סתם משהו קצת מוזר

נטלייי

New member
סתם משהו קצת מוזר

יש לי חברה שאוהבת מוזיקה שבדית (מוזיקה מצויינת אגב
), והיא הדביקה אותי ועוד כמה חבר'ה, והיא מצטערת על זה משום מה. היא אומרת שכאילו גנבו לה את המוזיקה הזאת, זה כבר לא רק שלה. וקראתי הודעה של מישהו פה בפורומים על אותו נושא, הוא שמע שיר של איזו להקה (לא זוכרת איזו), ופתאום התחילו לטחון אותם בגלגל"צ והוא התבאס. חברה שלי שאלה אותי - אם פתאום כולם היו אוהבים את אתניקס ושומעים אותם כל הזמן לא היית מרגישה ככה? אמרתי לה מה פתאום, בדיוק להפך, הלוואי וכולם היו שומעים את אתניקס ככה. אז מה דעתכם? הייתם רוצים שכולם ידבקו בחיידק המצויין שנקרא אתניקס? או שאתם מעדיפים שישאר שלכם פרטי ולא נחלת הכלל?

ברור שכמה

שיותר יאהבו את אתניX,כך יהיה יותר טוב.זה הרי יביא להם ברכה במכירת התקליטים. חוץ מזה,אתניX היא לא עוד סתם להקה.זו להקה שאי אפשר שלא לאהוב את השירים שלה.כך שגם אם ייטחנו את שיריה ברדיו,היא לעולם לא תימאס.מה גם,שטוחנים את השירים במינון הנכון.

KeLeMeNcY

New member
אני הייתי מתלהבת מזה כנראה

הרי גם ככה אני עושה מאמצים להדביק כמה שיותר אנשים בחיידק אתניקס!! הדבר היחידי שהייתי פוחדת זה שההופעות יחזרו להיות מפוצצות כמו פעם, אבל הלוואי שאתניקס יקבלו את התהילה של פעם!

yogya

New member
כמה שיותר ,יותר טוב

זה יעשה טוב לכולם, ויהיה גורם מדרבן להמשך יצירה.

KeLeMeNcY

New member
the more- the marrier!

אני עושה שטיפת מוח לאנשים, שאני אפילו לא מכירה, על אתניקסססס ואנשים מתחילים להתעניין אנשים במקום לזכור ת'שם שלי, זוכרים אותי כ"ההיא עם אתניקס"

mitahat laor

New member
את האמת להגיד לכם?

אני בהתחלה לפני שבאתי לפורום הזה לא ידעתי שיש כל כך הרבה מעריצים של אתניקס חשבתי שרק אני חחחחח זה נמע קצת מוזר אבל רציתי שזה יהיה כזה פרטי ופתאום ראיתי הרבה שמדברים על אתניקס ולאט לאט זה ניהיה בשבילי דבר גדול וזהו..מקווה שלא תכעסו עליי שאמרתי את זה..

מה שאותי הפתיע...

זה שיש פה אנשים שאוהבים דווקא את השירים הנחבאים באלבומים (הדוגמה הטובה ביותר היא "מתחת לעור"
) ולאו דווקא את ה'להיטים' של אתניX. יש פה חומר מרתק בסיפורים מאחורי השירים ובכלל ב'מאמרים'. וזה רק מראה שאנשים פה מאוד מעמיקים ולא שטחיים. אנשים איכותיים
אתניקס צריכים להתגאות בזה שיש להם מעריצים כאלה.

KeLeMeNcY

New member
איזה מחמאות רצות פה ../images/Emo8.gif

אתה יודע מה, זה נכון! גם לי לא היה מושג שיש <יחסית> עוד הרבה אנשים בקטע של אתניקס, ואני מאד שמחה על הפורום הזה <תודה לנטלי> שהפגיש אותי עם אנשים מרתקים ונהדרים וגם לי, בתור אחת שאוהבת בעיקר שירים לא-פופולריים, זה נחמד לשמוע שעוד אוהבים את זה! ו"מתחת לעור", אין מה לכעוס עליך!! ממש לא, זה לגיטימי

ZGala

New member
../images/Emo168.gif אני רוצה

שיאוהבו את אתניקס כמה שיותר אנשים
גמ בחו"ל

למעלה