סתם משו נחמד

b e t h

New member
סתם משו נחמד

תבחרו מספר ותחסירו ממנו את סכום הספרות שלו תסתכלו על הסמל ליד המספר שקיבלתם ותלחצו על העיגול הכחול כאן

guy1974

New member
יו יו...../images/Emo12.gif

אני בשוק, אני בהלם, אני המוממההההה

חחחחחחחחחחח

בכל מקרה זה תמיד יוצא ריבוע
לא חשוב איזה מספר בוחרים... גדול!

neshamma

New member
לעוגי....

תסביר, נמק, פרט והבא דוגמאות מה זאת אומרת? כל פעם לכל מספר אין את אותה צורה שמאפינת רק אותו. אתה יודע איך זה עובד? שתף אותנו....

זה מאוד פשוט...

עבור כל 10 מספרים בממוצע יש תוצאה אחת... נקח לדוגמה את קבוצת המספרים 10-19 - נקבל תמיד 9: 9=1-10 9=2-11 9=3-12 וכו' וזה בגלל שכל פעם שעולים ספרה, בתכל'ס גם מפחיתים אותה ונשארים עם אותה תוצאה. ככה נגלה לאט לאט את כל התוצאות - בין 20-29 המספר יהיה תמיד 18, בין 30-39 המספר יהיה תמיד 27 וכן הלאה... עכשיו נצייר בכל ספרה שהי תוצאה ריבוע, ובשאר המספרים שביניהם נצייר איזה ציורים שנרצה - אף פעם לא נקבל את התוצאה הזאת ממילא, וכם הבדולח תמיד מראה ריבוע... או שאפשר פשוט להאמין שזה קסם וליהנות מזה...

neshamma

New member
לעוגי... ../images/Emo140.gif

תודה אמרו לך כבר שיש לך את זה
מי בעד לשבט את עוגי ?

לא כדאי...

הרי בדיוק ראינו שדולי הורדמה - וזה למה? כי לאחר השיבוט, הטלומרים של דולי היו קצרים יותר משל כבשה שנולדת, או כל בע"ח אוקריוטי שנולד. ככה שאם יישבטו עוגי, הוא ימות מהר וחבל... חוצמזה, בשביל מה צריך עוד? סתם סבל לעולם

neshamma

New member
אני לא חושב שזה.....

יהיה סבל לעולם
, אל תגזים מעבר לזה, ובמחשבה שניה אולי כדאי להשאיר עוגי אחד בעולם, כי כל אחד מיוחד ויחודי בדרכו שלו ויש עוד סיבה, אמנם אינטרסנטית, אבל בהחלט משמעותית, אם יהיה עוגי אחד, ישארו יותר עוגיות בשבילי אין לך מושג כמה הנאה אני מפיק מלטבול עוגיה בנס קפה
''נשמה''

b e t h

New member
אממממ

דווקא נראה לי שעוד עוגי יכול רק להוסיף (רק בלי המוות- סתם מלכלך...) אפשר שהוא יהיה סטרייט אתה יודע שיהיה סיכוי גם לאלו שבלי זין

למעלה