סתם משהו

jasmine38

New member
סתם משהו ../images/Emo151.gif

כ"כ משעמם בפורום...... אולי נספר בדיחות? הנה אחת שאולי לא תפגע באף אחד/אחת ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ילד קטן אחד ישב על ספסל בגינה הציבורית וזלל ממתקים במהירות.
אחרי הממתק העשירי פנה אליו קשיש שישב על הספסל לידו ואמר לו, "אתה יודע ילד, לא בריא לאכול כל כך הרבה ממתקים. זה יעשה לך חצ´קונים, יהרוס לך את השיניים, ובסוף גם תהיה שמן!" "סבא שלי חי עד גיל 117", ענה לו הילד הקטן. "וסבא שלך זלל כל כך הרבה ממתקים בבת אחת?", שאל הקשיש. "לא", ענה הילדון, "אבל הוא לא דחף את האף שלו לעניינים של אחרים"

ציפלה

New member
ליסמין מדליה אור

ממש לא מסכימה איתך שכ"כ משעמם בפורום הנושאים הנדונים בו לאחרונה הם הנושאים החשובים!!!!!! דליה

דליה יקרה- הוצאת לי את המלים מה..

הוצאת לי את המלים מהמיקלדת! אנירק הייתי כותבת נושאים חשובים ולאו דווקא בה´ הידיעה!

jasmine38

New member
תגובה לדליה ולריקי../images/Emo141.gif

גם נושא חשוב, יכול להיות משעמם
תחושת השיעמום היא סובייקטיבית.
אולי תחושתי נובעת ממיעוט המשתתפים והדעות המובאות בפורום.
אולי תחושתי נובעת, מכך, שאני בין הבודדים המתמידים בפורום, . ומוצא הרבה ארגומנטים שחוזרים על עצמם. . (נסו למשל לחפש בפורום את הערך "הדבקויות") . אגב,לא זוכר ששמעתי את תגובתו של ד"ר כצנלסון בנושא הדבקויות.
אולי תחושתי נובעת מה- "
" בפורום (ושיעור השתתפותם הפסיבית,לא ידוע)
מאידך, אולי יש "
" חדשים ורעננים בפורום, בנוסף למשתתפים/ות החדשים/ות . (למשל קרן-האור (שדליה מכירה), פאני וכו) , שלמענם כדאי בכל זאת למחזר נושאים מחדש. . (בקשר למשתתפות החדשות שהזכרתי, מי יודע, אולי הן ותיקות בפורום בכינוי חדש).
נ.ב. לא הבנתי מתגובותיכן אם נהנתן מהבדיחה. . אני מניח שלא היה פה רמז בקשר לבדיחות. חחחחחחחחה
. בעתיד אביא בדיחות נוספות ופחות סטרליות, אולי זה יכניס מוטיבציה ל-"
" להגיב ולהשתתף.

גמ

New member
יסמין

נושא ההדבקויות לא עלה לדיון. הנושא אוזכר בעבר אך נתקל בזעקה רמה של דנה וירד מעל הפרק. לדעתי זהו אחד הנושאים החשובים כפי שדליה מציינת ובמיוחד להורים לילדים צעירים (...). הנושא לא מוצה וגם מעיון בארכיון לא ראיתי כל מידע אשר יעזור לי לגבש דעה בנושא. מה שכן שמעתי עד כה שהכל התחיל בחיידק אחד מסוכן אשר התפשטותו גרמה לפחד ברחבי קהילתנו העולמית.

למעלה