סתם מקרה נחמד

סתם מקרה נחמד

באו לאסוף ידיד שלי ואותי... אבל עצרתי אותו בגלל תחושה חדה כואבת בבטן ולא עלינו... המכונית המשיכה ובצומת הבאה עשתה תאונה, התנגשה במכונית אחרת.

מקלל

New member
אז פשוט מאוד עשו אליך וודו!

אין בררה את לא יכולה לעצור את זה כי את לא יודעת מי עשה את הוודו וזהו עד שלא תדעי תתעפקי.......

L e s t a t

New member
אם היית טורח לקרוא על וודון מעבר

ללצפות באיזה סרט זול על זומבים, היית יודע שמדובר בדת ולא בכישוף, אם כי כוהני הדת עוסקים במאגיה, הם משתמשים בכישוף לרוב כדי לרפא ומדי פעם גם כדי להגן... בוודון, אדם שעוסק במאגיה בצורות שנחשבות ל"אפלות" נקרא "בוקור" (Bokor), "מכשף שחור", הם החבר'ה שמתעסקים עם זומבים וקללות. אבל, מעולם לא שמעתי או פגשתי מישהו בארץ שבכלל יודע מה זה וודו - על אחת כמה וכמה, מאמין או בוקור וגם אם היה אחד כזה בארץ, מאיזו סיבה הוא יתחיל לקלל אנשים סתם? גם בהאיטי הבוקורים לא מקללים מישהו סתם. לרוב הם עסוקים בעניינים שלהם. חלקם אולי לא אנשים נחמדים, אבל יש גם כמרים ורבנים שהם אנשים לא נחמדים - זה עושה אותם ל"מקללים"? אדון שי, תפסיק להכריז הכרזות כשאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

suki da yo

New member
להתאפק מה?

לא לנשום עד שהיא תצליח לפענח מי עושה עליה טקסי וודו? כי אם זה מה שאתה מתכוון, היא תגיע לגיל 100 (אם היא תמשיך לנשום, כמובן) הרבה הרבהלפני שהיא תמצא בובות שלה מלאות בסיכות.. עכשיו שים לב טוב טוב, אני רוצה ללמד אותך משהו. היא מספרת על תחושה רעה, ש"הצילה" אותה מלעלות למכונית שעשתה תאונה. אתה מדבר על וודו, אני לא יועת באיזה אופן, אבל בכל מקרה, במטרות רעות. אהת לא רואה פה איזו סתירה קלה?

suki da yo

New member
סליחה!

הייתי בטוחה שראיתי התייחסות בנקבה... לא אישי:) אגב, אתם יודעים שעל אחד השולחנות בכיתה שלי אידיוט אחד כתב STOP THE WOMEN'S REVOLUTION ?

bleeding rose

New member
וואו....קורה #:O)

קרה לי משהו דומה פעמיים, עם הפיגוע בדולפינריום ועוד אחד, שהיה איפשהו ליד שנקין...

למעלה