סתם משהו לספר..

rere22

New member
סתם משהו לספר..

כל העניין התחיל לפני שנה כשהחלטתי לקחת צעד ולהיכנס לפורום כדי להבין. תמיד הרגשתי שיש לי משיכה לבנות ולא עשיתי כלום עם זה. הייתי עם בנים כל החיים, אני בחורה של מסיבות ופאבים, מפה לשם הכרתי, התנשקתי אבל לא יותר מזה.. אפילו הכנסתי את עצמי למין בלאגן עם כמה בנות שהכרתי שהן רצו וניסו אבל בסופו של דבר אני לא רציתי אף אחת מהן. בלאגן זו מילה קטנה לעומת מה שבאמת קורה.. :/ אבל העניין שהוא שבתאכלס מי שבאמת אני רוצה היא אחת שאני איתה יוצאת למסיבות האלה ואני לא מסוגלת לעשות עם זה כלום. היא מחשיבה אותי חברה ומתייעצת איתי בקשר לבחורות שיוצאת איתן.. אני מנסה להמשיך הלאה ולראות אולי מישהי אחרת תעשה לי את זה כמוה אבל אין דבר כזה.. ועד שיש זה לא יוצא - יש לי מזל נאחס.. אמרו לי כבר להפסיק לצאת איתה למקומות כי היא גם מסונוורת ממנה והיא מדי פעם מרחיקה בנות ממני ובאה אליהן בטענה שהיא מקנאה לי.. אבל בעצם אין לה כלום אליי חוץ מחברות ובלי קשר אני לא רוצה להפסיק להיפגש איתה כי טוב לי כשאני איתה והיא הבנאדם העיקרי שאני מסתובבת איתו במקומות של קהילה. אני לא אחת שמעורבבת ובלעדייה לא אלך למקומות האלה. זה חוק - תמיד רוצים את מה שבלתי ניתן להשיג.
שיהיה אחלה של המשך שבוע :)

the key666

New member
ברוכה הבאה :)

את יכולה לומר לבחורה שבא לך עליה?
היא תפוסה? סטרייטית? נראה לי שגם לה בא עלייך

PinkyRaSta

New member
למה את לא יכולה לעשות עם זה כלום?

הרי באת לכאן כדי שנגיד לך- שתעשי עם זה משהו!
אחרת לא היית רושמת את ההודעה הזו, נכון?

אז יאללה, לכי על זה.
תאמרי לה, בשיחה, בהודעה, בפתק, במכתב, בטלפון, במסיבה, בנשיקה, בליטוף, בחיבוק ארוך ומחמם את הלב. או בכולם גם יחד.

ואם תדעי שזה 'לא' מוחלט מבחינתה- גם יירד לך מזה. ככה זה עובד. נראה לי, בדרך כלל.

ה'סיכון' היחיד הוא שתאבדי את חברתך למסיבות.. אבל יש גם סיכוי שלא. אם שתיכן מספיק בוגרות והכול בסדר.

מכירה סיפור דומה שהן נשארו חברות טובות בסוף, אפילו מעולות, אפלטונית לחלוטין ואף הקשר החברי/ ידידותי התחזק מאוד בגלל כל הסיפור הזה.

יאללה, מצפות לעדכון.

אוססונה

New member
זה לא סתם משהוא לספר - זה "סיפור".

קראתי את אשר כתבת, שבע פעמים.

לא אגיד לך, שתפסיקי לצאת אתה. ההיפך, תצאי אתה כמה שיותר. אך, באחד מרגעי "הקנאה" שלה אלייך, קחי אותה לפינה, תשאלי אותה, מה איכפת לך, ממני?. למה את מקנאה לי?. שאלה פשוטה ביותר, בין שתי חברות.

לפי מה שכתבת, את מאוהבת בה אהבה מטורפת. היא מנצלת אותך. יתכן מאוד, שהיא יוצאת אתך, אך ורק כדי שהיא תשיג בנות אחרות. את, העוגן שלה.

את צודקת בדבר אחד, שהוא: "תמיד רוצים את הבלתי ניתן להשיג". בשאיפה שלנו אל הבלתי מושג, אנו מטפחות את "המושג". אך, זה אינו המקרה שלך, לפי סיפורך. לדעתי, את כן יכולה להשיג אותה. קחי יוזמה, תצאי עם אלו הבנות, אשר היא מקנאה להן. תשתוללי אתן, לעיניה.

אם כי, הפשוט והטוב ביותר, נאמר לך כאן בפורום. שיחה אחת פשוטה אתה, יכולה להבהיר. שיחה שתדחק אותה לפינה, שאת תדעי האם היא אוהבת אותך. אם לאו, לא קרה ולא כלום. אין לך מזל "נאחס". את יוצרת את המזל הנאחס שלך.

rere22

New member
כניראה לא ציינתי פרט אחד בחפירה שלי..

אני מכירה אותה כבר כמה שנים אבל פתאום לפני חצי שנה ראיתי אותה פעם ראשונה במסיבה של הקהילה ובמסיבה ההיא התנשקנו כל הערב טוב שזה לא היה הערב הכי טוב שלי בחיים. :) אבל יום אחרי זהו.. הכל חזר להיות רגיל ודיברנו כמו חברות רגילות ומאז התחלנו לצאת הרבה למקומות. כי לפני זה אף אחת לא ידע על השנייה בקטע הזה. הצעתי לה יומיים אחרי המסיבה ההיא לבוא איתי לפאב שנשב סתם רק אני והיא, והיא לא אמרה לא ולא אמרה כן (יש לה אופי קשה.. היא יכולה לסנן אנשים או לא להיות בקשר לפי המצב רוח שלה) אז ברגע הזה הבנתי שהיא לא מעוניינת בעצם זה שלא נפגשנו בפאב בסוף. בגלל זה אני לא אבוא ואקח אותה לשיחה אישית כזאת של יחסינו לאן.. כי אני עשיתי את שלי כשהצעתי לה להיפגש לבד ובינינו היא יודעת שאני מטורפת עליה בקטע הזה.. צריך להיות אוטיסט כדי לא להבין.. אני עושה הכל בשבילה..
ובקשר לזה שאני אעשה דברים עם בנות אחרות כדי שהיא תקנא, זה הלך פעם אחת.. ובאמת עשיתי את זה אבל 1. זה מרגיש לי ילדותי לעשות את זה. 2. היא רק חפרה לי בשיחות על זה שהבחורה לי בשבילי. 3. הבחורה שהייתה רק הצגה נפגעה ממני ולקחה את זה קשה שסתם הייתי איתה ודי הטרידה אותי וככה איבדתי סתם עוד חברה מהקהילה. (זה קרה כבר פעמיים המקרים האלה)

למעלה