סתם משהו שעשיתי חחחח
F flowers girl New member 31/7/03 #7 מה הולך עם אנשים והתמונה שלי../images/Emo35.gif אני צילמתי את התמונה הזוווו מאיפה לקחת את זה, מוואלה הרעים שגנבו לי את התמונה
מה הולך עם אנשים והתמונה שלי../images/Emo35.gif אני צילמתי את התמונה הזוווו מאיפה לקחת את זה, מוואלה הרעים שגנבו לי את התמונה
S saaron New member 31/7/03 #9 את צילמת? ../images/Emo4.gif לא התכוונתי לגנוב באמת שלא... וכן זה מוואלה רשעים תתבעי אותם!
F flowers girl New member 31/7/03 #13 כן שלחתי להם אימייל זועם../images/Emo70.gif חוצפנים. ועוד שמים על זה זכויות יוצרים
S saaron New member 31/7/03 #16 זה לא בסדר מה שעשו. אבל... היית צריכה לשים זכויות. למשל צילמה: שם ..... אני על כל תמונה שאני מצלם ומפרסם אני שם זכויות יוצרים. אחרת איך תוכלי להוכיח שזו באמת התמונה שלך?
זה לא בסדר מה שעשו. אבל... היית צריכה לשים זכויות. למשל צילמה: שם ..... אני על כל תמונה שאני מצלם ומפרסם אני שם זכויות יוצרים. אחרת איך תוכלי להוכיח שזו באמת התמונה שלך?
F flowers girl New member 31/7/03 #19 אני.. לא מבינה למה הם לקחו את זה. לא פרסמתי את זה בשום אתר מסויים או משהו. פרסמתי את זה מזמן בפורום של אקזיט בהייד פארק עוד לפני שהיו כל הגניבות, ואז וואלה כשהם רוצים לכתוב משהו נגד אקזיט נכנסים לפורום של אקזיט מחטטים ומוצאים את זה. מה זו אשמתי
אני.. לא מבינה למה הם לקחו את זה. לא פרסמתי את זה בשום אתר מסויים או משהו. פרסמתי את זה מזמן בפורום של אקזיט בהייד פארק עוד לפני שהיו כל הגניבות, ואז וואלה כשהם רוצים לכתוב משהו נגד אקזיט נכנסים לפורום של אקזיט מחטטים ומוצאים את זה. מה זו אשמתי
N NeTuSh2 New member 31/7/03 #8 חחחחחחחחה גדול ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif
Y y a ® d e n a New member 31/7/03 #11 חחחח... יפה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif מאיזו תוכנה זה
M m G m New member 31/7/03 #15 תשובה לשנינוש../images/Emo26.gif זאת חתימה מפעם עוד מהתקופה שהיה את האייקון הזה (נראה לי בל"ג בעומר). אז זה לא משתנה אלא אם את מחליפה חתימה
תשובה לשנינוש../images/Emo26.gif זאת חתימה מפעם עוד מהתקופה שהיה את האייקון הזה (נראה לי בל"ג בעומר). אז זה לא משתנה אלא אם את מחליפה חתימה