סתם מחשבות...

Rיקש

New member
סתם מחשבות...

מה צריך כדי לעשות טיול אופנועים באירופה? איזה רשיון? אילו מסלולים מומלצים? כמה עולה להשכיר? (או לקנות?!!?) כל מיני פרוצדרות? זה שווה? וכל מיני דברים בנושא שאתם יכולים לספק יתקבלו בשמחה
(חזרתי מעבודה באירופה וכל מיני מחשבות על הכבישים היפים שיש שם עשו לי רעב לטיול שכזה...)

XDR

New member
איטליה מומלצת.

צפון איטליה (דולומיטים) מומלץ עוד יותר. מחירי השכרה נעים בין 75-180 יורו ליום, תלוי בסוג האופנוע. סוכנויות מומלצות: www.mototouring.com www.biancoblu.com עונה מומלצת - סביבות יוני. כבר אין כמעט סקי, עדיין יש שלג ומזג האוויר בד"כ נוח. גדודי התיירים של הקיץ טרם הגיעו והכבישים פנויים. מחירים בבתי המלון כ 50-100 יורו ללילה לזוג. שווה שווה שווה. חוויה מדהימה להסתובב במקום שכל כך מכבד אופנועים, שאופנועים (ואופנוענים) נתפשים שם כמשהו טבעי ומכובד ולהתרשם מהחוויה האופנוענית הקולקטיבית. (ועוד לא הזכרתי במילה את ההגעה לתחתית מעבר הרים לראות שם שלט " 33torrante" שזה בעצם 33 פניות עד לPASS. פשוט ללקק את השפתיים) אם תארגן ככה שגם תהיה שם כשיש איזה מירוץ GP באיזור, הרווחת פעמיים. מומלץ בחום כבר אמרתי?

tygger

New member
אפריליה פוטורה, ST4,

BMW R 850 R כל מיני אופנועים שהארץ רק תחלום עליהם אבל קבלו ביקורות מעולות בחו"ל. האפריליה לאחרונה נלקחה על ידי חבר בארה"ב לטיול מחוף לחוף. דיווח שלא היו תקלות והנסיעה היית מאוד נוחה.

ThunderCat

New member
רק 33 טורראנטה?

אנחנו הגענו ל-47! טוררנטה. פאסו סטלביו, ויש שם שלג גם בספטמבר. יקר לאללה ושווה כל גרוש ואף יותר.

XDR

New member
סטלביו היה סגור בסוף מאי ../images/Emo10.gif

אכן יקר, אכן שווה כל גרוש. אני טיילתי בזוג ולכן לקחתי אופנוע רגוע שסגנונו (תנוחת ישיבה, אופי העברת כוח וכו') מוכר לי, BMW F650 DAKAR, שעמד במשימה בכבוד. אם אתה לבד ובעניין של ספורט, ניתן להשכיר גם ספורטיביים. אישית לא הייתי הולך על זה, נראה לי לא נוח, אבל אני לא ממש מבין באופנועים ספורטיביים כך שאני לא דוגמא. חלק מהסוכנויות שם מתמחות בעיקר בדגמי BMW כך שאם הייתי עושה היום טיול כזה הייתי הולך על 1150GS שהוא בעיני האופנוע האולטימטיבי לתיור ארוך (לא חושב שניתן להשכיר V-STROM, אבל אם יש גם הוא אופציה).

Exxa

New member
בבקשה עוד סוכנות השכרה

בשוויץ וגרמניה. בשוויץ אופנועי ספורט + ולא יקר מידי אפילו HONDA VTR1000SP

Exxa

New member
הנה סוכנות מומלצת בגרמניה

במחירים פיצוץ!! ואופנועים חבל על הזמן: CBR600RR CBR900RR VTR1000 SP2 VFR עם ABS CBR1000XX והכל ב450-500 יורו כולל 1500 ק"מ כולל במחיר יש עוד תוספת לכל ק"מ בנוסף

Exxa

New member
המחירים הם ל7 ימים, בנוסף בימוטה

להשכרה לא יקר. דוקטים ובקיצור כל אופנוע שחלמתם עליו שלכם לשבוע במחירים ממש לא יקרים.

rech

New member
בדיוק היום

עלתה גם בי המחשבה-יש לי חבר שהמליץ על הפלגה במעבורת עם האופנוע של עד לאיטליה/ אתונה ומשם להמשיך-יכול לחסוך המון כסף-אני חשבתי על כיוון של יוני/ספטמבר

rech

New member
איפה אפשר לקבל מידע

על מעבורות לאיטליה? או לאירופה בכלל??

choochee

New member
אל תתחיל בקשה לך על זה -->

סע עם מעבורת ודו"ש לקפריסין או שתשכיר שמה DR דנדש בגרושים. סע בפסח-העונה. מחירים זולים, בהרים תרכב בשלג ובשבילים נשכחים, רד דרך השטח והבאמפים לעמקים (ד"א בשמורת הצבים אין צבים) ותסכם באיה-נפה לחגיגת בילוי בערב. שבוע שחבל על הזמן. נ.ב. תקנה הרבה חלומי-זה מצוין ומחזיק טרי הרבה זמן...

bondi78

New member
לכרובי!

אולי תעשה קישורים לכל האתרים האלה- שברגע שגם אני ארצה לעשות כזה טיול יהיה יותר קל לחפש?

Great Blue

New member
ואני רוצה קפה הפוך ושיגיע אליי

למשרד בשעה הקרובה... ואה... כרובי- אם אתה פנוי אשמח אם תוכל לבוא אליי לשטוף לי את הסלון, יש קצת אבק על הריצפה ורבה כלים מלוכלכים בכיור (העוזרת בחופשה)

bondi78

New member
לא ביקשתי הרבה...

אולי מישהו שיש לו יותר זמן ממני יעשה את זה? (ואגב הכוונה היא לא אל כרובי)

dmx_must_fly

New member
אז למי שאין לו סבלנות לקרוא הכל

הנה הפרטים הרלוונטיים. אין מעבורות. ואל תאמינו לכל האתרים שאומרים שיש מעבורות.. אין!

למעלה