סתם משהו שכתבתי לחבר'ה בהוט

gelram1

New member
סתם משהו שכתבתי לחבר'ה בהוט

לא חושב שזה יעזור, אבל בכל זאת: לאחרונה שמעתי כי אתם מתכוונים להוריד את ערוץ AXN במהלך חודש נובמבר 2008. אינני צופה טלוויזיה באופן קבוע, ואף על פי כן, יש אצלינו כבלים אנלוגיים. לפי מה שהבנתי, על מנת לראות את הערוץ הזה, כמו ערוצים אחרים שהועברו לכבלים הדיגיטליים, אתם מבקשים תמורה נוספת של 40 ש"ח לחודש (199 ש"ח במקום 159 ש"ח). אני רוצה להבין דבר פשוט: על מה אתם בכלל לוקחים 159 ש"ח? על שידורים של ערוץ 1, 2 ו-10 שאמורים להיות פתוחים גם ככה? כי כך זה נראה לאחרונה, כשכל הערוצים הנחשבים עוברים לפורמט דיגיטלי, ללא התחשבות באותם משתמשים שלא רוצים לשלם 480 ש"ח נוספים בשנה עבור סדרה מסוימת. ברצוני להביע את מחאתי על כך שאתם, כחברה שהיא מונופול בהפעלת ערוץ מסוים, מחליטה באופן חד צדדי לשנות חבילת שידורים מסוימת, עבור לקוחות משלמים. אם לא יורד התשלום בהתאם לערוצים שאתם מורידים מחבילת השידורים שלכם, אני אשמח להצטרף לכל תביעה שתקום. ברור לי שאם המצב היה הפוך, והייתי "פורץ" לאחד הממירים שלכם ומשתמש בו באופן שאינו מתיישב עם הוראות הפעלתו, התביעה היתה מגיעה במהירות מכיוונכם. אנא קחו את כל האמור לתשומת ליבכם. תודה.

למעלה