סתם מסקרן מישהי פעם טעמה זרע של גבר?

סתם מסקרן מישהי פעם טעמה זרע של גבר?

מסקרן אותי אם יש מישהי שגמרו לה בפה או שהיא סתם טעמה את הזרע של הגבר כאילו מה היא חושבת על זה האם זה לא דוחה ומגעיל אותה אני יודע שיש בחורות שלא מסוגלות שזרע יגע בכל חלק בגופה יש בחורות שנגעלות אפילו לגעת בזרע של גבר.אני מקווה שגם גברים יספרו אם יצא להם לגמור בפה של בת הזוג או שהם גם פגשו בחורות שנגעלות מזרע
אני מקווה שיהיו מספיק תגובות אני בנתיים הולך לאכול גלידה

Frostey

New member
למה גלידה?

בגלל שזה מה שיש לך בראש,חשבתי יותר מתחשק לך פודינג וניל.

אחרי פוסט כזה בא לי

לשאול אותך מדוע כל כך חשוב לך לדעת מהו טעמו של הזרע והאם הוא טעים לי/לנו לבנות המין היפה?
ואולי תנסה אתה ותאמר לנו?

אני פשוט מנסה רק להבין,

פשוט רק מנסה להוכיח לעצמי

שבחיים אמיתיים כמעט כל הנשים כמוך נגעלות מזרע ....פשוט יש הרבה אנשים שיצא להם לראות סרטי פורנו שם כמעט תמיד גומרים על הבחורה או בפה ורק בחיים אמיתיים כמעט כל הבחורות נגעלות לגעת בזרע

לירן2012

New member
ידידי, בנות מתות על זרע.

סתם אין להן חשק להגיב פה בפורום. לפני כמה ימים היה פוסט שבדיוק מדבר על כמה הן אוהבות זרע וכמה אוהבות שהזרע נשאר להן בכוס אחרי הסקס.
זרע יכול לשמש תחליף מצויין לקרם פנים וידידותיי יכולות להמליץ על זה קבל עם ועדה.
אני נתקלתי במעט מאד בחורות יחסית שלא אהבו זרע. רובן של הבחורות היום יכולות לזרום בכיף עם הרעיון שהן מקבלות זרע בכל מיני מקומות בגופן.

redredhead

New member
אני אגיב למען הסדר הטוב -

ומתוך הנחה שקוראים כאן אנשים שעדיין לא עיצבו את ההתנהגות המינית שלהם ועלולים לאמץ עצות כאלה או אחרות.

לא כל הנשים אוהבות זרע בפה או על הגוף. מן הראוי לשאול ולהבין ולא להחליט עבור הפרטנרית.

זרע לא אמור להיות קרם פנים (כי הוא מייבש!!!), יתרה מכך, לגמירה על פניה של הפרטנרית יש משמעות אינטימית עמוקה.
חלק מהנשים עלולות לפרש זאת כהשפלה, חלקן תאהבנה את זה וחלקן פשוט לא.
זה נושא שצריך לברר לפני שמחליטים לעטר למישהי את הפנים.

הנושאים המרכזיים כאן הם העדפות, שמשתנות מאישה לאישה וכמובן תקשורת, כדי להבטיח שזו תהיה חוויה מהנה לשני הצדדים.

The good wife

New member
ממש לא מבינה למה להכליל

זה אומר שכולן אוהבות וההוא שכולן לא אוהבות. האופציה של "כל אחת עושה מה שאוהבת" לא עולה להם לראש.
גם כל אופציות הביניים לא ממש צצות פה. נגיד מישהי שלא אוהבת זרע אבל יכולה לקבל את זה בשביל ההנאה של הבן זוג שלה.

איך עושים פה לייק?

סוף סוף תגובה איכותית שמתיחסת לנושא ...והכי חשוב לא מתיחסת אליי כי אני בסך הכל עלתי נושא

פונפון32

New member
אם הן כל כך אוהבות זרע על הגוף, מדוע

אתה כל הזמן מספר שאתה אוהב לגמור להן על הבגדים?

לירן2012

New member
חחח, יש לי פטיש לטייץ וכפות רגליים.

גם לחוטיני שהן לובשות. את יכולה לעזור בזה?
פעם על הבגדים ופעם על הגוף. גיוון זה שם המשחק, יקירתי.

אגב, את מחזיקה בסט של טייצים בארון?

פונפון32

New member
כבר היה שרשור על טייצים. אני ממש לא בקטע

שמלה כן. גרביונים סקסיים, כן. חצאית, כן. טייץ - לא !

נגעלות לגעת? לדעתי אתה נמצא עם ילדות קטנות

כ"כ עצוב שאתה מנסה להוכיח לעצמך דברים, זה מראה כמה הצרכים הנפשיים שלך לאנוס את המציאות לצורה שתשרת אותך הכי טוב גדולים ושולטים בתפיסת המציאות שלך.

תוק-תוק-תוק, המציאות דופקת בדלת

למעלה