סתם לשתף ...

סתם לשתף ...

טוווווב ... אז ביום שישי הייתי בהשתלמות בעבודה ... המרצה החליט שנעשה מין תרגיל גיבוש קטן ... כל אחד היה צריך לבחור בן/בת זוג שהוא הכי פחות מכיר בחברה ולעשות איתו שיחת היכרות בת עשרים דק' עפ"י הנחיות של המרצה .... בי בחרה מישהי בת 30 לערך .. השיחה איתה זרמה אחלה .. מסתבר שבנוסף לעבודתנו בחברה היא גם גרפיקאית בחברת "ראובני פרידן" (חברת הפירסום של אורנג', קסטרו, גד ועוד..) קיצר .. הכרתי אותה יותר לעומק וגם היא אותי .. לקראת סוף השיחה המרצה ביקש שכל אחד יאמר איך הוא התרשם מהאדם שדיבר איתו ... אני אמרתי שהיא מדהימה ואחת שיודעת מה היא רוצה מעצמה ושאת מה שהיא רוצה להשיג בחיים היא תשיג.. כי יש לה יכולות אדירות לפי הדברים שהיא אמרה ... וכשהיא הגיעה אליי היא אמרה שאני מתוק וחמוד ..אבל אני צריך למתן (ככה כותבים ? למתן ? התכוונתי לאזן) את הקופצנות שלי ואתה תנועות הגוף שלי בזמן הדיבור ... שמחתי שהיא אמרה לי את זה .. אני אוהב ביקורת בונה ושאומרים לי את האמת בפרצוף ולא מורחים אותי ... במשך השבת הייתי במחשבות של איך לשנות את הקופצנות הזאת ואת תנועות הגוף ... ניסיתי לעבוד על זה יום שלם ... ובסופו של דבר הגעתי למסקנה.. אני לא רוצה לשנות את זה ... כי זה פשוט חלק ממני !! זה פשוט אני !! אני אוהב לחייך ולדבר בקופצנות ועם תנועות גוף וידיים... לא תמיד הייתי ככה .. עד לפני שנתיים הייתי הבנאדם הכי סגור ומופנם שיש ... הייתי תמיד מאחורי הקלעים.. אפילו בעבודות שעבדתי אהבתי תמיד להיות מאחורי הקלעים (אם זה היה עריכה - אז אני מאחורי מחשב .. אם זה היה בימוי - אז אני מאחורי הצלמים ונותן הנחיות .. אם זה הפקת אירוע - אני מארגן את הכל שיהיה טיפ טופ.. אבל מאחורי התפאורה... אף פעם לא הייתי בקדמת הבמה ... תמיד מאחורי הקלעים.. אפילו עם חברים מסוימים שעכשיו יש לי, בחיים לא הייתי חושב שאני אהיה חבר שלהם מתישהוא.. האדם מתכנן ואלוהים צוחק ...אשכרה נכון ...) לפני כמה חודשים משהו השתנה אצלי .. הפכתי לאדם אחר ... הרבה שהכירו אותי לפני השינוי אומרים לי "מה קרה לפיני הישן?" - אני עונה להם שפיני הישן עדיין קיים.. הוא עדיין נמצא בי ... אבל הוא פינה מקום לפיני החדש .. שגם הוא טוב לא פחות וביחד .. פיני הישן ופיני החדש הם אני .... אני באמת מרגיש שטוב לי עכשיו ... אני בקדמת הבמה . אני באור הזרקורים (למעשה אני לא מסוגל בכלל לשמוע על לחזור לעבודה בהפקות קולנוע או אירועים.. ) אפילו התחלתי לחשוב על ביה"ס למשחק ... אין לי מושג אם אעשה עם זה משהו או לא ... אבל זה בהחלט בראש .. אני זה אני .. עם כל החבילה .. קופצני.. חייכני.. (שטותניק יש יאמרו..).. מדבר עם תנועות גוף .. זה אני וזה מה יש ... אני אוהב אותי ככה ... ואני ממש ממש אבל ממש לא מתכוון להשתנות . החלטתי .... ואני באמת מודה לאותה בחורה שאמרה לי את דברים האלה... אני באמת בעד שיגידו לי את האמת בפרצוף ... לא בטוח שאני יסכים עם מה שיגידו לי אבל זה חשוב לי לשמוע מה הם חושבים ... ומה שהיא אמרה רק חיזק אותי יותר .. זה רק גרם לי להשלים עם עצמי יותר. ועל זה אני באמת מודה לה. אז תודה ורד.

טיףטף2

New member
כפיים לורד!

כל עוד אתה לא מזיק לסביבה אין טעם לשנות את עצמך. כלומר,אם אינך פוגע בסביבה בעקבות האופי שלך,אז למה להשתנות? גמאני מאד קופצני.אני מאד חייב לדבר עם הידיים. להמחיש ולהדגים בעזרת ידיי על מה אני מדבר
הקופצות בי נוטה לפעמים להתפרץ לדיברו של האחר,גם אצלך זה ככה?

