סתם משהו

ailag

New member
סתם משהו

הסלוגן של thinkgeek לולנטיינ'ס דיי.. roses are FF0000 (לפחות במייל שהם שלחו)

../images/Emo13.gif

נחמד, ולקח לי כמה שניות להזכר למה...
and the sky is 0000FF​
אבל מה יגיד מי שרגיל לעבוד ב cmyk?

לפעמים תלמידים מוותרים על הצלחה

כדי שלא יחשבו שהם "יורמים". פעם היתה לי שיחה עם תלמיד שלי. שאלתי אותו: תגיד למי יש הכי הרבה כסף בעולם? אחרי מי רצות הבחורות/הבחורים בסופו של דבר? אחרי זמן של מחשבה - התחילו ציוניו לעלות. אההה, היום הוא מנהל חברת סטארטאפ.. בטח הוא קנה לעצמו מתנה כזו או לאהובתו או לאהובו- אי אפשר לדעת כיום.

e-magine

New member
מרצ'נדייזינג

(לא קשור לסלוגאן). הסתכלתי באתר, יש שם כמה דברים נחמדים כמו למשל הכונן להמרת קלטות והרבה דברים שסתם מיועדים להעביר דולרים מכיסיהם של צדדים ג' שרוצים להכריז על עצמם כגיקים לכיסם של בעלי האתר. אפשר לדעתי להיות אחלה גיק בלי הצעצועים האלה, ואפשר לא להיות גיק איתם. אני כבר לא מדבר על הסתירה בין הכרזת הגיקיות לבין העיצוב של התחתונים שלהם. הכל הפוך על הפוך על הפוך על הפוך...

ailag

New member
אתה מדבר עם אחת

שקנתה מהם בזמנו שתי חולצות בבינארי, עט לייזר, ספר יוזרפרנדלי (זה היה בזבוז) ויויו כזה של כרטיס עובד עם TUX (כל הבסיס שלי קינא. השתמשנו בכרטיס זיהוי בתוך הבסיס, לשאר היו יויואים סתם) בסוף לא השתמשתי בסטיקר של היוניקס. מעניין איפה הוא. כן, חלק מהדברים הם באופן שקוף מסחטת כסף (יש להם מהדק! רגיל! והם טוענים שיש בו משהו גיקי!) אבל יש להם דברים מגניבים, וכיף גם רק להסתכל באתר. חלקים ממנו גורמים לי לרצות לעבוד ב cubicle בשביל המשחקים. אגב, לדעתי מחיר המשלוח גבוה מדי. אוקי, משלוח מארה"ב, אבל הוא עדיין לא עולה כמו המוצרים עצמם.. אז כתבתי מייל לthinkgeek שמבקש מהם לבדוק את המחירים לישראל כשרציתי להזמין. אין תשובה. שוב מייל, אין תשובה. כתבתי להם מייל שיש לי ידיד בארה"ב שרוצה לקנות כמויות גדולות, ובלי שאמרתי מה זה כמויות גדולות - תוך 10 דקות קיבלתי תשובה! עניתי במייל: למה כשאמרתי שאני מישראל לא עניתם, וכשאמרתי שההזמנה לארה"ב עניתם מיד? עד היום לא קיבלתי תשובה, וזה היה לפני כמה שנים טובות.

e-magine

New member
אני קניתי כמה פעמים מחנויות

וירטואליות שבארה"ב אבל ייבאתי דרך mustop.co.il לא הזמנתי משלוח ישירות לישראל. יש אגב עוד שרות שנקרא easyUSbuy.co.il אאל"ט. נרשמתי אך לא ניסיתי אותו כי הוא נראה לי עסק של אנשים פרטיים ואילו לנטסטופ יש אבא שקוראים לו נטוויז'ן.

e-magine

New member
geek בתרגום חפשי זה "חנון"

זה היה במקור, כמובן, שם גנאי, אבל בעיקר ב 10 השנים האחרונות, התפתחה תרבות או ליתר דיוק תת-תרבות של "גאווה חנונית". (אני משתמש במונח תת-תרבות, במובן שאלבין טופלר השתמש בו, לא כמשהו הוא נחות אלא כסגנון חיים שאינו שייך לזרם המרכזי בחברה.)

חמעפה

New member
תודה אמג'ין

אני מכירה את התת תרבות גם כן בשני המובנים ובהקשר שכתבת זה היה מובן כמובן

ailag

New member
ומבטאים גיק

גִּיק. "It's hip to be square, and it's called geek-chic!" -- Electric Funstuff . (היו להם באתר כמה שירים להורדה חינם, כולל זה וכמה שירים על EverQuest. אה, מצאתי! לגיימרז יש את the next big thing, ולמכורים לסימס יש גם את sim-hilarities (בינוני, אבל שיהיה)

ailag

New member
אגב

אאל"ט זה היה במקור ליצן חצר או משהו כזה, לא? מישהו שתפקידו הוא להתנהג מוזר. גיק זה כמו נרד (nerd, חנון) אבל nerd הוא משעמם ורק עסוק בלימודים ודקלום משוואות. בעולם של גיקים יש דברי םאחרים שנחשבים מגניבים, אבל באופן כללי אנחנו אנשים נחמדים אם רק פותחים את הראש
אגב, אם נסתכל על "עדויות הסטוריות" אז הגיק קוד אמנם התמקד במחשבים, אבל נתן לגיקים מסוגים רבים להכנס להגדרה.. גם גיקים של מד"ב מהסוג שלא מבין במחשבים מגדירים את עצמם לפעמים כגיקים, ובתכלס יש הרבה חפיפה בין קבוצות שונות של גיקים. עד כאן ניתוח חברתי להיום

חמעפה

New member
אני צריכה מילון מיוחד בשביל להבין

את כל המונחים האינטרנטיים שלך

למעלה