סתם משעמם לי...

josie1

New member
סתם משעמם לי...

כמה דברים שאולי לא ידעתם: בדיסק ENEMA OF THE STATE אם תסתכלו מהבפנים שלאיפה שהשם של הדיסק כתוב,תראו את השם השני של הדיסק VIKING WIZERD EYE,EYE FULL OF LIESמשהו כזה אם מפעילים את הדיסק דרך המחשב,יש אחלה קליפ שהלהקה צילמה ב ALL THE SMALL THINGSאז יש את הקטע ששתי הבחורות עם מרק והן שופכות עליו שעווה,הזוג מאחור,זה טום והחברה שלו אח...נשבר לי הגב מהישיבה הזו... את זה בטח כולם יודעים...בלינק הם הבחורים עם הקוף באמריקן פאי ויש איזה סרט אחד שטום היה בו לאיזה שתי שניות קוראים לסרטIDLE HAND יד רצחנית,הוא הבחור מהדוכן TAKE AWY של איזה מסעדה אם יהיו לי עוד עובדות מעניינות כאלו אני אמשיך לכתוב אבל עכשיו הן די נגמרו לי....

Alinush182*

New member
...................!

אני יטודעת את כל העובדות הנ"ל יש עוד כמה עובדות אבל הן שמורות במחשב בבית ואני כותבת מהבצפר, אז כשאני אגיע הביתה אני אכתוב לך אותם.......
חיבוק| ברוכה הבאה!!!!!!!!
ביי ביי מתוקה.........

BlinkDude

New member
מה../images/Emo35.gif

אני ברגע זה מסתכל בדיסק ENAMA OF THE STATE ואני ממש לא רואה שכתוב את השם הזה!!! הסתכלתי בכל מקום אפשרי בדיסק ובמיוחד איפה שאמרת וזה לא כתוב!!!

josie1

New member
קשה לראות

אני יודעת,גם לי לקח זמן למצוא את זה,אתה חייב להסתכל טוב מאד זה כתוב במין לבן שכמעט אי-אפשר לראות...אבל זה שם

Josie

New member
קודם כל...

ברוכה הבאה! דבר שני, גם אני ידעתי את כל העובדות האלה, אבל רק דבר אחד לא ממש ידעתי. ידעתי תשם של הסרט שטום הופיע בו באנגלית, אבל לא בעברית. לא ידעתי שזה יד רצחנית! אני מתה על הסרט הזה... גם אופספרינג הופיעו שם, לא? וגם אני פעם חיפשתי את השם הראשון שהוצע לאנמה בעין הזאת ... אבל מעולם לא מצאתי את זה...

josie1

New member
טעויות טעויות טעויות

השם השני הוא viking wizard eye wizard full of lies

למעלה