סתם משו

מה החלום שלך?

אולי נצליח להגשים לך אותו..

אביטל975

New member
אין כמו חלומות..

זה ה"דלק" לפי דעתי..לפעמים כדי להתמודד עם הווה אפור או עם עתיד לא משו,החלומות מחזיקים ומתחזקים אותנו... לא להתמכר אל החלומות,אבל בהחלט להמשיך לקוות לשאוף ולהאמין

אלה שני דברים שונים ../images/Emo187.gif

חלומות לדעתי הם פחות מצאותיים, הם ניתנים להגשמה אבל הם מופרזים בעליל. לעומת שאיפות שהן תמיד יותר מציאותיות ..

הזכיר לי את כוכב נולד..

לפעמים חלומות מתגשמיםםםםם זה השיר של התוכנית במקרה ראיתי אותה פעם אחת והשיר ממש יפה אז את אומרת שחלומות בדרך כלל לא מתגשמות כמו נגיד להיות בהוליווד שלא נראה לי יקרה ולשאוף להוציא רישון?

מסכימה איתך ולא מסכימה..

לפעמיים השאיפות הם חלק מהחלומות או להפך.. אני לא יודעת אם יש שוני גדול, לדעתי פשוט אנשים נתפסו לזה שחלום זה משהו ילדותי כזה (כל מיני רחשי לב קטנים..לאו דווקא מציאותיים) ושאיפות,בדר"כ מדברים על שאיפות בהקשר של אישיות,אידיאלים..כאילו,איזה מן בן אדם אתה,מה השאיפות שלך ( שאיפות של אדם מראות על האופי שלו),כלומר,יותר במובן של מה הכיוון שלך בחיים.

אממ../images/Emo187.gif

רק ההרגשה של מה היה קורה אם הוא היה מתגשם שווה את זה לדעתי

יאפ..

כן,לדעתי זה חשוב שיהיו חלומות..צריך משהו לשאוף אליו-לא? וגם אם בסוף אתה מגיע למסקנה שהדבר הזה היה טיפשי,הוא בכול זאת כיוון אותך לדרך מסויימת!

ח”חחח

חח– חח× חח•חח¨ח× ח©ח©חח™ח₪ח•ח× ח•ח—חח•חח•ח× ח–ח” חח•ח×ח• ח“ח‘ח¨?

אפשר פירוש רש"י?

בעע,בחיי שהייתי עונה לך (בלי נדר) אם הייתי מבינה מה כתבת :) והרי לך מה שכתבת: ח”חחחו בעעעעעעעעעע ו 19:53 | 04/04/05 חח– חח× חח•חח¨ח× ח©ח©חח™ח₪ח•ח× ח•ח—חח•חח•ח× ח–ח” חח•ח×ח• ח“ח‘ח¨?

החלום שלי זה להיות שימי תבורי

חחחחחחחח אבל בצחוק עוד בסוף יחשבו שאני צוחק על אנישם

בטח ../images/Emo187.gif

חלומות תמיד משאירים אותך עם טעם מתוק מה שלא יהיה תמיד מסתדר שם בסוף

אותך ראיתי היום יא מסטול חח

עומד באמצע הכביש עם כומתה כחולה ומדים חח יא מסטול תעבור במעבר חציה שלא תמות

למעלה