סתם משתף תסכול

• פותח הנושא ori 6
  • פורסם בתאריך

ori 6

New member
סתם משתף תסכול

לצד אמנים מהשורה הראשונה יש לי כמה guilty pleasure במוסיקת רוק.
אחד מהם זו להקת ה- offspring שאני נורא אוהב, נורא אוהב הכוונה דיסק אחד ויחיד שלהם שאני מכיר - Americana אי שם מסוף שנות ה-90 שליווה אותי בלמידה לכל הבגרויות ועד היום שגיליתי אותו מחדש אני צועק בנהיגה כל מילה מכל שיר.
עד כה, הסתכלתי על רשימת השירים שהם מבצעים בהופעות ולא התבאסתי מדי כי יש שם בממוצע 4-5 מהדיסק וגם המאוסים מביניהם (pretty fly וכו').
אממה? בפעם הראשונה בתולדות הלהקה ובאופן חד פעמי (למרות שלמדנו להכיר לא פעם שחד פעמי מבוצע בסוף הכי הרבה פעמים) מנגנים את כל האלבום בפסטיבל שהם יהיו בו. אם זה היה באירופה, הייתה לראשונה בחיי שוקל לטוס ולחוות את זה, אבל זה בקוויבק!

איזה כאב לב (הכל בפרופורציה, כן?).
חג שמח לכולם.

oren29at

New member
אוהבים אותך ori 6

קודם כל- אין דבר כזה "גילטי פלז'ר". אנחנו פה בפורום נגד הגדרות מצרות, מעליבות ומדירות מהסוג הזה, שעושות עוול למוזיקה, שכן באופן פוסט מודרניסטי ומולטי קולטורלי, כל אמנות שגורמת לאינטרוספקציה מטלטלת אצל חווה החוויה בהחלט ראויה---

אופספרינג? אופספרינג??? בנאדם, מה נסגר איתך??? מה קשור בגרויות עכשיו?? חלאס! היה, נגמר, הגיע הזמן לפנות את החצ'קון המוזיקלי הזה מהפנים. תאר לעצמך שאני הייתי מתקבע על מוזיקת ההתבגרות שלי. עד היום הייתי שומע פיל קולינס!

כלומר, אה, לא חשוב. שיהיה אופספרינג. שיהיה גם פיל קולינס. אומרים שהיה מתופף לא רע בשנות השבעים.

בנימה יותר חיובית- במיוחד בשבילך, ננסה לאסוף פה כמה שיותר שירי נחמה או תקווה, ונתנחם במשאלה שתופרד קוויבק מקנדה במהרה בימינו אמן, כנקמה.

אז מה בתפריט?

- הדג נחש מארחים את יהודה קיסר באחד השירים היותר אופטימיים שיש

- פיטר גבריאל כואב את כאבם של מובטלי עידן מרגרט ת'אצ'ר. כמה חבל שבניגוד לו, המובטלים לא יכלו להתנחם בזרועותיה המסוקסות של קייט בוש

- עוד ת'אצ'ר אחד- שני הומלסים, קרבנות השיטה, מתנחמים זה בזרועות זו אצל Madness

- "Perfect Day" של לו ריד מתאר רגע אחרון של חסד עבור אדם גוסס

- ואין חומה בעולם שתפריד את שני גיבורי "Heroes" של דייויד בואי

ori 6

New member
וואו! התגובה הכי טובה שקיבלתי Ever..!

בהחלט העלה חיוך, תודה.

ובנימה יותר מעשית

אני בטוחה שאפשר למצוא טיסות בזול למונטריאול, אם מחפשים מספיק זמן מראש, בחברות יותר זולות, ועם קונקשן באירופה.
&nbsp
מצד שני, אייר קנדה הם אחלה.

ori 6

New member
עשיתי בשביל הקטע חיפוש באתרי השוואות הטיסה למיניהם

רק הטיסה עולה באזור ה-900$.
לא על הפרק כ"כ עבורי.

למעלה