סתם משו יפה שמצאתי..

eve6

New member
נכון מאד, זה לא היה הדדי

אי לכך ובהתאם לזאת - חסר משמעות. כל מה שלא מסכן את השלמות הזאת של מאלדר+סקאלי ביחד לעולמי עד - חסר משמעות

Gilliana

New member
חסר משמעות למי?

לסקאלי כן, אבל מי אמר שגם למאלדר??? אי לכך, את לא יכולה לטעון שדוגט לא "סיכן" את השלמות הזאת.

אני לא מאמינה

כי מאלדר האמין כי דוגט באמת מסכן את השלמות הזאת.. אבל כמו בכל אדם נורמאלי יש קנאה כאשר מבינים שהעולם יסתדר טוב מאוד גם בלעדיך...

eve6

New member
חסר משמעות עבורי ../images/Emo8.gif

ועבור כל מי שחושב שהוא שיפר

אמצע זה

הייתי שיפרית עד שראיתי כמה דביקות נהיית בעניין. כלומר אני עדיין שיפרית רק בלי לראות את זה... אממ רגע, לא הסברתי נכון.. בואי נגיד שיותר אהבתי את הרמיזות והנגיעה לא נגיעה בינהם...

Gilliana

New member
עבורך אני מבינה ../images/Emo13.gif

אבל לא הבנתי מה הקשר לשיפר...

1Shir

New member
הוא אולי קינא אבל

לא מהבחינה הרומנטית אלא מהבחינה שהיה לה שותף אחר לאקס פיילס.

1Shir

New member
ניגוד אינטרסים ../images/Emo4.gif

אני לא מבינה למה דאגה עמוקה לגבר אחר חייבת להתפרש כאיום... זה לא שהוא מאיים על מעמדו של מאלדר, הקשר ביניהם הוא אפלטוני. ומאלדר אמנם נשמה טובה, אבל לדעתי באותו פרק אלמלא סקאלי הוא היה משאיר את דוגט להתמודד לבדו. למעשה אני אפילו לא בטוחה שאלמלא היא, מאלדר בכלל היה שומע על מה שקורה עם דוגט. הוא הרי מחוץ ל-FBI וזה לא תיק שיש לו עניין בו.

Gilliana

New member
ברור שאת לא מבינה, גם אני לא...

ואת יודעת למה? כי אנחנו לא גברים...
(וי וי, אני כבר אחטוף ממאיר
) ככה זה אצל הזכרים, ברגע שיש זכר שני בסביבה - זה כבר מהווה עליו איום. אל תשאלי אותי למה - ככה זה בטבע, גם אצל כל בעלי החיים כמעט. אבל אם נסכם את מה שנאמר כאן - אני מסכימה שסביר להניח שאלמלא סקאלי הוא לא היה שובר את הראש בשביל דוגט יותר מדי, ואני מסכימה עם מה שאמרה ענת לגבי כך שרק ב-Vienen חל איזשהו שינוי מהותי במערכת היחסים של מאלדר ודוגט ואני מסכימה שיותר ממה שהפריע למאלדר גבר אחר ליד סקאלי, הפריע לו שהגבר הזה לקח ממנו כביכול את אהבתו הגדולה ביותר - תיקי ה-X.

אוי לאאאאאאא

למה ככה לעשות לי ????????? אין מצב שהפריע לו יותר תיקי ה X מסקאלי... בסופו של דבר שורה תחתונה על תיקי ה X הוא וויתר למען דוגט על סקאלי הוא לא וויתר! אני בהחלט לא מסכימה שדוגט הפריע לו רק בנושא תיקי ה X אלא גם בהקשר של סקאלי

Gilliana

New member
נוווו, לא אמרתי שלא!

גם תיקי ה-X, גם סקאלי... אבל רגע - פתאום נזכרתי במשהו שאמרת לי פעם לגבי מאלדר ותיקי ה-X. זה היה בעקבות הפאנפיק ששיר ואני כתבנו והיה שם קטע שבו מאלדר אומר "אנחנו תיקי ה-X". זוכרת? את התנגדת בתוקף ואמרת שעם כל האהבה שלו לסקאלי, מאלדר לא היה חולק איתה לגמרי את התיקים מכיוון שמדובר במפעל חייו. אני לא חלילה אומרת שהתיקים חשובים לו יותר ממנה אבל עם כל הכבוד - הם חשובים לו אולי באותה מידה. ועם כל הכבוד למאלדר - על התיקים הוא וויתר לא מרצון אלא מחוסר ברירה.

אז ככה:

אני עדיין טוענת ככה ועומדת מאחורי כל מילה שלי... האהבות האלו שוות אצלו. אבל בנוגע לוויתור אני לא מאמינה כי הוא וויתר עליהם מחוסר ברירה.. 8 שנים הוא נלחם כמו לביאה (כי אריה לא נלחם) על התיקים האלו והחובה והזכות לחקור אותם, אז נכון זה לא היה ויתור מרצון נטו אבל בהחלט לא רק מחוסר ברירה , הוא פשוט מצא את האדם שיוכל לרשת אותו...

anatxf

New member
לדעתי מאלדר ../images/Emo58.gif

למד להעריך את דוגט ב- Vienen, ומאז הוא הפסיק להתעלם ממנו / להתייחס אליו כאל האוייב, לסירוגין. ענת :eek:)

גם אני

חושבת ככה אבל עדיין בפרק ALONE לדעתי הוא חיפש אותו רק בגלל סקאלי, לא בגלל שום הערכה או כבוד. אם הוא נתן לו את תיקי ה X אז הוא כבר הגיע לרמת הערכה יוצאת דופן בטח אצל מאלדר אבל אני בספק אם הוא חיבב את הבחור...

למעלה