סתם מחשבה..

green witch

New member
סתם מחשבה..

כרגע אני בהירגעות משיעורי נהיגה כי כמו שאתם יודעים (אם אתם זוכרים) נכשלתי בטסט 1. ואני ממש רגועה כזה ואין לי דאגות לגבי הנהיגה.. אני ממש שונאת את לימודי הנהיגה ואת המורה שלי, ותמיד, שהיו לי שני שיעורים בשבוע הייתי מוטרדת ועכשיו אני ממש לא...ואוף כי מחר אני חוזרת ללמוד ויש לי שיעור ראשון אחרי הטסט ואני ממש מקווה לעבור את הטסט השני כי באמת אבל באמת שאין לי כוח! נמאס לי /:

green witch

New member
בכלל לא הבנת את הנקודה..

אני לא התרגשתי בכלל מזה שלא עברתי...ובטח שבטח אני לא לחוצה... אני פשוט שונאת את שיעורי הנהיגה ואת המורה...

hagitamir

New member
חחחחחחחחחחחח

אני בול במצב שלך.....אבל ממש בדיוק באותו מצב, מבינה אותך מקווה שנעבור ונסיים עם זה

recoil

New member
כשאמרתי לך להרגע

התכוונתי לכל השנאה הזאת למואה ולשיעורים... אחרי שתעברי טסט את תתגעגעי לזה אל תדאגי

green witch

New member
חחחח תאמין לי שאני לא אתגעגע אליו!

הוא כ"כ אוהב את עצמו! בחיים שלי לא ראיתי בן אדם שכ"כ מחמיא לעצמו! אמאלה! ולא hagitamir אני באמת מקווה ששתינו נעבור את זה כבר! לפחות מישהו מבין אותי..

hagitamir

New member
ואיי זה השיא

גם המורה שלי מחמיא לעצמו בלי סוף וזה ממש מרגיז אותי, חושב שהוא מינימום הבנאדם הכי מושלם בעולם, חושב שכולם אוהבים אותו, חי בסרט... מתה להיפטר ממנו כבר

green witch

New member
וואי רק עכשיו שמתי לב כמה רע כתבתי.

בכל אופן בין היתר שיהיה קצת יותר מובן בשורה השלישית צריך לבוא בהתחלה "עכשיו הבעיה היא שאני ממש שונאת בלה בלה בלה

למעלה