סתם מעניין אותי לדעת

סתם מעניין אותי לדעת

אם מישהו אומר לי שאני "כבדה" כי אני באמת לא בראש של לצאת יותר מדי ות'אמת יש לי אופי של זקנה ,גם האקס נראה לי היה אומר לי את זה, לא יודעת לא בראש שלי לצאת יותר מדי אני יותר בקטע של לשבת בבית ולחשוב...אבל הרבה בנים בגילי כל הזמן אוהבים לצאת ולא מסתדרים עם זה שאני בבית...יש לי אחד שאני מתכתבת איתו במחשב 3 שנים ופעם אחת דיברנו בטלפון והוא אמר לי לפני כמה ימים שאני משעממת אותו כי אני כל הזמן בבית וכשאני ארצה להתחיל לחיות אז שאני אגיד לו וניפגש... הייתן מתחילות קשר בכלל עם מישהו שככה אומר ולא מקבל אתכן כמו שאתן?או שהגזמתי עם ה"כבדות" שלי? ועוד אחד אמר לי הרגע את זה...שאני כבדה.. ועוד משהו איך יוצאים מזה? כי זה נראה לי משגע את הבנים

ygili

New member
הכל עניין של השקפה

וכמו שהבנת לבד, ברור שיש אנשים שכן מעוניינים בקשר עם בחורה כמוך (איפה היית לפני חודש
). מצד שני, תבדקי טוב אם באמת טוב לך איך שהחיים שלך מתנהלים כעת. אם את ממש בקושי יוצאת וטוב לך עם זה אז סבבה
. אם לא כל כך נוח לך עם זה (ולא בגלל שהגברים רוצים) אז תבדקי כיצד ניתן לפתור את הבעיה.

מה זתומרת איפה הייתי לפני חודש?לא הבנתי את זה

ואני יותר בבית כי יש הרגשה שמיציתי את היציאות וגם הרגשה כללית לא משהו כי אין לי עבודה

ygili

New member
אהממ..

חשבתי שהבנת .. בקיצור גם אני לא מהמרבים לבלות מחוץ לבית, ולא מזמן הכרתי מישהי (טוב, נאלצים קצת להתפשר עם היציאות
)

A d i 23

New member
לי יש הרגשה שהסיבה היא אחרת..

אבל את זה רק את יכולה לדעת.. אולי יש סיבה שגורמת לך להישאר בבית, אולי אין לך חשק, אולי סתם לא בא לך כרגע, אולי את צריכה מישהו שימשוך אותך לצאת איתו.. אני לא אומרת שתצאי למקומות הומי אדם ומלאי רעש.. אבל אפילו סתם לשבת בבית קפה עם חברה טובה, יכול להיות נחמד עבורך.. תנסי לחשוב מה את משדרת לסביבה שכך הם מגיבים.. ואל תיפגעי מאותו אחד שאמר לך שאת כביכול משעממת ושתיצרי איתו קשר כשתתחילי לחיות.. יכול להיות שזה נאמר מתוך דאגה.. בכל זאת אתם בקשר 3 שנים, אני משערת שגם דרך הכתיבה הוא למד להכיר אותך.. בדרך זו או אחרת.. אז יכול להיות שזו הדרך שלו "לנער" אותך ולגרום לך להבין שחבל שאת סתם סגורה בבית כל הזמן.. גם לי יש ידיד טוב שאומר לי את זה תמיד, ואני ממש ממש לא נפגעת ולא כועסת עליו בגלל זה כי אני יודעת שאכפת לו ממני והוא אומר את זה כי הוא רוצה שיהיה לי טוב.. שאני ארגיש חיה יותר, בדיוק כמו שציינת את.

מולימול

New member
חשבת אולי ...

שהיא פשוט אוהבת או מעדיפה להיות בבית כי בכל המועדונים היא לא ממש נהנת ? ? ? אני אישית מאוד לא נהנה בפאבים ודיסקוטקים ... העדפה אישית שלי היא גם להשאר בבית ... פשוט אני מניח שהיא נהנת מדברים אחרים ... פונית אלמונית ... זה מה שאת אין בזה שום פגם אני בטוח שתמצאי מישהו כמוך ...

ס א ט י ן

New member
את מי שאת

אם את לא אוהבת כל כך לצאת, אז תמצאי מישו כזה.... אין שום סיבה לשנות את עצמך....

טוב ששאלת.

