סתם מעניין אותי.... כמה פה דתיים? כמה חילונים?
• •°•Lizush•°• New member 5/8/04 #2 אמממ היו לי ספקות בקשר לאלוהים... לא כל כך האמנתי בו... חיפשתי את ההיגיון... אבל לא מזמן התחלתי לקרוא בפורום ואני נדהמת... אולי בכל זאת הוא קיים??? ואני חילונית לחלוטין......
אמממ היו לי ספקות בקשר לאלוהים... לא כל כך האמנתי בו... חיפשתי את ההיגיון... אבל לא מזמן התחלתי לקרוא בפורום ואני נדהמת... אולי בכל זאת הוא קיים??? ואני חילונית לחלוטין......
ה השרוט המקורי New member 5/8/04 #3 אני בא מבית דתי.... אבל חזרתי בשאלה... ת'אמת שקשה מאוד שלא להאמין באלוהים, אבל זה לא הדיון.... אני סתם רוצה לראות כמה דתיים וכמה לא....
אני בא מבית דתי.... אבל חזרתי בשאלה... ת'אמת שקשה מאוד שלא להאמין באלוהים, אבל זה לא הדיון.... אני סתם רוצה לראות כמה דתיים וכמה לא....
T the sleeping beauty New member 5/8/04 #7 חילוניה . אבל ממש לא אתאיסטית. (טוב, נו...זה ברור) יש לי את האמונות שלי ואני מאמינה בהם בלב שלם.
I I am a freak New member 5/8/04 #9 אני מגדיר את עצמי כאתאיסט למרות שאני דיי מעורער, כי אני בטוח שכדי ליצור את הייקום, היה צורך בתהערבות של כוח עליון. הפריק.
אני מגדיר את עצמי כאתאיסט למרות שאני דיי מעורער, כי אני בטוח שכדי ליצור את הייקום, היה צורך בתהערבות של כוח עליון. הפריק.
1 1Spark1 New member 6/8/04 #10 אני מאמינה בכח מסויים אבל לא כמו שהוא מוגדר באף דת. ובעבר הייתי דתיה, עכשיו לא...
F fucking shanti New member 6/8/04 #11 מסורתית אין לי ספק שיש אלוהים, יש לי רק ספק על מה בעצם הוא רוצה....