סתם מסקרן מישהי פעם טעמה זרע של גבר?

כן נגעלות לגעת כאילו זה מהניסיון האישית הדל..

נכון שיצאתי עם בחורות חסרות ניסיון וזה גם לא קשור אליי כבר לפני זה הן אמרו שנגעלות מזה... ובקשר לניסיון הדל זה בגלל שאני לא רוצה לעשות סקס עם כל אחת ככה בכללי הרבה בחורות מתחילות איתי רק אני לא רוצה להרגיש כמו זונה ממין זכר

בקיצור לא בא לי לעשות סקס עם כל העולם

הרבה רוצות אותי אבל אני בררן ובדרך כל מעדיף לוותר על זה

יכול להיות. אני בעיקר מקורבת לבנזוגי ולחברותי

ממין נקבה. ולפי ידידים טובים-הגועל שיש בסוף סקס עם מישהי שלא ממש נמשכים אליה ומרגישים אליה-בסוף נמאס. לדעתי זה אופייני יותר לגיל צעיר לזיין כל חור זמין, ו..כמובן למי שאין הרבה אופציות.

אני אנסה לפשט את זה מנקודת המבט שלי

אף בחורה לא אוהבת זרע, אני מניח שאם יתנו למישהי לבחור משהו טעים לאכול ולנשנש זרע אף פעם לא תהיה הבחירה הראשונה או המאה.
אבל סקס עושים עם מישהו שנמשכים אליו ורוצים אותו ורוצים לענג אותו ואז לטעום את הזרע שלו או שיגמור בפה זה חלק מהאקט ועושים כי הצד השני רוצה ואוהב ומתענג מזה גם אם זה לא הכי טעים. נקודת האיזון בין הטעם לבין היכולת/רצון לעשות את זה משתנה ועושים גם אם זה לא הכי טעים בעולם וכי זה גם לא הכי מגעיל בעולם אלא בשביל הצד השני וכי הסיטואציה עצמה מחרמנת פסיכולוגית

קטניפ

New member

אבל תסכימי איתי שלא תבחרי בזה לארוחה סתם

ככה אם זה לא חלק מאקט מיני. לכן זה בעיקר נושא החיבור ועינוג בן הזוג ולא הטעם האובייקטיבי של זה.

שריתוש26

New member
טעים זה לא.

אבל כמו הרבה דברים עושים דברים שפחות אוהבים בשביל אנשים שאוהבים. או מחבבים, או סתם חרמנים בטירוף

טעמתי את זה הרבה פעמים, הכל בסדר.

זה בדיוק אותו דבר כמו גבר שנהנה להעניק מין אוראלי לשותפתו לסקס, אין שם את הטעם והריח הכי מעוררי תאבון בעולם, אבל ממילא הגירוי הוא לא מטיב הטעם או הריח אלא מהענקת העונג לצד השני.

שריתוש26

New member
מסכימה איתך

יש גברים שממש מתעקשים לרדת לך!! ותכלס באמת לא בן אנד ג'ריס שם... חחח

למעלה