סתם משו...

אהליבמה

New member
סתם משו...

אחרי השאלון הקודם, צץ רעיון להכניס שאלון אחר, אמנם פחות נחוץ אבל נחמד ... (ההשערה שלי היא שרוב מי שכאן יקבל די הרבה נקודות .. :) (לקח לי קצת זמן, אבל הנה זה בא) האינטרנט אמנם כבש כל חלקה טובה בחיינו, אבל עדיין לא הכל משועבדים למסך הקטן (גדול?) וקובעים את סדר יומם על פי מהלך הצ`אט. בדוק היכן אתה עומד. האם אתה מכור לצ`יטוט והסתובבות בפורום של תפוז....? *כמה שעות בממוצע אתה מבלה מול המחשב בצ`יטוט וקריאה/כתיבה בפורום? 1. כחצי שעה או פחות. 2. משהו סביב שעה, שעה וחצי. 3. שלוש שעות ויותר. *האם אתה מכיר את שמות כל הבוטים הקיימים, והקבועים בפורום ובחדר? 1. מצטער- לא כל כך... 2. מכיר כמה שמות, אבל רק אם אראה אותם שוב אזכר במדויק (מה זה השמות המוזרים האלה??). 3. מה קרה לך? בטח!!! אני מדבר עם לפחות איציק שלוש פעמים ביום, וכבר זוכר בע``פ את האימייל של כל מי שאפשר! *האם אתה נוהג להשתתף בוויכוחים ודיונים שמועלים על סדר היום בצ`אט ו/או בפורום? 1. לא, זה נמאס לי. 2. אני מציץ מדי פעם, ומשתדל לומר מה דעתי בנידון במשפט או שנים. 3. בד``כ אני הוא זה שמעלה את הדיונים... *האם נראה לך חיוני מחשב פרטי מהדגם החדיש ביותר? 1. זה קצת מיותר... חבל על הכסף. 2. תראה.. זה היה יכול להיות נחמד, אבל בינתיים הפנטיום הישן מספיק לאח שלי ולי. נחכה להזדמנות שממש תחייב את זה. 3. רק אחד??? *בחופשות, או כשאתה חולה-האם אתה משוטט בעולמה הוירטואלי של תפוז גם בשעות לפני הצהריים, כשהכל שומם ואין מה לחפש שם? 1. כמעט לעולם לא. 2. לפעמים, נכנס לרגע, לבדוק אולי בכ``ז.. ויוצא. 3. בטח!!! איך אפשר לא להכנס? המינימום- להשאיר בפורום הודעה שאני חולה! וחוצמזה, זה אחלה זמן שבעולם להכניס לפורום את הקטע ההוא שמדריכה שלי נתנה לי לפני ..... *האם אתה מזהה את חברי הפורום/הצ`אט כשהם מחליפים שמות, או מסתובבים בצ`אטים אחרים? 1. אה? מי בכלל זוכר מי הוא מי? 2. לפעמים, נדמה לי שזיהיתי אז אני מוודא בפרטי. 3. בטח! אני זוכר כל שם שהיה לכל אחד פה מההתחלה. ובכלל, בד``כ שואלים אותי כשרוצים להחליף שם-אם היה הוא שייך למישהו... מה אמרת? אנשים שמחליפים צ`אטים? ה`(בוט) ירחם!!!!! *האם יש בביתך ויכוחים, האם עליך ללכת למסיבה משפחתית או להשאר בבית כדי להיות נוכח כשנריה/תחתית שאול/ת`עלול/טרמפי/נצנוץ/מיקי וכו` נמצאים? 1. מה פתאום!! (מה היו השמות האלה??) 2. א.. לא, אע``פ שלפעמים בא לי להשאר בבית. 3. זה די נפוץ.. ולא רק בקשר לארועים משפחתיים... *בתקופות הלחוצות יותר של הבגרויות/לימודים גבוהים/ישיבה/עבודה וכו` בוודאי לא יזדמן לך להתחבר ולהכנס. מה דעתך על כך? 1. אם אני לא נכנס סימן שאני עושה דברים חשובים יותר, מה השאלה? 2. אם דווקא ארצה-אוכל להכנס מדי פעם להשאיר אות חיים :). 3. זה באמת יחסר לי מאד, ולפחות בהתחלה אני אכנס בכל הזדמנות לומר שאני נאלץ להעדר, או מנסה להגמל. *כשאתה מבקר אצל חברים או קרובים-האם אתה נוהג לפתוח אצלם את המחשב ולהתחבר...? 1. לעולם לא. 2. לעתים רחוקות-רק אם קבעתי עם מישהו, אם אני מצפה לאימייל חשוב, או לאיזו תגובה על ההודעה שהכנסתי.3. 3. כמעט תמיד.. (אנשים הפסיקו להזמין אותי אליהם.. יכול להיות שיש קשר?). *מה דעתך על פתיחת אתר נוסף (בסגנון של מיודעינו, מישקי) בכדי לאפשר לחבר`ה לצ`וטט ? 1. מה זה משנה בכלל? 2. יכול להיות נחמד... 3. מה פתאום?? מיותר לחלוטין, ולא מוצא חן בעיני שאנשים יברחו ככה! ועכשיו.. בדוק את התוצאות! 10-15 נקודות: אתה יכול לבלות יפה מאד גם ללא מחשב או חיבור לאינטרנט (אתה יודע בכלל מה זה?). בד``כ, אתה בכלל לא מבין מה אנשים מתלהבים מהדבר שנקרא ``צ`אט``, ולרוב יש לך עיסוקים מעניינים ומושכים יותר. בצ`יטוט שיגרתי אינך רואה שום יתרון, אלא להיפך, בזבוז זמן לשמו. מצידך-אפשר בהחלט לוותר על התענוג. 16-20 נקודות: המחשב נחשב בעיניך כאחד מכמה וכמה צורות הבידור, אך לאו דווקא החשובה מביניהן. אם יש משהו נחמד במיוחד או נושא חשוב, אתה בהחלט מוכן לצפות מהצד, ולעתים רחוקות גם להגיב. אבל לוותר לשם כך על עיסוקים אחרים? רק במידה מועטה ביותר. 21-25 נקודות: אתה נהנה מהשיטוט באזור תפוז, לא רק כשאתה יודע מראש מי ומי יהיו הנוכחים, או על מה ידברו. אתה בהחלט מוכן לשבת מול המסך בשעות הערב, ולתת לחבר`ה להפתיע אותך-לדעתך, לרוב לטובה. הצ`אט נמנה אצלך כאחד מעיסוקי הפנאי החשובים ביותר. 26-30 נקודות: אתה חולה צ`אטים, חביבי! לא רק שאתה רץ ומתיישב מול המסך בכל רגע פנוי, אלא גם כשאתה באמת חייב לעסוק במשהו אחר, אתה ``אוכל את עצמך`` על שאותה שעה אתה מפסיד את האקשן בחדר. הצ`אט בכלל אי פעם כבוי אצלך (מלבד הפעמים שבו הוא נופל)?!?!?