אם הוא לא רוצה לקבל אותך כמו שאת ומתנהג אליך בגסות ("שתשתני תתקשרי אלי"), אין מקום להתחיל איתו קשר. את לעולם לא תרגישי נינוחה איתו ולא תוכלי להיות שלמה עם עצמך ואיתו. זאת את. אם הוא רוצה ואת מוצאת חן בעיניו בבקשה. אם הוא בא עם גישה כזאת אז לא. בכל קשר (הרי בכל קשר אנחנו לומדים דברים חדשים ולומדים על עצמנו) צריך להנחות וללמד את בן/בת הזוג של משהו חדש. זה תהליך וזה לוקח זמן. האם עם גישה כמו שלו הוא יצליח ללמד ולחשוף אותך לדברים חדשים? איך יוצאים מזה? לא יוצאים. את צריכה להיות את עצמך ולא להיות מישהי שאת לא. זה בסדר שאת מה שאת. זה טוב. אל תוותרי על הצד הרציני והחושב שבך. מצד שני, אחרי שמנקים את כל המילים הלא נעימות שאמרו לך כדאי להתייחס למסר שקיבלת ולנסות להבין אותו. אני מציע שתסתכלי על זה בהיבט האישי שלך. יש כל מיני צורות בילוי שאולי לא התנסית בהן מספיק או שהתנסית בהן לפני המון זמן והחלטת שאת לא אוהבת. לא תרצי לנסות קצת לצאת ולבלות בחוץ? את לא חייבת לנסות את כל סוגי הבילוי. הרי ברור שיש דברים שכבר ברור לך שאת לא אוהבת. מצד שני, אולי יש צורות בילוי שעדיין לא ניסית. אני מציע לך לנסות (זה כמו לעשות מחקר על עצמך) ולראות מה את אוהבת. חשוב שתהיי מודעת ותכירי אפשרות של יציאה לבילוי ולא רק את האפשרות הבייתית. נסי לשאול את עצמך האם פרט לחלק הרציני שבך יש חלק יותר קליל שאוהב לבלות? מה הגודל שלו? האם את מרוצה מהגודל של החלק שאוהב לבלות אצלך? לאיזו צורת בילוי היית נותנת מקום? מתי את אוהבת לבלות? לסיום, חשוב לי להגיד ששאלת הבילוי לא קשורה לשאלת הבחורים. היא קשורה רק אליך. כעיקרון, כיוון שיש לי רושם שהנושא הזה עולה בקשרים שאת מנסה לפתח, אולי כדאי לחפש בחוריותר בייתי שדומה לך בתחום הזה. שבת שלום. רועי.

תגובה

אדם צריך לקבלך כמו שאת. אמירות רעות על אדם בפניו יכולות להיות גנאי והעלבה, ויכולות להיות בקורת חיובית והמלצה שישתפר. ככל שהקשר קרוב, אפשר יותר להגיד דברים רעים. מה שאומרים לך לא נראה לי כגנאי, אלא כהערה בונה. מי שיאהבך יקבלך במכלול תכונותיך. החלטתך איך תחיי. אם את רוצה לצאת יותר, פשוט עשי זאת. אם לא מתחשק לך, אל תעשי בנגוד לרצונך. עשי מה שטוב לך, ולכל אדם טובים דברים אחרים ויעשה מה שנעים וטוב לו.

באמת לא יפה מה שהוא אמר-

לי אישית זה היה מוריד ממנו... בן זוגי די דומה לי (ולך
)- שנינו לא אוהבים לצאת הרבה, יותר אנשי בית כאלה, אבל כבר יצאתי עם מישהו שלא אהב את העובדה שלא אהבתי מועדונים וכו' וגם תמיד קרא לי "כבדה" ובאמת זה לא הסתדר ביננו, כי בזמנו לא הסכמתי להתפשר כי הוא גם לא רצה להתפשר. אבל אני מאמינה שאם באמת מעוניינים בקשר ושני הצדדים מוכנים להגיע לפשרה שלא יהיה מצב שלא יוצאים בכלל אבל גם לא מצב שיוצאים כל ערב- למשל לצאת פעם בשבועיים למועדון או פאב.

A d i 23

New member
אם אחד אומר שאת שיכורה..

אז יש מצב שהוא טועה.. אבל אם שניים, שלושה והלאה, אומרים לך שאת שיכורה.. אז את שיכורה !
ובאמת למה את כל הזמן בבית ולא יוצאת.. מה יש אם תצאי קצת ? ואני לא חושבת שזה עניין של לקבל אותך כמו שאת, כי גם מי שאוהב לרוב להיות בבית, עדיין יוצא.. מה כל כך כיף בלהיות כל הזמן בבית ? תחשבי על זה..

למעלה