סתם מחשבה...

oRiddle

New member
סתם מחשבה...

מישהו פעם חשב על כינויים של ראפרים? ז"א באמת חשב? תחשבו איך שם שנשמע טוב באנגלית (sticky fingaz זה הראשון שקופץ לי לראש) היה נשמע גרוע בעברית (אצבעות דביקות), מישהו היה בכלל טורח להקשיב לבנאדם? אפילו ראפרים בארץ, סאבלימינל, בייבי ג'י, קון איי וסטרייק, וגם אני (oRiddle) ועוד רבים ממשתתפי הפורום... סתם משהו שעלה לי לראש כשאני ממש עייף תכתבו מה שאתם חושבים...

King_E

New member
בגלל זה עשיתי בחוכמה ואני הולך עם ה

בגלל זה עשיתי בחוכמה ואני הולך עם השם הפרטי שלי "איליה" קינג אי זה ישן למי ששואל.....

Blood

New member
יש כמה משעשעים..

"המפקח דק" "קוביית קרח" "שבט שנקרא מסע" ובמקום הראשון: "אפונה שחורת עיניים"

NO-BLESS

New member
תאמין לי, אם תתן לעצמך כינוי בעברית

כי סה"כ הכל אנחנו חיים במדינה דוברת עברית, זה יהיה יפה. תראה אילו שמות יפים: נובלס, מסיקה, הצל, הדוד לא חובה גם כינוי, אלא שם טוב שייתפוס: מומי לוי, מאיר Z, ארז רגב ומי שיגיד "איזה צבוע אתה נובלס, הריי השם שלך הוא באנגלית" אז תאמינו לי, שיש לזה סיבה טובה. השם שלי, הוא נובלס, לא NO-BLESS ואם לא הייתה סיבה טובה ,שאני לא יכול לציין אותה כאן, אז הייתי משנה את השם שלי בפורום לנובלס בעברית.

oRiddle

New member
בקשר לכינוי שלי...

אם אני אשלב את השם שלי בשיר זה יהיה 'החידה' ולא oRiddle, יש שתי סיבות שאני משתמש בכינוי הזה כאן ולא קורא לעצמי 'החידה'. 1. 'החידה' כבר תפוס 2. השם הפרטי שלי זה אור, וזה מתחבר עם הR של הRiddle

באמת יש שמות...

שנשמעים מצחיק עברית... במיוחד אייס קיוב... אבל ישראלים יכולים להשתמש בשמות גם בעברית וגם באנגלית. למשל, אני קוראת לעצמי AB, ראשי תיבות Always Believing, ואני משתמשת גם בעברית - האופטימיסטית הנצחית/האופטימלית הנצחית, די הרבה. לדעתי זה לא קשור לצביעות, אני פשוט אוהבת גם לכתוב באנגלית, ושם גם לשלב את הניק מן הסתם... (ולא שזה מי-יודע-מה קשור, אבל גם ככה הכתיבה שלי נכון לעכשיו מתפרסמת רק אצלי בבית ובהיידפארק, אז זה לא עקרוני...)

hevel

New member
לי יש ניקנאיים בעיברית! (הבל)

היי הבנתם את האירוניה של המישפט שכתבתי הנ"ל

Sister G

New member
חחחחחחחח כל כך נכון!

פעם בשיעור לשון החלקנו לקבוצות ודיברתי עם הקבוצה שלי על שמות באנגלית ופרושים בעברית כי ילד אחד שאל אותי למה הכינוי שלי זה סיסטר ולא אחות... חחח אז ילד אחד אמר כזה בצחוק "אחות ג'" ותחשבו למשל על ll cool j - ל' ל' מגניב ג'
וואי כשחושבים על זה פרושים של שמות זה הדבר הכי מצחיק בעולם...

ערפדי

New member
רגע של מחשבה ...../images/Emo62.gif

Lady's love cool james ... זה בעצם מה שאומר הכינוי הזה ... מכיוון שהשם המקורי של ll cool j הוא ג'ימס !!

hevel

New member
פרושי שמות!

סנופ דוג= כלב מסניף פאפ דאדי= פוף אבא (הפלצת
) ד"ר דריי= הרופא דריי סאבלימינאל=מסר תת הקרתי טופאק=שתיים פאק 50סנט= 2.5 שקל (בערך) Bone Thugs -N- harmony- עצמות עבריינים בהרמוניה אווטלאוז= פורעי חוק פאט גו'= גו' השמן (גו' זה ניראה לי קיצור ליקב אז זה- יעקוב השמן) NWA= כ.ע.ג (כושים עם גישה) נוטוריוס BIG= ג.ד.ו.ל הידוע קומון= שכיח\נפוץ באסטה ריימס= באסטת החרוזים (של שוק הכרמל!!!) פוקסי בראון= שועל חום יאללה תמשיכו אותי!!!!!!!!!!!!!! תמשיכו לעזור לי לתרגם

למעלה