סתם מסקרן

subotaj

New member
סתם מסקרן

אנשים אני רוצה להשוות נתונים רק מסקרנות כל מה שאני מבקש ממכם זה לרשום גיל וכמה שעות בממוצע אתם יושנים בלילה. פשוט אני מרגיש תמיד שיש לי חוסר בשעות שינה ואם אני ילך לישון מוקדם אני פשוט לא יצליח להרדם מוזר. טוב אני יתחיל בן 19 יושן בממוצע 6-7 שעות תודה רבה מראש!

cool2

New member
חח.............

אני בן 15 ויושן 4-5 שעות אני מתכוון בימי בית ספר. כי הבעייה היא שאני הולך לישון מאוד מאוחר וקם מוקדם לבית ספר. אני לא יכול להירדם יותר מוקדם פשוט לא יכול.

אני

בת 21 וישנה 5-7 שעות בלילה. מאוד מאוד מאוד עייפה. אבלאני חושבת שזה לא בגלל שעות השינה אלא בגלל איכות השינה והשעה בה אני קמה.

Variety

New member
אני

בן 19, וישן מדי פעם כ6-8 שעות בלילה. אני קם עייף כאשר אני ישן פחות מ7 שעות. חלומות צלולים, Variety-

shualpower

New member
אני..... אל תהיו בהלם

בן 15 וישן 11 שעות ביום.... אני שואף להגיע לחצי מהיום, מה לעשות.. אין משהו יותר מעניין לעשות

דנה^^

New member
אני

אמורה להתחיל לישון 7 שעות כל יום אבל.. אהה.. אתמול ישנתי פחות משעתיים :(( והקטע של ההירדמות- אני ידעתי שברגע שאני אחזור הביתה אני אצנח על המיטה על לערב לפחות אבל אני לא יכולה להירדם! :(( אני אוהבת את הלילה.
אהה.. כן ואני כמעט בת 16. ודרך אגב.. זה יָשֵן - על משקל פָּעֵל.

Gevakumon

New member
דיי השתגעתי מהיושן הזה...

אבל אני בן 18 וישן 5-7 שעות בלילה פלוס 2-3 שעות בצהריים

WINGS

New member
אנייי...

אני בן 17 וחצי, בתקופת בגרויות עכשיו של יב.... ישן בין 4 ל 12 שעות בלילה. כן.. כן.. אוהב לבלות אז זה משתנה מיום ליום. מה שכן, כשאני ישן 4 שעות בלילה, אני דואג לישון צהריים כי ככה תמיד יש לי ווילד טבעי !

SarooT

New member
ומה איתי????

אני בן 17 וחצי ואני ישן יותר מדי!!! ואם להיות יותק מדויק בערך 11 שעות[!!!] ככה זה כשלא לומדים.. אבל הבעיה היא שאני ער בערך 20 שעות רצוף ואז נופל על המיטה שפוך

Cheetah

New member
הממם..

כרגע 4- 6 וחצי שעות בלילה (אלא אם כן זה שבת או לילה לבן) ולפני זה ההרגלי שינה שלי היו מאוד לא מסודרים, וגם הכמות של החלומות בצלולים ודברים דומים הייתה הרבה יותר גדולה שינה לא מסודרת שינה לא בריאה.. אבל יותר קל להגיע לחלומות צלולים בהרבה מקרים

vodopad

New member
אני..

בת 19 וישנה בממוצע 9-8 שעות. קמה לפעמים עירנית ולפעמים עייפה.

Brurya

New member
אני אישית..

בת 14 וישנה 6-8 שעות בלילה אבל אתמול לא ישנתי בכלל ועכשיו אני נרדמת על המקלדת! Good Night ברוריה

מוקוש

New member
אני...

בת 14 ומשהו, ישנה בממוצע בין 7 ל-8 שעות, בסופי שבוע אני יכולה לישון עד 12 שעות ברציפות... אם לא מעירים אותי
...

Asya

New member
ואני...

אני (כמעט) בת 16, ואני ישנה בערך 5-6 שעות בלילה... נרדמת בשיעורים מדי פעם, ככה שזה ממש לא מומלץ! אני פשוט ינשוף כזה, הכי עירנית בלילה, הייתי הולכת לישון בשלוש וקמה בשתים עשרה כל יום אם יכולתי... אבל אני משתדלת לעשות דברים כאלה רק בחופשים ולא בשבתות כדי לא להרוס את כל סדרי השינה...

למעלה