סתם משו יפה שמצאתי..

muldercrushed

New member
סתם משו יפה שמצאתי..

במהלך שוטטותי ביאהו מצאתי את התמונה הבאה...

eve6

New member
אני זוכרת את זה...

יש לי איפשהוא תמונות גדולות...זה צילומים מהסט של הפרק האחרון שאיזה צלם אחד פירסם.

eve6

New member
יש לי את הלינק

הנה פה . בטח שמרתי את התמונות אבל בשביל זה אני צריכה לעבור על כל עשרות הדיסקים של אקספיילז שיש לי...

1Shir

New member
אני מנצל"שת היום.. (ד"א אחלה תמונה)

היום גם ראיתי את הפרק Alone (שלפני הפרק הכפול האחרון בעונה 8) וסתם חשבתי כיצד הגלגל התהפך, כי בפרק הזה מאלדר יוצא להציל את דוגט למען סקאלי, בעוד שכמה חודשים לפני כן דוגט הוא זה שחיפש אחרי מאלדר למען סקאלי.. (זה אמנם בעיקרון היה כמשימה מה-FBI אבל לדעתי מהר מאוד זה נהיה אכפתי באופן אישי כלפי סקאלי)

Gilliana

New member
להציל את דוגט למען סקאלי...

זה לא קצת, המממ... ניגוד אינטרסים? אני בכלל חושבת שמאלדר למד להעריך את דוגט בפני עצמו ולאו דווקא בגלל סקאלי והוא גם העריך את העובדה שדוגט עשה הכל כדי למצוא אותו, אפילו במחיר הקריירה שלו. לא כך?

אני מתנגדת

מאלדר עזר לחפש את דוגט אך ורק בשביל סקאלי. הוא ידע שאחרת היא תלך לחפש במקומו והוא לא רצה לסכן אותה ואת מצבה הרגיש אהמ אהמ..

1Shir

New member
אני לא בטוחה ../images/Emo58.gif

מאלדר היה די מרוכז בעצמו ובאקס פיילס מאז ההיעלמות שלו, הוא לא נטה להתעכב על להעריך אנשים. לדעתי הקשר שלו לדוגט התהווה בעיקר בזכות סקאלי ואולי בשלב מאוחר יותר באמצעות העבודה המשותפת. יכול להיות שאחרי כל המאמץ של דוגט ורייס ללידה בטוחה של סקאלי, מאלדר כבר למד להתחבר אליהם ולהעריך אותם באופן אישי. אבל עד אז? אני לא בטוחה בכלל. הוא רצה להעריך את דוגט אבל הוא היה מאוד ספקן וחשדן כלפיו מהרגע הראשון, הוא דרש מדוגט לא מעט בשביל שיוכיח את עצמו. ודבר אחד לא הבנתי וזה מה האינטרסים המנוגדים כאן? מאלדר אוהב את סקאלי והוא לא שונא את דוגט. אם סקאלי אמרה שדוגט בסדר, אז אולי הוא לא יעריך אותו, אבל הוא לא ישנא אותו.

Gilliana

New member
עפ"י עינת לפחות...

דוגט היה מאוהב בסקאלי, ובכלל - סקאלי מביעה דאגה עמוקה לגבר אחר? זה בעיני ניגוד אינטרסים, אבל אולי זאת באמת רק הראיה שלי. בכל מקרה - ניגוד אינטרסים או לא, מכיוון שמאלדר הוא נשמה טובה - הוא לא היה מפקיר את דוגט בכל מקרה, סקאלי או לא סקאלי, זאת לפחות דעתי.

ע"פ עינת

סקאלי הביעה דאגה לגבר שעזר לה תמך בה ועודד אותה ויותר מזה חיפש למענה את מאלדר.....ולא סתם גבר אחר.. חוץ מזה דאגה לסקינר לא נחשבת? גם לו היא דאגה פה ושם..

Gilliana

New member
אני לא חושבת שמאלדר דאג מסקינר

בכל זאת סקינר היה חבר טוב ולאורך שנים ארוכות, לא איזה פרצוף חדש שצץ לו משומקום. אבל מה את אומרת בעצם? שמאלדר לא קינא בזה שסקאלי הפגינה רגשות כלפי דוגט? אפילו לא טיפה?

eve6

New member
כגבר טיפוסי אולי כן

אבל כמו שאנחנו מכירים את מאלדר וסקאלי,מבחינה קנונית הם MADE FOR EACH OTHER אז ככה שאין מצב לדעתי שנוצר שם משולש (למרות התחושות של דוגט כלפי סקאלי - ואני מסכימה שהוא חש כלפיה משהו שהוא מעבר לקולגה). לדעתי התחושות של דוגט בכלל לא משפיעות על הקשר בין מאלדר וסקאלי, הם כאילו "מחוץ" לעניין, וכתוצאה מכך גם מאלדר לא אמור להרגיש מאויים...אני גם חושבת שאם בכל זאת היה שם משהו שנראה דומה לקנאה, סביר להניח שזו היתה בחירה של דיויד כשחקן, או (סיכוי קטן לדעתי) של הבמאי. אני לא חושבת שהכותבים בחרו בכלל ללכת "בכיוון הזה".

1Shir

New member
אבל "מעבר לקולגה"

זה לא חייב להיות משהו רומנטי... הוא אהב אותה הוא התחבר אליה הוא רצה לעזור לה אבל ברמה החברית לא ההידלקותית לדעתי.. גם נראה לי שבפרק הראשון כשהוא מצא אותה ישנה בדירה של מאלדר הוא כבר הבין שהיא "תפוסה"..

Gilliana

New member
ואני מסכימה איתך

אף פעם לא חשבתי שדוגט "נדלק" או התאהב בסקאלי - אני חושבת שהוא העריך אותה, למרות השוני המהותי בצורת החשיבה שלהם והוא גם מאד חש צורך לגונן עליה והזדהה איתה בקטע של אבדן (לא לשכוח שהוא איבד את הבן שלו).

eve6

New member
זה לא עניין של הבנה..

אני אגיד את זה בצורה הברורה ביותר שאני יכולה: הוא דלוק עליה...קרוע עליה...מאוהב בה (קלות)...נמשך אליה...מחבב אותה פלוס...וכו' וכו'...
זה שהוא מבין שהיא תפוסה - אין לזה קשר למה שהוא מרגיש.

Gilliana

New member
אההה, משולש ברור שלא היה

וגם אם נניח שדוגט באמת היה קצת דלוק על סקאלי - הרי שהיא עצמה לא שמה לב לזה ובטח ובטח שזה לא היה הדדי.

למעלה