סתם משהו שחשבתי אליו...

סתם משהו שחשבתי אליו...

אם היו אומרים שאלאניס מגיע לארץ (אמןןןןןןןןןןןןןןןן) את מי הייתם רוצים לראות פותחים את ההופעה או בקיצור מי הייתם רוצים שיהיה אמן\להקת חימום??????

Rוית

New member
אממ שאלה טובה..

השאלה היא אם הכוונה ללהקה ישראלית או זמר\ת ישראלית או ללהקה שתבוא איתה מחו"ל כמו פעם קודמת (סופרגראס היו לא?) אממ מי הייתי רוצה לראות מחממים את אלאניס... יש לי! קייס צ´וייס הם נראו לי יתנו אחלה הופעה! להקה או זמר\זמרת ישראלית לא נראה לי יכולים לעשות חימום הולם לאלאניס.. (אממ תנסו להגיד את זה באנגלית זה נשמע יותר נורמלי
) חח נסו לדמיין את דץ ודצה עושים חימום לאלאניס

אמן ישראלי?

זה נראה לי יהיה עלוב ! ושכחתי להגיד את מי אני הייתי רוצה לראות מחממת את אלאניס.... פיונה אפל הענקית!!!

AdiBaba

New member
תשובה

פו פייטרס, עם האנרגיות שלהם עם יתנו אחלה של חימום.

avivs

New member
lifehouse

הם ענקיים! אבל גם הקרמבריס וגארבז טובים מאוד.

suns32

New member
נראה לך באמת שהקרנבריז

יחממו אי פעם הופעה ? אני מעריץ של אלניס יותר משל הרנבריז אבל אין מה לעשות וזו עובדה הקרנבריז ממלאיםן הופעות יותר מאלניס נ.ב גם בארץ היו לקרנבריז יותר אנשים

אתה מתכוון

שקרנבריז היו ממלאים הופעות יותר מאלאניס! קרנבריז כבר לא כאלה מצליחים כמו פעם אבל מה זה משנה אנחנו מדברים מי היית רוצה לראות מחמם את אלאניס לא אם זה באמת היה יוצא לפועל

I Was Hoping

New member
איך זה שאף אחד לא חשב על...

טורי איימוס???? רק לדמיין שבאמצע ההופעה שלאחת מהן הן ישירו איזה דואט ולא איכפת לי להתפגר שניה אחר כך, זה יהיה כל כך מושלם.... אבל אם זה מעליב לטורי "רק" לחמם, אז אולי ביורק?

avivs

New member
כן...טורי!!!

זה יהיה ענק! אבל במקרה הזה אני רוצה הופעה משותפת.

I Was Hoping

New member
והקורז תסיימנה...

באחד מהשירים השקטים המדהימים שלהם, מבחינתי Run Away יהיה מושלם לקינוח אחרי אלניס...

לא נראה לי שאלאניס

צריכה קינוח אבל אם כבר קינוח אז שזה יהיה מטורי אימוס (סורי לא אוהב את הקורס בכלל)

למעלה