לפני שלושה חודשים...

החלטתי משום מה שאני צריך מחשב. איך מפעילים אותו ממש לא ידעתי בבוקר בהיר וגשום הופיע לו איש המחשבים והחל להסביר לי על המחשב ואז... הוא שאל אותי הרוצה אתה גם מודם? שאלתי אותו מה זה? ותשובתו הייתה אם רוצה אתה להתחבר לאינטרנט אתה צריך מודם ואז שאל אותו איש הרוח [הפרמטיבי] מה זה אינטרנט? התשובה היתה ארוכה אבל החלטתי שאולי כדאי לנסות... ומאז ההמשך ידוע דרך אגב הרבה פעמים נכנסים אנשים לצ`ט ושואלים משעמם לכם אין לכם מה לעשות וכדומה אני חושב שהצ`ט וגם הפורום הם מקומות נהדרים להכיר אנשים להשתתף ולשתף ואינני מוצא שום פסול בכך שלכם תמיד B-)

אהליבמה

New member
ולכל מי ששאל/ניחש

אז לא, לא קיבלתי בין 26 ל30 נקודות.. (עוד יש לי תקווה!) ;-p

סלולרית

New member
ישש

אני לא מהחולות צ`אטים כבר חחשתי לחשב את התוצאה אבל עדין לא ב``ה ושכך ישאר סלו :) ומי שמסוקרן כמה יצא לי אז 22

למעלה