סתם משהו קטן שעשיתי...

Witchcraft

New member
היהיהיהיהיהיהיהיהי

אבל מה הקשר של הארי לקונספירציה?

Witchcraft

New member
סתם, התחשק לי לומר קונספירציה.

מילה יפה, לא? ובכל זאת, מה הקשר בין אמינם להארי? חוץ מזה אין לי מושג למה, אבל תמיד אמינם איכשהו מזכיר לי קונספירציה... המממ...

S.Riddle

New member
אל תאמר אין קשר!

בתור פסיכית עם תעודות, יש לי הסמכות לומר שיש קשר בין כל דבר לכל דבר, אולי הוא פשוט לא נראה ככה. הנה למשל קשר בין הארי לאמינם האהוב שלי: לשניהם הייתה ילדות גרועה ביותר. קשר מספיק טוב? ^^ -לירון שחולה על אמינם-

Marty McFly

New member
"תאוריית הקשר"!

טוב, ניסיתי לחשוב על משהו לכתוב פה, אבל לא מצאתי אז תדלגו.

Ms. Potter

New member
זה ממש חולני!

I liked it ! אבל למה רק 2 תמונות של הארי והשאר של הראפר המחומצן (סורי לירון...אמינם טוב, אבל הוא לא מגיע לקרסוליי הפוטר !)? :) כמובן ששמרתי! לימור.

S.Riddle

New member
או, מאן...... *מסוחררת*

שירים ביפנית הם כל כך יפים.... ומסממים..... בכל מקרה... אני לא כופה על אנשים לאהוב את אמינם, וזה בסדר שלכל אחד יש דעה משלו. ואכן, אמינם הוא טוב, אבל לא כמו הארי´לה. -לירון, שמסתממת משירים של סאקורה ביפנית-

LuNaTiC

New member
אוף טופיק: לירון!!

אני רוצה את השירים ביפנית... מאז ששמעתי את השיר של אוונגליון אני פשוט.. וואו הוא כזה יפה וממכר!!!! zankoku no tenshi no teze... בכל אופן, יוו את גם מעריצה את אמינם? חי חי... וזה מביא אותי לתוצאות המחקר שאמ.. מבוסס על המון אנשים: מעריצי הארי פוטר אוהבים את אמינם!!! אבל כמובן, לירון, שדאפט פאנק הם השולטים היחידים בעולם!!!!!!!!!!!! ואווווווףףףף עכשיו אני צריכה למות כי חשבתי על דאפט פאנק. הרגשה מוזרה.... -ענבל- נ.ב - אתמול מישהו שלח לי שיר פשוט קורע מצחוק!!! קוראים לו manga maniac זה כזה מצחיק וטיפשי, את חייבת לשמוע!!!!!

S.Riddle

New member
אאאאוווווו......

דאפט פאנק בהחלט שולטים! ואני אשלח לך את השירים של סאקורה (את כולם), הם הכי מדהימים בעולם, ואם את רוצה גם את של פוקימון (תאמיני או לא, אבל יש לי חברה שמתעבת פוקימון ואפילו היא אהבה את השירים היפניים!). והשיר של הסרט של הסליירס פשוט מ-דהים ביופיו, חבל על הזמן! Aitaina, aenaina, Setsunaina kono kimochi... וזה ממשיך כל כך יפה!!! *מוחה דמעה של אושר*

Nagini Potter

New member
כן, מצב השיעמום שלך טוב משלי....

כשלי משעמם, אני כותבת המון שטויות על מימדים אחרים ועל חיזרים ירוקים ועל אנשים שעשויים מזהב מבפנים!! וזה עוד הסיפורים היחסית שפויים שלי.... אתם צריכים לראות מה כתבתי כשהייתי קטנה....
Nagini Potter שלושה דברים אי אפשר להחזיר לאחור: חוץ שנורה, מילה שנאמרה, טעות שנעשתה.

למעלה