סתם מעדכנת

mic75

New member
סתם מעדכנת

אז נכנסנו לשבוע 33 + וסוף סוף הגברת שלי החליטה להתהפך ועכשיו היא ראש מוכנה ליציאה אבל בואו ניתן לה עוד כמה שבועות כמובן שעדיין יש צירים, ועכשיו אי יודעת כמה המנוחה בבית חשובה אין לי ספק שעם עדיין הייתי עובדת הייתי יולדת מזמן. בנתיים הכל בסדר רק מקוררת חזק כבר שבוע עם כאבי ראש חזקים.. * האמת בימים האחרוני התחלתי לחשוב על הלידה שצריכה להגיע ואני מתחילה קצת לפחד הזהרתי את הפרופ' שלי שהפעם יהיה לי מרדים ואני רוצה אפידורל לא מעניין אותי עם הוא יבוא מהבית .......................... טוב בקיצור מאחלת לכולנו המשך יום כתום נשיקות מיכל

33 זה נהדר

את כבר לקראת קו הסיום וכל יום בבטן הוא נהדר לנוח לנוח ולנוח ולסחוב לפחות עוד חודש. אני לא כ"כ יודעת לנסח את הדברים אבל אני מנסה בתקווה שיצא טוב. הפחד שלך הוא כ"כ ברור ומובן לידה רגילה זה דבר מפחיד חוסר הוודאות וחוסר השליטה יכולים לשתק בלידה אחרי אובדן הפחד יכול להגיע לשיאים מטורפים. אבל עכשו שכבר החשש לילדה מוקדמת (מאוד) עבר נראה לי שצריך להתחיל לחשוב על האמונה בעצמך ובעוברית הקטנה, שהיא תצא בזמן הנכון בלידה נפלאה ומעצימה. לחזק את עצמך במחשבות חיוביות ולהתמלא באנרגיה . כל זה בתאוריה , ברור לי שבפועל זה קשה הרבה יותר אבל אני מקווה שבין רגעי הפחד תמצאי רגעים של שלווה.

עדיקים

Active member
יקירתי ../images/Emo24.gif

את באמת קרובה כבר לסוף ואין ספק שהקטנה בבטן ממש מתחשבת עד עכשיו היתה עכוז ועזרה להמשך ההריון (כולל השמירה בבית כמובן) ועכשיו שהיא רואה את הסוף מתקרב עם התהפכה לעזור לאמא ללדת אותה כמו שהיא רוצה. החששות מובנים לחלוטין גם אני התחלתי לחשוש ויש לי יותר זמן ממך. תשתדלי למשוך כמה שיותר בכל זאת שנוכל להנות בחופשת לידה קצת יחד ואני כמו שאת יודעת מחכה עד לסוף
(זה לא אני זה הוא). תרגישי טוב המון בריאות שלפחות תוכלי להנות קצת מהשמירה
. נשיקות אוהבת המון אני

mamajoni

New member
חדשות טובות!!!

רק שתמשיכי לשמור על עצמך ועל הקטנה שלך לפחות עוד חודש בבטן מחזיקה לך אצבעות ורק שהכל יעבור בהצלחה

mic75

New member
תודה לכם בנות יקרות

אוהבת את כולכם ומתגעגעת המון מיכל

קיטי08

New member
מיכלי

כל הכבוד על השבוע המתקדם ועל ההיפוך. יפה לה לשהיא קשובה כל כך לאמא שלה. שולחות חיבוקים גדולים ונפגש בקרוב

איזה כיף ../images/Emo13.gif

מאחלת לך להמשיך לסחוב עוד מספר שבועות. נראה שגם הגברת וגם את מתכוננות לרגע הגדול. מחזיקה אצבעות

למעלה