סתם מסקרנות...

MadonnaFan

New member
סתם מסקרנות...

כולם פה, ללא יוצא מן הכלל, מכורים לביטלס?

TheDUKE

New member
אני בכלל לא אוהב אותם

יש להם כמה שירים נחמדים שאהבתי... לדוגמה: Lucy in the Sky with Diamonds למי שלא ידע ראשי התיבות של השיר הם LSD ולא עוד לא נסעתי, ב10 אני זז מפה.

MadonnaFan

New member
הדוכס צודק, זה ידוע...

וזה לא מפתיע במיוחד, בהתחשב בזה שהם היו מסוממים רוב הזמן, בערך כמו כל האנשים בתקופה המדהימה הזאת
ו... אני מניחה שאתם יודעים שStrawberry Fields, הכוונה לא בדיוק לתותים?

Johnny the Doe

New member
ואתם יודעים שב-strawberry fields

בסוף השיר שומעים קול נמוך שאומר: I burried paul?

כן למה שלא כולנו נלך עכשיו אל האתר

של הכתבה (מאמר) שגלי פרסמה וניקח משם משפטים.. אבל נחמד מצידך לעשות

Johnny the Doe

New member
אה?

מצטער לאכזב אותך אבל הקטע עם strawberries הוא מידע אישי ועם כל הכבוד אני לא מבקר קבוע בפורום כך שאין לי מושג על איזה מאמר אתה מדבר.

Johnny the Doe

New member
ודרך אגב

אתה יכול להוריד קצת את מינון הציניות? זה לא שפגעתי במישהו.

niraf

New member
strawberry fields forever

נכתב על בית, או אחוזה, ששמה היה סטרוברי פילדס, בליברפול בקרבת המקום בו גדל לנון.

עמית909

New member
הסברים

לגבי lucy in the sky - ג´ון לנון לקח את השם מציור שהבן שלו צייר בגן שנקרא כך, הוא טוען שראשי התיבות זה צירוף מקרים. והקול בסוף של strawberry fields forever אומר cranberry sauce.

Hippie Jeannie

New member
אני גם נורא אוהבת את אלינור ריגבי

זה שיר מאוד משונה כזה... ביזארי... גם המילים מאוד מדכאות כאלה. יש בביטלס הרבה יופי. השירים שלהם נורא פשוטים וקליטים ועם זאת בכל אחד מהם יש משהו שגורם לך (או לפחות לי) ישר לאהוב אותם. הביטלס טובים מאוד לדעתי. נ.ב: אני סתיו והייתי כאן כבר מספר פעמים בשמי האמיתי, פשוט החלפתי כינוי...

קיר קמט

New member
גזענית !

לא , סתם בא לי להאשים. לא להכליל. בע. את רוצה שאני אקרא לך פופניקית מסריחה כי את שומעת מדונה ? (אני קורא לכולם מסריחים , אל תקחי אישית.)

MadonnaFan

New member
אני לא, זה בסדר ../images/Emo13.gif ../images/Emo34.gif

[לא, אני לא לסבית, סתם בא לי לשים את האייקון הזה בכותרת] [
] [אוי איזה כיף
] [
] [טוב אני ארגע עכשיו...] אה... קודם כל מדונה היא לא לחלוטין פופ, אבל לא ניכנס לדיון על זה עכשיו, כי זה יהיה ממש
... כל הרעיון שלי היה לא להכליל- פשוט ראיתי כמה אזכורים לנושא פה בפורום, ותהיתי אם כולם אוהבים אותם, ולכן שאלתי את השאלה הזאת- שים לב, לא טענתי שכולם פה אוהבים אותם... שאלתי אם כולם פה אוהבים אותם. הפופיסטית המסריחה- מנהלת פורום מדונה 95

suffer

New member
הצילווווווווווווווווווווווווווווווו

לא, היום לא רודפים אחריי.... אמממ היי אני דפנה....! והקאזה שלי לא מוכן להוריד לד זפלין :(........:(.........:(

kbug

New member
תגידי תודה

לקאזה שלך או יותר נכון לאנטי שלך כי אני הורדתי זפלין מקאזה והמחשב שלי התמלא בוירוסים.לאחד מהם קוראים "התולעת" וזה היה מעצבן לנקות. אזזהו

למעלה