סתם לשתף

מיטללל

New member
סתם לשתף

סתם. משהו שקרה לי.. אני בסדר. אפילו לא מבואסת. אבל בכל זאת לא רוצה לדבר על זה עם אפחד. משום מה המילים לא יוצאות. זה מרגיש לי רגיש כזה. אבל רציתי לשמוע תגובות, או לפחות לקרוא :-\ אתמול אחרי הצבא הלכתי לחברה. בדרך מהחברה הלכתי ברחוב כזה חשוך, שאין בו אנשים (אבל הוא 4 רחובות מהבית שלי-כלומר הסביבה הכי מוכרת) בכל מקרה אחרי כמה זמן הרגשתי שמישהו הולך אחריי. שזה דיי רגיל.. המשכתי ללכת. פתאום הוא פנה אליי ואמר שאני רטובה, אז אמרתי "כן הא", חייכתי והמשכתי ללכת. פתאום הרגשתי שמישהו נוגע בי בגב, אז הסתכלתי עליו ואמרתי "אל תיגע בי" והוא אמר: "רק ייבשתי אותך". ולא עניתי.. והמשכתי ללכת בצעדים יותר גדולים, פתאו שוב נגיעה והפעם גם סוג של משיכה.. הפעם לא הגבתי... לא יצא לי.. ושוב.. ואז לא יודעת איך אבל צרחתי צרחה ממש ממש חזקה-הכי חזקה שיצאה לי אי פעם- של: "דיי". ואז הוא פשוט הלך. בלי להגיד לי כלום... או שאני זו שהמשכתי.. לא זוכתרת. בכל מקרה אני בסדר. לא עצובה. לא כלום. רק.. כל פעם שאני חושבת על זה הבטן מתהפכת לי..... מיטל

MAX D

New member
בפעם הבאה (שאני מקווה שלא תהיה)

את מסתובבת על רגל ציר שמאל, מאגרפת את ידך הימנית ונותנת לה להתעופף בסיגנון חופשי לאיזור הפנים שלו.

מיטללל

New member
בעודי נלחמת על הדחף שיש לי למחוק את

ההודעה (שלי) ואם אני מתעלמת ממנה.. לא חושבת שהתגובה המתאימה יא לאגרף את היד ולתת לה להתעופף. זה שנתקל בי לא נראה כמו אחד שזה יזיז לו. זה רק יכול לתמרץ ולהזיק. גם גז מדמיע יכול יותר להזיק מלהועיל, אם את לא יודעת להשתמש בו, אם את לא רצה באופן סביר, אם יש לך תגובות איטיות...

MAX D

New member
אז בירכיה מסוגננת לאיזור

האשכים, זה מועיל, לוקח זמן להתאושש מזה.

קטרפי

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif

זה כזה מפחיד שעוקבים אחרייך ברחוב בלילה, זה אפילו מפחיד שאת חושבת שמישהו עוקב אחרייך אפילו שאת יודעת שלא, אז במקרה הזה בכלל.... פעם הבאה, תעשי את מה שאמרו לך כבר בתגובות מעליי. ותוסיפי עוד איזה כאפה קטנה בשמי, סתאם בשביל העוגיות

פשוט..

קחי איתך גז מדמיע או משהו.... ותיזהרי... כי אולי הוא מכיר אותך או משהו... אולי ראה אותך כמה פעמים באיזור... ליתר ביטחון פתחי עיניים כשאת שם.. ואת הגז מדמיע תניחי בצורה שיהיה לך קל להוציא אותו מהר בשעת הצורך... שאני מאוד מקווה שלא תזדקקי לה..

STA1

New member
מסכים..

קחי איזה גז מדמיע משהו טוב!!וזה טוב לשתף למה את פה לא רק כדי לקרוא הודעות ולמחוק ולתת עצות את פה גם לשתף אותנו!!ותתני לו איזה ברכית לבטן בשמי ואיזה בעיטה נחמדה למפשעה בשם הפורום..ותלכי משם..או שתרוצי.

ט ו ב ו ש

New member
אני גם בעד

מניסון אישי זה תמיד עוזר את גם יכולה ליצרוח אם בא לך

ToryMaster

New member
תהייה וחיבוק ../images/Emo24.gif

((((((((((((((((((מיטל))))))))))))))))))))) ולאנשים השגיבו, למה שזה יקרה שוב?

עם כמה שאני אוהב להכות אנשים שכאלה

אני חושב שהתגובה הנכונה במקרה זה היתה באמת לצרוח ולהיעלם משם. את צודקת, לא יכולת לדעת מה תהיה ההשפעה של אלימות על ההתנהגות של הבחור. דבר שני, לא כל אדם כזה הוא בהכרח סוטה שרוצה לפגוע או לנצל.. ישנם המון אנשים מאד מסכנים, שסובלים מפיגור שכלי, בילבול, בעיות תקשורת קשות, וסך הכל הבחור המפחיד אולי באמת רק רצה לייבש לך את הגב, ונבהל לא פחות ממך, כשצרחת. אני זוכר מקרה מאד עצוב בו חייל זיהה באוטובוס אדם חשוד, וניסה לעצור אותו. החשוד היה בעצם בחור מפגר, שמרוב פחד פשוט שתק ובהה. החייל (שלא יכל לדעת שה'חשוד' שלו הוא בעצם אדם מוגבל, ובסה"כ מאד מסכן) ירה בבחור, ופצע אותו קשה ברגל. אני לא טוען שאת צריכה לסבול מזה שישנם אנשים כאלה, אבל פשוט צריך לגלות רגישות, ולא להחזיק צבע קלה על ההדק, כמו שהחברים פה הציעו. אולי הפיתרון הוא לא ללכת לבד בכאלה שעות. אפשר להישאר לישון, אפשר לבקש מבג"מ
שילווה אותך, או שאפשר פשוט ללכת קצת יותר מוקדם, כשעוד יש תנועה ברחוב.
בג"מ= בחור גדול ומפחיד

למעלה