סתם לשתף...

סתם לשתף...

ראינו קודם חתולון גורון
בכניסה לבניין, מפוחד כולו, הורדנו לו כלי עם חלב,רציתי להאכיל אותו עם האצבע (כי הוא ממש פיצפון) הוא ממש נבהל והתחבא מאחורי הפח בכניסה... השארנו את זה שם ועלינו חזרה הביתה כדי לא להפחיד אותו יותר מדי...ירדתי שוב אחרי 10 דקות והוא לא היה שם
חיפשתי בבניין ומחוצה לו והוא לא נמצא... נורא עצוב לי, רציתי להתקרב אליו לאט לאט ולהעלות אותו הביתה... אני מקווה שהוא יחזור...

זה ממש מתוק מצידך

וקבלי כמה טיפים מאמא ל-6 חתולים וסבתא לעוד אחד: חתולים לא שותים חלב, זה לא בריא להם כי יש להם מערכת עיכול של טורפים. תשאירי לו קערה עם מים ואם את רוצה להאכיל אותו תתני לו טונה (במים) או שאריות של עוף. נסי בזמן שהוא אוכל ללטף אותו וברגע שהוא יתן לך תדעי שהוא בוטח בך מספיק בשביל שתוכלי להכניס אותו הבייתה. ומזל שיש אנשים כמוך. לצערי נתקלתי ביותר כאלו שחושבים שחתולים זה מטרד

האמת שההורים מוציאים...

בטח נועה תוכל לתת לך הערכת עלות. מה שאני כן יכולה להגיד זה שחול לחתולים מהווה הוצאה די גדולה.

טיפול בחתול אחד יעלה לך מעט מאוד

הם אוכלים כ-50 גרם ליום אוכל יבש. עם עוד קצת פינוקים (טונה או שימורי חתולים מדי פעם) כל האוכל יעלה לך - כ-50 ש"ח לחודש. (וגם זה בהגזמה). חול משובח (מתגבש) עולה 70 ש"ח ל-18 ק"ג (סימפליסיטי או פסטל). לחתול אחד יספיק השק לכ-3 חודשים לדעתי. (אצלי עם שלושה חתולים הוא מחזיק חודש וחצי). משחקים/כדורים קטנטנים/עכברים - 3 ב-10 ש"ח, ממש זניח. עיקור/סירוס - חד פעמי - 130 ש"ח. (זה התעריף אצל הוטרינר שלי) חיסון אחת לשנה - 90 ש"ח. הוצאה ממש פצפונת ביחס ליתרונות הענקיים בלהחזיק כדור פרוותי מיילל ומתפנק בבית.

הווטרינר שלי באמת גנב!

ידעתי שהוא יקרן אבל מסתבר שמי שמתאר אותו כרודף בצע צודק. הוא לוקח יותר מכפול על עיקור. ראיתי מחירון של ארגון הווטרינרים והוא לוקח את המחיר המקסמילי. לא שזה משנה לי, כי אף אחד מהחתולים שלי לא עוקר אצלו (הגדולים עוקרו אצל הווטרינר הקודם שהיינו אצלו וחתולי החצר אצל בעמותה למען החתול), אבל זה ממש מעצבן לגלות את זה. גם על חיסונים הוא גובה יותר, לא הרבה יותר אבל יותר. זה פחות קריטי בשבילי כי גם ככה הוא עושה לי תמיד הנחה בגלל שיש לי הרבה חתולים שחלקם חתולי רחוב משודרגים.

למעלה