סתם....לשתף
מאז הימים הקשים שלי, תקופת ההפלות הארורה, מאוד נקשרתי לפורומים. בפורום "אובדן הריון" הייתי ימים ולילות. כותבת, קוראת, מזדהה, פורקת, בוכה. הוא היה לי לבית חם ולמרות הוירטואליות, שאבתי ממנו ומהבנות כוחות רבים. אחרי הלידה של יולי שלי (שנוחרת עכשיו כי האף שלה סתום...מתוקה
) לא ממש הצלחתי להתנתק....עד היום, אני נכנסת לפורום אובדן הריון, הריון לאחר אובדן והריון בסיכון, אומנם לא כל כך כותבת, אבל לפעמים ממש חיה את החוויות העצובות והשמחות של חברותי לעבר להווה ולעתיד. בימים האחרונים היו כמה הודעות כואבות מאוד מאוד, הם נגעו לי בעמקי נשמתי. אני לא מעיזה לכתוב כי כל מילה מרגישה לי ריקה וכי אני לא חושבת שאפשר להכיל כל כך הרבה כאב.....סתם, מרגישה צורך לשתף אותכן כאן ולשלוח לבנות כוחות רבים ורגשות הזדהות עמוקים, לא יכולה לכתוב שם כרגע, אבל גם לא יכולה להתעלם......זהו....
מאז הימים הקשים שלי, תקופת ההפלות הארורה, מאוד נקשרתי לפורומים. בפורום "אובדן הריון" הייתי ימים ולילות. כותבת, קוראת, מזדהה, פורקת, בוכה. הוא היה לי לבית חם ולמרות הוירטואליות, שאבתי ממנו ומהבנות כוחות רבים. אחרי הלידה של יולי שלי (שנוחרת עכשיו כי האף שלה סתום...מתוקה