סתם משהו שמעניין אותי

frodo1

New member
סתם משהו שמעניין אותי

כשאתם פצועים ואתם לא יכולים להתאמן, אתם נשארים בבית או הולכים רק לצפות באימון? אני, גם כששברתי את הרגל, הלכתי לצפות באימון, אבל עכשיו אני בסדר (נרפאתי אחרי שבוע ולא שישה, ד"א) ואני הולך לאימון ומשתתף.

לבוא ולראות מהצד את "אימון הבית"

כשמנוטרלים ולא יכולים להשתתף, זו דבר נבון ומועיל. היושב מהצד שמכיר את את אופי האימון יכל מתוך צפייה ללמוד דברים שונים ממה שהוא יכל כשהוא נוטל חלק פעיל. יש בכך גם שדר חיובי למורה כי "אני מתכוון לספוג מכל מצב" ומורים - אוהבים תלמידים משקיענים. כל הכבוד פרודו - זו רצינות - זו מסירות. רגל שבורה החלימה תוך שבוע? אך... חילוף חומרים של בן 13 ...

Wing Chan

New member
באמת כול הכבוד!

אני לא מכיר הרבה שניפצעו ובכול זאת באו. ממש יפה. מראה על באמת אהבה למה שאתה עושה. הסנסיי שלך בטח גאה בך. :) חזק ואמץ אורק צעיר! (מועצת האנטים עוד לא החליטה אם אתה באמת הוביט או אורק.) ואני לצערי תקוע בבית עם גרון שרוף לגמרי ונזלת ושיעולים מפה ועד הודעה חדשה. לפחות ירד החום. בעסה שלא יכולתי להגיע לאימון היום :\ אפילו יותר בעסה שני מקווה שאני אחלים עד שחופש פסח מתחיל! להיות חולה בחופשים זה דרעק.

Raffael

New member
פרודו, אתה לא קורא את הבלוג של זאב?

אתה לא יודע שזה עלול להוריד לך ניקוד בבחינות?

frodo1

New member
מה עלול להוריד לי ניקוד בבחינות?

ולWING CHAN, אני מקווה שתחלים בנס כמוני ותחזור לאימונים.

frodo1

New member
כבר קראתי את זה

עכשיו אני מבין שזה בצחוק, אבל לא הבנתי את הבדיחה. וד"א, חשבתי לצלם את האימון, אבל רובם זה ילדים בני 10-11 וגם אלה שבני 14 לא כל כך בוגרים, ופחדתי שהם כל הזמן ירצו להיות במצלמה ולא יהיה סדר.

kimo

New member
אם כבר מהצד...

ערב נפלא לכולם אצלנו אחת מהח'ברה שבאה חולה לצפות מהצד הביאה איתה מצלמה ותיעדה הרבה מהשיעור, ובכך הועילה לכולם גם במצבה.. כולם יכלו אחר כך לצפות בעצמם מהצד ב"סתם אימון של יום חול" ולראות את הטעויות שלהם

למעלה