סתם מעניין אותי לדעת..

ReiKo

New member
סתם מעניין אותי לדעת..

איפה נעלמו אייל ואורן ברקן ? :)

Bahzay

New member
חחח למה לצחוק עליו?

בראסמי רובנו התחלנו איתו, אולי בלעדיו לא היינו נשאבים לעולם היפה הזה של הטראנס, ותחשבו על זה (=

DJ Psykick

New member
לא יודע מה איתכם....

אבל אני בטוח שלא התחלתי לשמוע לטראנס בזכות אייל ברקן... בשבילי ההתחלה זה ASTRAL PROJECTION ב 94' נו טוב....אני מניח שזה מראה את השוני בין הגילאים ואת השוני בהבנה אמיתית של מה זה טראנס...

orberman

New member
האמת גם אותי מעניין

איפה הם באמת לא שמעתי עליהם בכלל

TRANCE ADDICT

New member
יש שמועות ש..

לגבי אייל ברקן...יש שמועות שראו אותו יושב בכביש ואדי ערה מוכר תירס ..

MULAN30

New member
אלי

תעשה טובה על תלכלך על אייל.. הוא אחד משלנו, יוצר גדול גדול האמנים אחד היוצרים היותר טובים לשמוע סט שלו ולמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איל@ איל3#@@##@@# איל##$$$##$#$$#

TRANCE ADDICT

New member
מה קורה מירבוש!!

למה את לא זמינה באיי סי?? :( ולגבי אייל זה סתם בצחוק ..אני הייתי מעריץ גדול שלו בכיתה ד' חח... גוד מורנינג ישראלללללל

orberman

New member
נה נהנה נהנה נהנההההההה ננהה

וברגע זה היא כבר חופרת איתי שעה באייסי חח מיסטר קלאב טראנססס נהנהנההנהה אדסטדטסטדסטדטסד תל לא בראש איזה קטעים חזקים באמאמשליייייייי טוב אלי אני חושב שת'ערס!

MULAN30

New member
ברמן

בחיית ביקשתי ממך שבלולים לכיתה של הבת שלי לך חפששששששששש חחחחח ואלי יש לי אסי חדש.. ת'חבר אליו חח

orberman

New member
אה מירבב

לא דיברנו וזה איפה היית כל הזמן? את יודעת אני חושב שכשאלי לא היה ולא ידענו איפה הוא אז נראה לי שנדפק לא המחשב באותו זמן והוא לא רוצה לספר לנו על זה!

TRANCE ADDICT

New member
חחחחחח..

ומאיפה אני אומר להכיר תמספר?? תשלחי איזה מסר בחייאת סומסום...

TRANCE ADDICT

New member
חח אור אל תשכח שלפני כמה ימים

הייתה לך בר מצווה חחחחחחח עלק ילד חחחחח הרגת אותי חחח

xofer

New member
אורן ברקן

נראה בפעם האחרונה בבוגרשוב עם כלב פודל קטן. יוצר מוזיקה לפרסומות בטלויזיה וברדיו, אני לא בטוח עם זה בשותפות עם אחיו או לא. (הפעם לשם שינוי אני רציני)

xofer

New member
לרגע לא אמרתי שלא

אבל יש אנשים שיותר מקוריים ומוכשרים ממנו בתחוםף למשל כמו באתר הזה.

למעלה