סתם משהו שקראתי

Luzer on earth

New member
סתם משהו שקראתי

הייתי בשרותים והיה לי משעמם אז התחלתי לקרוא את העיתון של אחותי ראש אחד (עיתון על הפנים) והייתה שם כתבה של מטאל מאניה על הניו וייב : הם הגדירו את לינקין פארק כפוסט גראנג´, אלטרנטיב מטאל את סליפקנוט כראפ מטאל, האבי מטאל ואלטנטיב מטאל את מאדווין כאלטרנטיב מטאל את אליאן אנט פארם כפוסט גראנג´, אלטרנטיב מטאל, אלטרנטיב רוק-פופ את סטיינד כאלטרנטיב מטאל והאבי מטאל הם ממש מפגרים!! וד"א לאוהבי לינקין פארק אפילו העיתון הכי שטחי ודפוק כמו מעריב לנוער הגדיר אותם כממוסחרים אז תחשבו על זה.. לוזר

metal head

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצטער.... יש לי רעיון... בואו נשלח להם מכתב תלונה... (עם אנתרקס בפנים)

Luzer on earth

New member
אין מה להצטער זו הייתה הכוונה

אבל לא חבל על האנתרקס?? נשים להם אבקת גיר ונגיד שזה אנתרקס ואז הם ישתגעו לוזר

Nomaed Dominus

New member
hehehe

כן, אבל למה לעשות את השטויות האלו, אם אנשים כ"כ אינטליגנטים כותבים את זה :) הידעתם? LIMP BIZKIT זה Symphonic Rap Death Metal :))

shay or eli

New member
זה דווקא סימן טוב

קראתי את הכתבה, וחוץ מזה שהם כתבו בהתחלה על כל הלהקות שהן ניו-מטאל, זה לדעתי סימן טוב. כשראש1, מעוזו הארצי של הפופ, מכניס כתבה של שני עמודים שלמים על ניו-מטאל זה לדעתי סימן שהרוק והמטאל עומדים לחזור למיינסטרים בכל רגע. אבל יכול ליהיות שזה באמת סתם כי הם דפוקים. ד"א- שמתם לב שכמעט לכל להקה הם קראו "הלהקה הכי טובה בתחום"???

BlackShadow

New member
ומה לעזאזל כל כך טוב בזה???

זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות! זה יהיה אסון! אתה קולט את המימדים של הדבר הזה?! אם מטאל יהיה במיינסטרים לא יהיה מטאל! כל התרבות חיים של המוזיקה הזאת תיעלם...

shay or eli

New member
מיינסטרים לא תמיד הורס סיגנונות

מטאליקה הייתה מיינסטרים בשנות השמונים. זה הפך את המוסיקה שלהם לממוסחרת? כן. דוגמא רעה. איירון מיידן דוגמא יותר טובה. הם היו גבוה בראשי המצעדים ועד היום הם עושים מוסיקה טובה ולא ממוסחרת (ע"ע BRAVE NEW WORLD). כנ"ל גם אליס קופר ופינק פלויד בשנות השבעים ופרל ג´אם בשנות התשעים. כך שמיינסטרים לא בהכרח הורס סגנונות מוסיקליים, הוא רק מביא אותם להכרה.

Luzer on earth

New member
נכון אבל ...

אם תשווה דיסק של אירון מיידן ברייב לעומת הדיסקים היותר ישנים תראה הבדל עצום באיכות!! ואם הרבה אנשים אוהבים אותה מוסיקה זה נותן תפיסה מוטעת למוסיקה עצמה.. וגם אנשים מתחילים לא להעריך את הזמר.. לוזר

shay or eli

New member
ברייב פחות טוב מהחומר הישן

בגלל שהמיידנים מזדקנים, לא בגלל מיינסטרים. מה לעשות, אי אפשר להקפיא את הזמן.

BlackShadow

New member
ועוד איך הורס...

כשלהקה עושה מוזיקה והיא יודעת שאם היא תעשה את השיר הזה קליט וקצבי והיא תרוויח מיליונים ברור שהיא תעשה את זה. כשמטאל יכנס למיינסטרים יהיו מיליוני להקות חדשות כמו לינקין פארק ולימפ ביזקיט...

anathema

New member
כבר דיברנו על זה נראה לי...

ושהמטאל יכנס לפאקינג מיינסטרים הוא כבר לא(!) יהיה מטאל!

חולוני

New member
בדיוק.

אם המטאל יהיה במיינסטרים, הוא יהיה פופ. ואז להקות יתחילו להתמסחר ולהתפשר על המוזיקה שלהם על מנת לפנות לקהל יעד גדול יותר..זה מה שאחנו רוצים ? לא.

חולוני

New member
מה אתה רוצה ?

אין עכשיו שום ויכוח. הדיון הוא "מה יקרה אם המטאל יכנס למיינסטרים", ועניתי מה יקרה. למה אתה חייב להתחיל להתווכח שוב, לא יכולת פשוט לא להגיב וזהו ?

Luzer on earth

New member
רגע אתה רוצה לומר לי שאם

המטאל יהיה המיינסטרים אז אתה תשמע בריטני? לא חושב.. זה לא הגיוני!! להקות אולי ישתנו ואולי זה יהיה טוב למה הפסימיות? לוזר..

MuffinMan

New member
אם מטאל יכנס למיינסטרים

אני חושב שבריטני תידחק החוצה ותישכח

MuffinMan

New member
האמת שלא הייתי חולם שמטאל

נכנס למיינסטרים... לפי דעתי עדיף שזה ישאר ככה... רק שישמיעו גם דברים אחרים ברדיו לדוגמא... בשביל מה אני צריך שרוב האנשים יאהבו את הסגנון שאני אוהב... אם אנשים אוהבים פופ אז שיהנו להם. הדבר היחיד שלי מפריע שאין בארץ שום רדיו שאני יכול להקשיב לו שמביא מוזיקה טובה ומקורית (לפי דעתי) התחנה היחידה שאני יכול להקשיב לה זה 88, ושם בקושי שמים רוק.

למעלה