סתם משהו בלי שם...

אופס...

New member
סתם משהו בלי שם...

נישן עכשיו. נניח לאהבה לארוג את קורי מלכותה האחרונים על עינינו טרם שהיא נאספת מאצלינו. נישן עכשיו. נניח ללילה להתגלגל לפרוע בשדירה צמרת רטובה לתנות אהביו אל כיכר עזובה. נישן עכשיו. נניח לאור החדש לטפס בנתיב אגלי הטל לתפוס את כס המלכות המוצל. נישן עכשיו. נניח. *** הערת ביקורת: ------------ בקריאה ראשונה זה די מוזר: לילה מתנה אהבים אל כיכר ??? בחירת מילים חסרת השראה דימוי שנוגד את חוקי הבריאה. הלילה לא בדיוק מתנה אהבים בשעות הקטנות טרם השכמה אלא סתם הולך להזדיין עם כל כיכר שמסכימה. *** תגובת הכותב: ------------ תודה על תשומת הלב אך אין לי ממה לחשוש ואני לא צריך להסתכל ללילה בעיניים. ממש לא איכפת לי מה עובר לו בראש כשהוא מוריד ת`מכנסיים. *** הביקורת, בכל זאת: ----------------- לך, תביט לו בעיניים, תראה שהוא לא יודע לאהוב. לך, תסתובב בכיכרות עזובות עם הלילה לילה אחד, כל הלילה - ואז תלמד לכתוב. *** הכותב, בכל זאת...: ------------------ יש מי שמולידים שירים ומגדלים אותם ויש שמטפחים חרוזים ועונדים אותם, אז אני חומס מילים ואונס אותן ומשאיר לטיפולם של המבינים, אבל אני לא כותב לציניקנים קטנים שעושים גלים גדולים סביב טיבם של מישגלים ליליים. עד כאן.

אפרת.א

New member
מי יהרוג אותך , תגיד לי - מי??

יהיה לו/ה עסק איתי - חחחחחחחח גם אם...זה- אופס...מממ...אתה:)) אגב, באשר לקפה - אני יכולה לשבת ``רגל על רגל`` - יש מתנדבים:)) (בטח קמצנית אלא מה...חכה, את הקפה צריך להרויח בכבוד:) ממואאאההההההה - שבת קסומה

כנראה שאני לא אוביקטיבית לחלוטין

נכון, הדימויים בשירך מופרכים, אך בחירת המילים ומנגינתן מתקבלת יפה. והשיר קצת פומפוזי , אבל לא רע בכלל. הוספת התגובות העלתה חיוך גדול על פניי מקסים . אהבתי את היכולת לצחוק מעצמך. שבת נהדרת לך.

אופס...

New member
רגע של רצינות (כמעט...)

אם לומר את האמת, אני לא חושב שהשיר ממש רע. ליתר דיוק, הוא לא היה רע כאשר נכתב לפני כך וכך שנים, בתקופה של נאיביות ילדותית משהו. היום, כשאני כותב דברים אחרים (שאת חלקם כבר ראיתם כאן), אני לא יכול לא לחייך (שלא לומר לגחך) למיקרא הדימויים הפתלתלים שמרוב יומרנות לא יודעים מאין הם באים ולאן הם הולכים. :p לכן, ההלצה הקטנה על חשבון עצמי התבקשה כאן... :) הקיצר, עכשיו אנחנו יודעים שאני לא מושלם. לא נורא. אני עובד על זה :-() שבת שלום לך, סופגי, ושבת שלום לכולכם, חבר`ס, ורק טוב.

למעלה