סתם משהו כייפי לי!

סתם משהו כייפי לי!

יש לי אירוע משפחתי וחברה שלי קצת התביישה לבוא (מה אני קשורה?) בכ"א אנחנו בארון חזק, וכל העולם חושד ולאפאחד אין הוכחה. המשפחה שלי ישראלית טיפוסית, גזעית, זורמת, ממש זה לא בעיה לצאת בארון.. אחי פעם אמר לי "אולי תצאי מהארון? בא לי אחות לסבית" חח בקיצור- שרוטים! מה שמגניב זה שבעל השמחה מתקשר אליי ושואל "תגידי ל*** לבוא לחתונה, טוב?" אמרתי לו שהיא אומרת שהיא לא קשורה אז הוא פשוט התקשר אליה להזמין אותה, ונראה לי יותר משזה שימח אותה זה שימח אותי. המשפחה שלי מתה מתה עליה! וזה כיף

konito

New member
זה גם מה שקורה אצלנו (רק שאנחנו מחוץ לארון)

מוזמנים לכל מקום ובשני הצדדים שלנו אוהבים את שנינו.

אוהו, בצד שלה יסקלו אותנו באבנים

דוסים אמיתיים! אע"פ שאצלנו גם דוסים אבל מזן אחר, קצת יותר לברלים אצלה זה הדוסים האמיתיים. שאחותה בכתה (דמעות אמיתיות) למה ה"מדריכת שבת" שלה באה עם חצאית שלדעתה היא גיזרה נמוכה! אוייש גוועלד!! חחחחח בכ"א הם שונאים אותי מוות ואת כל החברות של אישתי היקרה אבל זה בסדר, אני אוהבת אותם אהבת חינם
מרחוק!

everything4u

New member
מצחיקולה את הורגת אותי ../images/Emo6.gif

אין על הסיפורים שלך... מה נשמע? מה חדש..? מתי אתן באות שוב לביקור?

הם הולכים להיפסק

אנחנו באמצע דיונים של "אל תכתבי עליי בפורום" > "למה? בקטנה" > "זה לא בקטנה.." > "תני לי תירוץ למה לא?! זה לא סיפורים אינטימים" > "ואם יכירו אותנו?" > "מכירים כבר!
" > "הא.. ממ אבל אל תכתבי" > "אוקיי" אז בנתיים זה הסטטוס, זה בעיה להיות אמינים מידיי? כי אני מספרת לה הכל!! ((למרות שתמיד נאמו לי שיש דברים שלא צריך לספר.. איך אפשר?!?!)) בקשר ל"לבוא". מתי היומולדת הבאה?
בכ"א תמסור ד"ש לרב רון, וכל הכבוד על.. הכל, אתה יודע! משהו משהו אתם!!

למעלה