סתם משהו:

סתם משהו:

גרגרי חול "גרגרי חול נוטפים בין ידיך ואל גופי כמאכלת חודרים. בחשכה אצטבע ואמסוך גופי בים השרף של אדוני. גלה אדוות וצור משעולים של ימים זוהרים בין לילות אפורים. ים על אוצרותיו נובע את שדות חיינו בולע הידעת אדוני פשר לילה זה הניבט אל מערומינו ככזה? גרגרי חול נושרים בין ידיך ואל גופי מתרפקים כנחש בחשכה אצטבע ואמסוך גופי בים השרף של אדוני. גלה נהרות ובחר נתיבים של ימים זוהרים בין לילות אפלים. ים את גליו זונח את צדפיו הזכים לוקח הידעת אדוני פשר לילה זה הניבט אל מערומיו ככזה? גרגרי חול זולגים בין ידיך אל גופי כמכמורת חוברים בחשכה אצטבע ואמסוך גופי בים השרף של אדוני. גלה אוצרות מים כוזבים של ימים זוהרים בין לילות סתורים." ...c רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה

השיר הזה הוא השתקפות שלך מסתורי וקסום, מתובל היטב (אהבתי)

גחלילית זוהרת ונוצצת יקרה

לא היית צריכה, באמת שלא, כך לכתוב שיר לכבודי, באמת, באמת. המשפט הראשון היה מרגש, מרגש אותי כשאשה אומרת לי שהמגע שליכל כך מרגש אותה. האדוני הזה, הפריע לי.ההמשך יבוא, כי זה עיברית קשה שוב פעם ואני צריך להתרכז, חכי.

המשך../images/Emo98.gif

כעס, אכזבה,פיספוס. הרבה מגע סתם, הרבה התחמקויות והתחכמויות מצידו של הגבר, טוב תשמעי אני מבין שהחלק הראשון כתבת אותו בשבילי, ואח"כ התבלבלת ועברת לגבר אחר. מפריע לי שאתן הנשים תמיד מאשימות רק אותנו בכשלון מערכת יחסים, כאילו אפילו לא קצת מאשימות את עצמכן. בשיר אחד הכנסת חיים שלמים, תהליך שלם בחיים, לדעתי זאת טעות, כי זה לא מאפשר לך להתמקד עם רגשותייך. אני הייתי מפרק את השיר הזה לשלושה שירים נפרדים, ומפתח אותם. הדרך לאופטימיות עוברת דרך הכאב, אתה לא יכול להיות אופטימי אם אתה לא מביט בכאב בעיניים, ולכן צריך לפרק את השיר הזה לשלוש שירים, החלק הראשון יתמודד עם הכייף וההנאה וההתרגשות של ההתחלה. ככל שרואים מה שהיה בהתחלה ככל שמבינים את גודל ההפסד וכך מבינים לכאב בעיניים ומבינים מה אני רוצה ומה אני שואף. אני שולח לך 99 שכיות, של גחלילים משוררים, אשר ילחשו באוזנייך, מילים, שירגשו אותך.

סייח יקר!!!

כל שיר ניתן קודם ולכל לקורא שלו לכן אינני יכולה לסתור את דבריך כי ככה הרגשת בקריאתך! אך כמה דברים (חחחח פולנייה או לא
) השיר הוא רצף של רגשות שנובעים ממקום מסוים מתחילים בצד אחד עם שאיפה מטאפורית קיומית מה לצד השני (שהוא) לא בטוח נותן את המענה הרצוי. יש בשיר רצון להשיג דבר מה ושככל שמתקרבים אליו הוא מתמוסס: אוצרות מים כוזבים = מים שמתיבשים בחורף מכמורת = רשת לתפיסת דגים. אבל ולמרות הכל יש שביב נסתר של תקווה תודה על 99 המתנות שלי אממממממ מאמצת אותם אלי חזק חזק רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
גחלולה, ולזה את קוראת-"סתם משהו"../images/Emo12.gif

מהמם ביופיו- שירך !

אופה3

New member
הזכרת לי משהו שכתבתי עכשיו, מהמם

גחלילית, אבל לזה את קוראת סתם משהוווווווווווו והנה השיר שכתבתי עכשיו זוכרת אני אולי רק אמש שמח ליבי והייתי זורחת כשמש כה מאושרת הייתי עד שאת עצמי נידיתי מהחבר'ה ברחתי, מההורים הסתתרתי כי רק אתמול ידעתי , אותך באמת אהבתי ונפשי סערת רגשות מתחוללת זרי שושנים עליך מפזרת ועל קרקע אגם - על חול לח מסרתי את גופי ונפשי אליך בחוף הים בשעת הזריחה פתאום זלגה מעיני דמעה כיי הרגשתי צביטה חזקה כי אני יודעת שנדבקתי באהבה

אופינקההההההההההההההה

מאחלת לך להיות "חולה" רק במחלה הזו שהזכרת
אהבתי את מילותיך רק טוב!!!

גחלילית

עכשיו הבנתי לאן נעלמת , לתוך החול מצאת לך שם אהבה הבנתי עכשיו את עפה לחפש מעט צוף יפה לך השירה וזה משהו משהו , אוצרות ים , ימים זוהרים , לילות סותרים אהבה גדולה יש בליבך ואת כל זה בתוך הים גלים ובמיוחד עם החול פשוט עדין אוהב ומקסים השארת משהו על החול

שבלולינקהההההההההההה

אני תמיד משתדלת להשאיר משהו על החול!!! ולפעמים גם במדבר הכי צחיח ניתן למצוא פרח מיוחד. תודה לך! רק טוב!!!

ואוו גחלילישות הסתם משהו שלך

מה זה היה יפהההההה ואם זה סתם משהווו לא יודעת לתאר לעצמי מה אקרא או איך תכתבי כשזה לא יהיה כבר סתם משהו.. נהדריםםם המילים שלךךךךךךךךך. גרגרי חול נוטפים (זולגים) בין ידיך אל גופי כמאכלת,כמכמורת תביאי עוד סתם משהו כאלה דברים יפים....

פנינושקהההההההההה

געגעתי לך!!! תודה לך על המילים החמות. ושאלה לי אליך מה קורה עם הדירה??? הכל מסודר??? ומה שלום הכלבים של השכנים??? מסתדרת אתם?! רק טוב!!!

|בוקר טוב עולםםםם../images/Emo24.gif

זה מה שקורה שמשבשים את השעון הביולוגי,לא זוכרים מתי לישון ומתי להתעורר,וחוזר חלילה
לגבי הדירה גחליליתוש התרגלנו לשכנים שהולכים על 4 לגבי השכנים שהולכים על 2 עדיין לא התרגלנו עוד לא מכירה אפילו את השכנים דלת מול דלת(למי יש זמן לפגישות הכרות) היחידים שאני כבר מכירה זאת השכנה שנמצאת בועד ואת הגזבר של הועד (וגם זה יותר מידי:) מקווה שתוך שבועיים גם הבגדים שלי שנמצאים בארגזים עדיין ימצאו את מקומם(כבר הזמנתי ארון) וחוץ מזה.... חוץ מזה..... יש עוד חוץ מזה.... זהו נגמר לי הסמיילי אז שולחת חיבוק המגיש פרח

למעלה