סתם משהו מעצבן

CajU9

New member
סתם משהו מעצבן

למה עכשיו קבוצת קורדאו די אורו פרסמה את התחרות שלה בתור התחרות הראשונה של הקפוארה בארץ?? הרי אבאדה פתחה את התחרות שלה עוד מלפני חודשיים! וזאת מלבד הג'וגוסים שהחלו לפני 6-7 שנים או יותר..!

Cloud Strief

New member
וואלה אחי

כי שמע גם לי יש משהו שמעצבן אותי זה אבאדהאיסטים מסכנים שבכל פעם בכל פורום ובכל מצב אוהבים להתחיל ריבים בין הקבוצות ובמיוחד לקורדאו די אורו. זה מאוד יפה שזה מעצבן אותך שאנחנו מפרסמים בתור התחרות הראשונה בארץ שמור את זה לעצמך, למה אתה חייב להביא את זה לפורום אחד כמוך שכותב הודעות כאלו רק רוצה להתחיל ריב ושילחו לו הודעות תגובה סטייל "כן זה מעצבן שונאים את קורדאו" אז סבבה ואחר כך שואלים למה קורדאו שונאים את אבאדה כי הם מחפשים בכוח לריב ושמע באמת יפה שאבדה פתחה את התחרות לפני חודשים אבל הבעיה שאת אבאדה לא מענינים אף אחד. ולעומת זאת קורדאו די אורו כבר לקחו לפרסומת ויש לנו פול ספונסרים והתחרות שלנו הרבה יותר מושקעת עכשיו הבנת למה זה התחרות הראשונה בארץ זה מה שניסית להשיג עוד ריב אז סבבה

נו תהיה שניה רציני

הוא סך הכל ניסה להסביר למה מגדירים את התחרות הזו בתור התחרות הראשונה בארץ לקפוארה
וזה סך הכל בגלל ההשקעה ובגלל כל הספונסרים, הקטע עם הפרסומת רק בא להסביר לאיזה ספונסרים כבר הגענו

preguica

New member
../images/Emo4.gif

אני מגיב פה רק בגלל שהפורום הזה כל כך יבש.... חחח ולא קשור בכלל בתור אחד שלא מקורדאו ג'י אורו, אני מקנא בקבוצה הזאת בגלל שהם מספיק גדולים כדאי לארגן תחרות כזאת..ושכל הקבוצות ישמעו על זה..ושזה יהיה אירוע ברמה. לא בגלל הקפוארה ( באופן אישי אני חושב שתחרות קפוארה זה חרא) אלא בגלל הגיבוש..האירוע..לראות קפוארה ברמה ולפגוש קפואריסטים אחרים. מישהו יכול בכלל להסביר לי את הקטע הזה? התחרות זה רק על המשחק זה ברור...ולא על הנגינה שירה וכו'.. אבל תחרות כזאת סותרת כמה עקרונות של הקפוארה.. המשחק לא יכול להתפתח לרמה גבוהה ששני הקפואריסטים משחקים רק בשביל לקבל ניקוד..

danihell7734

New member
אללה מה הקטע

כל פעם מעלים את אותו הדיון אז עידן עשה ככה וככה אז מה? אתה יודע משהו,אני ניסיתי לעשות פה משהו לפני לא כלכ ך הרבה זמן,תוכל לראות את זה בעמוד 2 או שלוש אני מניח. ואתה,ואנשים כמוך וכמו הקלאוד סטרייף המעאפן הזה שמבייש בכלל את השם קורדאו ג'י אורו מנג'ינגה פשוט מוכיחים כמה הם טיפשים. אז יאללה כוס אמק,תוכיחו שאתם טיפשים ותחיו רק בתוך עצמכם,עם הקבוצה שלכם,אל תלמדו שום דבר אחר,וככה תיראה גם הקפואירה שלכם.

Bantus

New member
זה כניסת VIP לריב ענק....

זה שאלה שלממש לא כדאי לעלות פה. לא בתור אחת מקורדאו ולא בתור אחת מאבאדה אני אומרת את זה... אז בבקשה, טובה לכולם, תריב עם מישהו אחד שבקורדאו ולא להעלות את זה פה תודה! :)

CajU9

New member
ההודעה מלמטה שלא ראיתם

תתחיל להירגע חמודי, כי חברים מקורדאו יש לי יותר ממך.. כולה באתי לשאול למה, כי לא אישית אין בעיה עם החבר'ה של קורדאו, חוץ מאיזה מאמן אחד שמה (אתם יודעים מי).. מה יש להתלהב מזה שאתם "יותר מעניינים"? הפרוייקט שלכם בקיץ שעבר וואלה ג'גוס ענק תחת מי עדן..יפה לכם! סחטיין כל הכבוד, מה לעשות שאבאדה קצת פחות ממסחרים, וכל שנה כולה מארגנים משלחות לברזיל שאף אחד לא שומע עליהן.. למה איכפת לנו? זה לא צריך להיות איכפת באמת.. אני אומר סבבה תפיצו תקפוארה כמה שבא לכם סחטיין וכל הכבוד לכם, רק בלי ליכלוכים.. כי אני בטוח שמר הררי שמע על התחרות שהייתה לפני חודשיים וכרגיל שם זין על העולם וחושב שהוא ראשון בכל דבר

היא בת... והיא לא מקורדאו...

היא מבנטוס.. ולא נראה לי שהבנת מאוד את ההודעה שלה, אחרת לא היית עונה ככה... מעבר לזה, דניאל, דברי בשם עצמך

me and just me

New member
אנשים זה לא הולך ככה...

קודם כל הסבר על התחרות; בתחרות בעצם קפואריסטים מתקדמים מראים את הרמה שלהם ואת ההתפתחות שלהם בתוך משחק עם יריב באותה רמה; איך הם מגיבים לדברים שבאים בהפתעות איך הם מתאמים את המשחק עם היריב, איך הם מחשבים כל תנועה ומכניסים אותה בדיוק בזמן ועוד דברים בסגנון. המטרה היא לא להראות מי יותר טוב אלא מי כביכול מכניס יותר מחשבה במשחק שלו. שנית כל אנשים אתם באמת מזיינים פה את השכל אני לא מבינה את האבאדיסטים- אז יש לכם בעיה עם הקבוצה שלנו, בסדר שמענו לא מעניין את אף אחד גם. ותאמינו לי שאם אתם תפסיקו לקנא כל כך בכמה שהקבוצה שלנו מובילה את הקפוארה בארץ ובכמה שלנו יש יותר פרסום שתי הקבוצות יכולות להסתדר טוב מאוד. אגב, אני חייבת לציין שבשיחה שהייתה לי עם אבדאיסט שיחה של פנים מול פנים הצלחנו לא להגרר לריב מטומטם וזה היה ממש נחמד לראות איך דברים מתנהלים בקבוצה הזו שכביכול יש התכסחות בינה לבין הקבוצה שלי, ותאמינו לי אין כזה הבדל בדברים (חוץ מזה שיש להם צבעים מזוויעים בחגורות..) אז אנשים משני הקבוצות תירגעו ותקלטו שכל הערות הדפוקות שלכם בענייני הקבוצה השניה לא מעניינים ולא חיוניים.

Bantus

New member
וואו!!! תקשיב!!

דבר ראשון, אני בת... דבר שני, אני לא באף אחת מהקבוצות האלה, אני מבאנטוס, ואין לי קשר לקבוצות האלה ממש, אל תכניסו אותי לריב המפגר הזה שלכם...

למעלה