיה לך מה לתרום, ולעולם לא תזדקקי לידי מתנות בשר ודם, שמתנתם מעוטה וחרפתם מרובה". (בן תרבות יקר, אולי זו הזדמנות לשאול אותך, מדוע גרעו את 4 המילים האחרונות בברכה הזאת שהופיעה בסידורים הישנים בברכת המזון?). וכן... ל"אנגלית בכיף", שהמצוה הזאת תעמוד לך לאורך ימים ושנים, בבריאות טובה, אושר, עושר ו...זוגיות מוצלחת.

ברוך שובך ידידי הטוב

אני תקווה שהכל בסדר אצלך וגם במשפחה. נעים לראות את שמך מתנוסס כאן בפורום. שתהיה לך ולמשפחה שבת שלווה וטובה. משולה וממני כמובן. שולה ואלי פילו

שרונהה

New member
אמן ואמן על כל ברכותיך הודפי

אנגלית בכייף, אשריך וטוב לך, כן תזכי להגשים את כל משאלותיך

אתה צודק ../images/Emo13.gif

אבל עדיין רציתי לקבל קצת תמיכה מאבא שלי הרי אין אני עושה זאת רק בשבילי אמי הייתה אשתו למעלה מ30 שנה אבל עזוב
שבת שלום לכולם

למעלה