סתם מעניין..

lali37

New member
נכנסים לארכיון ומחפשים לפי התאריך

שנראה לך שבערך נכנסת... עד שמוצאים את ההודעה הראשונה...

ככה:

תכתוב את השם שלך בלמעלה ותעשה חיפוש מתקדם, ואז שם יש לך אפשרוץ של לפי משתמש אז תכתוב 'מוצארט' ואז תכתוב את התאריך שאתה חושב שנכנסת בו (בערך) בצד שמאל וזה ימצא לך הודעות שלך

tiki tiki

New member
סתם מעניין..

שכל אחד ירשום מתי הייתה ההודעה הראשונה שלו בתפוז... שלי הייתה ב25/6...כשהצטרפתי לפורום הזה...זה נראה נורא
הנה- כאן

מה?!??!?!?!!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!??!?

שניה עוד לא גמרתי ?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!?!!?!?!?!?!?!?!? טוב עכשיו כן. רואה תמר!? את אפילו בעצמך יודעת איך כל החדשים הרגישו! ועוד שאת התלוננת את בעצמך התלוננת שלא מתייחסים יפה לחדשים!!!

tamarhp

New member
מממממממממממ

כעקרון התלוננתי על פורומים אחרים אבל הקטע המצחיק זה שבפורום אחר שהייתי הרגשתי כמו בבית אחרי זמן קצר וכשהוא היה קצת יבש כתבתי להם בצחוק שהפורום מת... והם התעצבנו עלי
ועכשיו כשראיתי את זה פתאום קלטתי שמאור כתב את ההודעה הזו כי הוא הרגיש פה כ"כ שייך וכ"כ בבית, שמותר להגיד הכל בכל צורה... וכבר שכחתי איך זה להיות חדשה... אז - קבלו את התנצלותי
כולנו טועים לפעמים.. ומי יודע - לדעתי זה היה ממש משמים השירשור הזה של אלי7... כדי שאני אזכר איך אני הרגשתי בפורום ההוא, וכמה שמחתי למצוא פורום שיש בו יחס כ"כ יפה לחדשים...

tamarhp

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

lali37

New member
../images/Emo6.gif

יאלה, איך מתאימים לליעד לצאת בכזאת יציאה...

lali37

New member
ספרות, לקט, הכל אותו דבר

ולפחות למדתי יותר ממך...

למעלה