סתם לשתף :-\

Vitamin Chick

New member
סתם לשתף :-\

בלעע אתמול בחזרות - יש לי קטע של 2 סיבובי שנה ואז ליפול... עכשיו, לא הפסקתי לצאת בזמן לשנה אז יצאתי די בהיסטריה ובאמצע השני התחלתי ליפול - עיקמתי את הבוהן... בסדר כאב לשניה אבל המשכתי לרקוד רגיל עד סוף הריקוד ולא הרגשתי את זה... הסתובבתי פירואטים ריצות הכל... בסוף החזרה התחיל לכאוב לי - שמתי את הכפכפים התחלתי ללכת כאב לי קצת באצבע אבל חשבתי שזה מכה וזה יעבור... בלילה זה התחיל להתנפח והתחלתי לצלוע... עכשיו זה נפוח וכואב ואני צולעת ובלע =\ יש לי תור לאורטופד ברבע לחמש, אני כל כך מקווה שהוא יגיד שזה רק נקע או משהו כזה וגם אם זה שבר שזה יחלים תוך גג שבוע - יש לי הופעה ב1.7 בששטוס ב4.7 בבילו ב10.7 סופשנה ועוד אחרי זה מכביה =( ומחר יש לי יום ממש ארוך של חזרות מ12 עד שש ואני לא יודעת מה אני אעשה... אני אלך ואסמן או אשב בצד =\ זה כל כך מבאססססססס למה עכשיוווווו... טוב מקווה לטוב =)

Mr GK

New member
זה קורה לכולם

ולפעמים לפעמים (לפחות אצלי) אין ברירה אלא לרקוד פצועים. בזמן החזרות הממושכות ל"אלאדין" התפתחה אצלי ציפורן חודרנית, מזל שנמצא פתרון של הרגע האחרון...

FrEaK DaNcEr

New member
../images/Emo12.gif הופעת באלאדין../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif איזה כיף../images/Emo70.gif

תריגישי טובבבב

ואני מקווה שזה לא משהו רציני.. אני נקעתי את הקרסול בחזרות יומיים לפני הופעה.. בהופעה לא יכולתי להופיע.. חזרתי לרקוד אחרי שבוע.. =)

לא נורא...

תרגישי טוב
אז מה זה בסוף

Vitamin Chick

New member
אממ...

אז ככה: מתחתי רצועה בבוהן והרצועה לקחה איתה חתיכת עצם - ככה שזה מעין סדק כזה קטן... הוא קרא לזה "שברון קטנטן" לא מגבסים את זה או משהו ואמורים פשוט לנוח 3 שבועות הוא אמר לי... ואמרתי לו שאני לא ממש יכולה 3 שבועות ושיש מצב גדול שבעוד שבוע אני חוזרת לרקוד אז הוא אמר לי שאם לא יכאב לי וזה אני יכולה אבל יש סכנה שהחתיכה של העצם תתנתק לגמרי ואז האצבע שלי תהיה לא יציבה לצמיתות - הוא לא יודע אם זה יקרה אבל הוא לא חושב שכדאי לנסות... ושאלתי אותו אם לחבוש את זה כשאני רוקדת אז הוא אמר שחבישה שממש תעזור לי תפריע לי לרקוד אבל רצוי ותכלס הוא בכלל לא אמר לי כלום טוב שהוא ראה תצילום ואמר לי "לכי הביתה" אז כנראה שזה לא כזה רציני וזה גם השתפר מאוד מאתמול להיום... אני מקווה שתוך שבוע זה יהיה בסדר =) ותודה לכולםםםםםם

למעלה