סתם משהו נחמד

פרה גאה

New member
סתם משהו נחמד

חשבתי על זה ולהרבה שבטים יש שמות אחרים לטקס אני לא יודעת ממש איך לקרוא לזה כי אין לזה כל ךכ שם מוגדר.... אבל חשבתי שאולי כל אחד יגיד איך קוראים לטקס אצלו בשבט באיזה תאריך יש אותו בשנה והאם יש סיבה מיוחדת (כמו יומולדת לשבט או משהו כזה) אז אני אתחיל אצלנו קוראים לטקס שירו איתנו והשנה הוא ב18 לפברואר ואין סיבה מיוחדת כל שנה הוא משתנה והשנה אנחנו (שכבת ט) עושים קטעי קישור

אבל איזה טקס?

יש כל מיני...
אם את מיתכוונת לסתם טקס אש אז יש בפתי"ש וביום צופה (שגם לזה - בכל שבט יש שם אחר) את שני הטקסים מרימים החמשושים, שהטקס של היום צופה הוא יותר חשוב ויותר גדול... השנה הוא היה אמור להיות ב18.1 אבל כמו כל דבר אצלנו זה נידחה ואין לנו מושג למתי... כי כל פברואר המרכז במילואים ויש ספארי, מרץ זה הכנה לפסח ועיר קופים, אפריל זה טיולי פסח ובסוף ביכלל לא נעשה את זה! נועה.

פרה גאה

New member
התכונתי ל... נווו נקרא לזה פסטישבט

לא עושים אצלכם כל שנה מן כזה טקס שיש נושא עיקרי וכל שיכבה עושה תת נושא בהצגה או שיר או שניהם ויש הופעות ומוכרים כרטיסים והורים וחברים באים לראות אתכם או משהו כזה משהו דומה לזה מן טקס כזה עיקרי שיש כל שנה

אצלנו עושים../images/Emo70.gif

השנה זו תהיה השנה השלישית ברציפות... אצלנו קוראים לזה- פסטיהדר ואין לזה תאריך מסוים... כל שנה זה בזמן אחר... לפני שנתיים (כשהייתי בכיתה ח´) אז הגדוד שלי המציא שיר לשיר של חופשיות על הבר אבל אני לא השתתפתי כי הייתי באורלנדו... שנה שעברה (קורס
) עשינו את המופע הכי מהמם בעולם
הנושא של הפסטיהדר היה ´רק בישראל´ ואנחנו (ליתר דיוק- עדי) המצאנו מילים לשיר ´קרייזי´ של בריטני ספירס. מילים מדהימות
והמצאנו ריקוד מדהים
אבל... לא זכינו....

אה!

הפסטישיקמה!!!!! זה אחד הדברם הכי שווים שיש...! אז ככה... זה בדרך כלל בסוף השנה, בין סוף מאי לתחילת יולי, ויש את זה כבר המון המון שנים...
בוחרים נושא וכל גדוד לוקח שיר קיים ומשנה לו את המילים בהתאם לנושא, ומחבר לזה ריקוד ויש תחרות... ושלא תחשבו שהם רוקדים עם פלייבק, כי יש לנו את הלהקת שבט! שזה גיטרות, סקסופון קלידים ותופים... ממש להקה על רמה...! את הקיטעי קישור עושים השכב"ג והם גם עושים איזה שיר מישלהם בהתחלה, וזהו
ושנה שעברה, אחרי שאף פעם לא לקחנו מקום (מכיתה ד´!!!) לקחנו מקום שני!!! נועה.

Alexis14

New member
לנו יש פסטיבל חנוכה.../images/Emo113.gif

שכל קבוצה ממציאה מילים שקשורים לצופים ולחנוכה על מוזיקה של שיר מוכר ואז עושים הופעה לכל הגדוד וכל גדוד בוחר קבוצה אחת (נראה לי שרק הראשג"דים והצוות בוחרים) ואם את בה´ או בו´ אז רק הקבוצה שזכתה מופיעה ואם אתה ז´ ומעלה אז כל הגדוד שר את השיר שהקבוצה הזוכה המציאה, ואז מופיעים בפני כל השבט והשמיניסטים עושים קטעי מעבר ושטויות וזה, ובסוף יש גדוד שזוכה מקום 3, 2, ו1. בכיתה ה´ הקבוצה שלי זכתה בגדוד אבל לא בשבט. הנה השיר (ע"פ יום בהיר של שמש): ביום שבת בבוקר, קמתי בשמחה, ידעתי שבארבע תהיה לי חגיגה! הלכתי אל השבט, שבט יונתן, הדלקנו שם נרות, היה ממש פנאן! שוב הגיע חנוכה, הבטן מלאה, המשקל כבר מתפוצץ, בסופגניות אני חפץ... כאן, בפסטיבל, פתאום לפתע... גדוד תבור חייב מהר דיאטה! ובו´ לא היה פסטיבל, ובז´- זכינו מקום ראשון בגוד ושני בשבט! השיר (ע"פ ´עם שמלה אדומה ושתי צמות´, ואח"כ ´בלבלי אותו´): סופגניה שמנמנה עם ריבה, ישבה בשבט, לבד, בודדה, ישבה ושאלה ´איפה?´ איפה גדוד גליל? הוא הכי הכי אדיר! יש לי רק שמונה ימים למצוא אותו, חנוכה ביונתן- כולם לבוא! גללי אותו, כי גליל אדירים, גללי אותו, פסטיבל בצופים, גגלי אותו, כמו שגיללת אותי, גדוד גליל- הגדוד בשבילי...

מופע רכ"ס!!!!

אוי זה הכי שווה שיש! כל גדוד מכין שיר וריקוד זה נושא מסויים ויש קטעי קישור... השנה אין לי מושג מתי זה... אם אני לא טועה זאת השנה ה-17

פירחוש

New member
יומולדת לפולג...

בכל שנה ניראה לי במאי יש יומולדת לשבט... כל גדוד מכין כמו אצלכם, שיר זתומרת ממציא מילים חדשות לישר מוכר, וממציא ריקוד.. אצלנו אין תחרות.. ואין זוכים... השנה תהייה לשבט יומולדת 21..
מכיתה ז, תמיד יש לנו ריקודים מזה מאגניבים.. עם שירים שווים
עד היום ד´לדים שרים את השיר שלנו עם הריקוד משנה שעברה..

../images/Emo47.gifשלנו... זה ההדרן!!

בכל שנה עושים מן פסטיבל ענק עם חזרות של איזה חודשיים לפני, השמיניסטים מרימים אותו... וזה אחד הדברים הכי כייפים אצלנו!! כל גדוד מקבל נושא, ומחבר לו שיר, מרים תערוכה בנושא שלו, ומכין ג´ינגל... ושכבות ט´ (כן כן.. אנחנו שתי שכבות.. אנחנו המוני-המונים בשבט!!) מכינות הצגת ט´!... אני חולה על ההדרן!!!... אה ו.. שבט הדר רעננה שולטים!!

פרה גאה

New member
אנחנו כבר מתחילים להתכונן

לשיר איתנו מיום שלישי.... איזה כיף כווווולם מוזמנים ב15 לפברואר התבלבלתי מקודם שאמרתי 18 (סליחה...) ועוד משהו שלא קשור מי את? את חדשה בפורום? איך קוראים לך?

למעלה