אם נכנסת למקור אז אתה בדרך הנכונה... תחפש שם איזה משו שיכול לעזור לך...
S supernama New member 9/7/05 #21 אם נכנסת למקור אז אתה בדרך הנכונה... תחפש שם איזה משו שיכול לעזור לך...
R Respect Me New member 9/7/05 #22 אני חושב שגם מצאתי מה בדיוק יכול לעזור לי, אבל אני לא מבין מה כתוב שם ממש
ד דוד גוניור New member 10/7/05 #27 בשלב 4 לsupernama או מישהו הגעתי למקור, ואני לא מבין את מה צריך. להפוך משהו? הפכתי הכל, גם את הטקסט במקור וגם את התמונה...
בשלב 4 לsupernama או מישהו הגעתי למקור, ואני לא מבין את מה צריך. להפוך משהו? הפכתי הכל, גם את הטקסט במקור וגם את התמונה...
S supernama New member 10/7/05 #30 טוב קיצר... תחפש במקור איזה משו להורדה.. תשים את זה בכתובת. תענה על החידה שזה מעלה לך ותמשיך הלאה. תנסו קצת לחשוב אנשים!!!
טוב קיצר... תחפש במקור איזה משו להורדה.. תשים את זה בכתובת. תענה על החידה שזה מעלה לך ותמשיך הלאה. תנסו קצת לחשוב אנשים!!!
E elia666 New member 9/7/05 #25 איך עוברים את 3? אני ממש לא מבין מה לעשות? ניסיתי לשנות את הכתובת ניסיתי ללחוץ על הכל נכנסתי למקור....אני פשוט לא יודע... תעזרו לי בבקשה...
איך עוברים את 3? אני ממש לא מבין מה לעשות? ניסיתי לשנות את הכתובת ניסיתי ללחוץ על הכל נכנסתי למקור....אני פשוט לא יודע... תעזרו לי בבקשה...
Y yvl New member 10/7/05 #26 הכוונה היא להאיר את התמונה.. להאיר את התמונה עצמה, כלומר להבהיר אותה (אפשר עם תוכנה גרפית...)