סתם מעניין אותי לשאול

סתם מעניין אותי לשאול

אני יודע שאולי זה ירים גבה, אבל אני בכל זאת רוצה חחח דיברתי היום על נושא "זימון השקל" שלא הצליח לי. רציתי לשאול אם מישהו כאן זימן דבר קטן לגמרי, מה הוא עשה כגון: דמיין, כתב וכו'... והאם הצליח למצוא/להגשים את זה? אני מעדיף כמובן לשמוע את אלה שהצליחו באמת להגשים, ואני רוצה שתשתפו בטיפים שלדעתכם עזרו להשיג את זה.

אני הצלחתי לזמן

הרבה דברים ארשום לך על שלושה מהם: מאוד רציתי נעלי טבע חדשות ודמיינתי את עצמי הולכת בהם (ממש ראיתי זאת בעיני רוחי פיזית), באותו היום אחה"צ אחותי התקשרה ואמרה לי שהיא רצתה לקנות לי אבל לא כיבדו שקים בחנות.. אחרי כמה ימים אבא שלי התקשר אליי ואמר לי שהוא נמצא בחנות של טבע נאות ושאל אותי איזה דגם ומה המידה... נסעתי לאחותי לשבת ובדרך "פינטזתי" שהיא מזמינה פיצה עם תירס (כבר כמה זמן שהתחשק לי לאכול פיצה עם תירס..) ובאמת במוצ"ש היא שאלה אם בא לי שנזמין פיצה.. והיא הזמינה פיצה עם תירס... ואחרון חביב שנה שעברה ניסיתי לזמן 200 ש"ח, דמיינתי את השטרות ובאמת קיבלתי מחברה שלי מאה ש"ח ומההורים של בעלי עוד מאה... מה שכן חשוב לי לציין שאת כל הדברים האלה זימנתי בכיף, בלי לחץ, בלי יותר מדי מחשבות, בלי יותר מדי מאמץ. הייתי במקום טוב, נקי ורגוע. ואם תסתכל על דברים שקרו לך בעבר אני בטוחה שתראה שיש שם דברים שרציתי ושהיקום ענה לך ((כשאני גיליתי את הסוד חזרתי אחורה בזמן ושיחזרתי כל מיני דברים שקרו לי, כל מיני דברים שזימנתי בלי לדעת שבעצם זה היה הסוד) בהצלחה!! נורית

naty3

New member
תבחר שיטה שמתאימה לך

מה שמתאים לאחד, לא בהכרח יתאים לאחר. אני למשל מדמיינת איך זה מרגיש ומוצאת תמונה של מה שאני רוצה. זה צריך להרגיש טבעי. יש לי במחשב תיקייה שנקראת "תמונות של דברים שאני רוצה". תלוי איזה אדם אתה-אני למשל אוהבת דברים ויזואליים-יותר קל לי לדמיין כשאני רואה את המטרה מולי. אני למשל זימנתי לעצמי זכייה בספר "הסוד" (היתה תחרות בתפוז וזה היה אחד הפרסים, החלטתי שאותו אני רוצה). ולא, השאלה שלך לא מרימה גבה, זו שאלה לגיטימית לגמרי. בהצלחה

אני אספר לך על הזימון הראשון שעשיתי בחיים שלי

היתה לי טלוויזיה בחדר כי ההורים שלי קנו חדשה, אבל הקליטה היתה בה די מעפנה כי לא היתה לי אנטנה כמו שצריך. בכל מקרה, קראת אז בספר של התפתחות אישית על לעשות מדיטציה, לשלוח את האנרגיה למעלה ולדמיין את מה שאתה רוצה מתהווה. אז אמרתי לעצמי - למה לא ודמיינתי לי אנטנה חדשה לטלוויזיה. ופתאום ההורים שלי קנו אנטנה חדשה לטלוויזיה שלהם, וקיבלתי את הקודמת שהיתה טובה לחלוטין. זה היה מדהים, כי לא ביקשתי או התלוננתי על זה שאני לא רואה מספיק טוב. אז הייתי מנסה משהו כזה, ואולי כדאי שתנסה משהו קטן, אבל שבאמת יעשה לך טוב. כלומר השקל הזה אולי היה משמח אותך, כי הוא היה מראה לך שזה עובד, אבל מעבר לזה הוא לא היה באמת מועיל לך

למעלה