סתם מהלך כמשועמם...

lonelywolf

New member
סתם מהלך כמשועמם...

נכנס לחניון עם המכונית, מחפש לי מקום לחניה, "שוד ושבר" מה קורה גם להחנות את רכבי אינני מוצא, ממשיך להיתעקש ומוצא לי פינה מסתורית ומאוד שקטה, עץ בודד גדל שם בפינה, ואיש את רכבו אינו חונה ליד העץ הבודד! טוב אין ברירה זה המקום ניראה לא כל כך רע... סגרתי את החלונות והפעלתי את האזעקה, התחלתי ללכת ברגל בעיר הקסומה... הולך, סתם מתהלך פתאום גיליתי, שאני ללא מטרה מתהלך בעיר היפה, אבל לאן אני הולך? שואל בליבי?? פנים מוכרות מהנהנים לי לשלום, ואני משיב בחזרה. צללית של חתיכה ממול מאוד מוכרת, הולכת וקרבה אלי... מנסה מאוד לזכור מאיפה אני מכיר את הפנים היפות, של החתיכה שעוברת ממול! כל ניסיון לזכור, אני שוכח יותר!!! החלטתי לשנות מחשבה, להנות מהרגעים של ההווה, כי העבר כבר אינו משנה... מחייך לי בכייף חצי חיוך חושף את שיני הרקובות, לחתיכה שעוברת ממול החתיכה מחייכת אבל בפה סגור... גומת החן שעל לחייה מעידים על חיוכה הסמוי... אבל היא נישארת עם הפה סגור, מכנסי הג´ינס כל כך הדוקים, רק מבליטים את גיזרתה הנאה! שיערה הבלונד הצבוע, מקנים לה עוד קרדית, ליופייה... משקפי השמש שעל שערה מונחים כקשת לשיער חושפות זוג עיני תכלת מיוחדים, דדיה לחזית מזדקרים ממש כל כך שקוף, שחזיה היא החסירה בלבוש... הליכתה מאוד סקסית ומושכת, שמבטם של כולם בסביבה, מופנים כלפיה!!! הגענו למרחק האחד מהשני מטרים ספורים, ריח הבושם המגרה מגיע לאפי... עינינו ומבטנו נפגשים פנים אל פנים! ושנינו ביחד עוצרים מביטים, מחייכים, מתחילים בהחלפת מילים... מה שלום הבת הקטנה היא שואלת??? כעת ניזכרתי שזאת המורה של הבת הקטנה... ואוו איזו פאדיחההההההההה... חחחחחחחחחחח...............חחחחחחחחחחחחחחחח רק להולך משועמם?? קורה מצב מביך...???

lonelywolf

New member
נ.ב. משגר הזמנה...

פתחתי פורום משלי ב-www.hydepark.co.il בחברה וקהילה - פורום שירים, סיפורים ובדיחות על המזח... זאב_הים אתם מוזמנים בכייף, כיתבו כל העולה בראשכם... תודה יום טוב לכולכם שבת שלום...

למעלה