חחח לגמריי ....

אצלי אני חושב הבעיה היא שאני חופר יתר על המידה .. ככה שאני לא נותן לבנאדם שמולי לדבר כ"כ .. אז אין לי לאיזה דיבור להתפרץ ....

טיףטף2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מסכן אופיר מנהל הפורום כשפגשתי אותו היה לי כל כך הרבה מה לומר לו.וגם מהמבוכה.פשוט דברתי בלי הפסקה.מסכן,הוא היה צריך אקמול אחר כך. אופיר,בהזדמנות זו אבקש סליחה על זה

טיףטף2

New member
../images/Emo6.gif

תצחק.נקווה שהוא לפחות גם צחק אחר כך ולא סבל ממני
למרות שאני בעקרון לא מדבר הרבה כמו שאני מתפרץ באמצע השיחה.פשוט חסר סבלנות.

חחח כנראה שהוא סבל .... ../images/Emo13.gif

יאללה .. עפתי לישון .. עבודה מחר ... לילה טוב
ושבוע מעווולה

לטיף ‏טף

אני יודע טיפטפ שלא כל תאהב את מה שאני כותב.‏ וגם עד עכשיו כבר יותרמ....‏? לא יודע כמה זמן לא הגבתי להודעות שלך שמא תכעס עלי -‏ אתה יודע למה.‏ אך הפעם אני חייב למחות בידך.‏ כשפגשתי אותך נוכחתי לגלות אדם שקט ונחמד מדבר רק דברים שצריכים לומר ולא מתפרץ ברור שגם לא דיברת עם הידיים יותר מידי,‏ עונה על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון,‏ ומבחינת יופי ואופי הכל פשוט מושלם,‏ באמת יש לך מידות שאין לשום אדם אחר.‏ טיפטיפ תקשיב טוב אתה אחד המושלמים ותפסיק להמעיט מערכך אם אפשר.‏ אתה פשוט מ-ו-ש-ל-ם.‏ ‏.‏ מתגעגע אליך וכנראה שאמשיך להתגעגע,‏ פשוט הייתי חייב שכולם יידעו שאתה ממש לא היפר אקטיבי שמזיז את הידיים והגופ ‏.‏ אוהב ומעריך אותך וגם את הומו וטוב לו.‏ נחמד מאוד ‏,שיהיה שבוע טוב,אוהב.‏ ‏

טיףטף2

New member
ואו תודה רבה

אני באמת לא מעריך תעצמי והמון אנשים מעירים לי על כך.לה' הישועה. תודה רבה

אין יותר אמיתי מלהיות אמיתי...

וטוב שהחלטת כך. וכמה כייף זה להיות "חדש" לצאת מהמופנמות ומהבושה. וכמה שאתה צודק שאדם מתכנן ומתכנן ובעצם מלמעלה מתכננים עליו...
תמשיך להיות קופצני ולדבר בתנועות גוף (רק אל תיכנס בדברי אחרים) כי זו האמת שלך. אגב, מותר לדעת בן כמה אתה במת? כי לפי תיאור העבודה שלך פינינ, אתה נשמע די לא צעיר (ולא כפי שמופיע בעולם שלך בתפוז... חחחחח). אם אתה באמת כזה צעיר - הרי שיש לך הווה עשיר ביותר.

כפי שכתבת מצל"ג ..אין יותר אמיתי מלהיות אמיתי

לכן למה שאעבוד עליכם בעניין הגיל שלי ? 23 לאוקטובר 1992 .. ועכשיו חסר לכם שאתם שוכחים לאחל לי מזל טוב בתאריך הזה .... נכון. הספקתי לעבוד בהרבה עבודות בחיי ... למעשה עד לפני השינוי (אני מכנה אותו "המהפך"..) היה לי כיוון מאוד ברור של מה אני רוצה לעשות בחיים ..אהבתי מאוד את תחום הקולנוע והתחלתי לעבוד בזה .. פתחתי עסק זעיר כבר בגיל 16 וחצי בעיקר להפקות של קליפים לבת/בר מצוות, קליפ סיום שנה לבתי ספר וכו' (אני אצרף קישור למטה לקליפ שעשיתי לביה"ס שלמדתי בו.. אני לא יכול לצרף קליפים אחרים כי זה מוגן בחוזה .. אסור לי לפרסם.. אבל את הקליפ הזה אני יודע בוודאות שאני יכול לפרסם..) במקביל רציתי לעשות עוד משהו .. והגיעה אליי הצעה מבת משפחה להצטרף לפאנל של מארגני אירועים .. היא ראתה שאני טוב בעיצוב ויש לי מעוף וישר חשבה עליי .. אז התחלתי לעבוד גם בזה, אמנם העבודה הזאת לא החזיקה הרבה זמן ופרשתי אחרי שלושה אירועים שארגנו .. זה פשוט שאב ממני הרבה כוחות ... (יש לי נטייה לקחת מאוד ברצינות עבודות שאני מבצע.. לפעמים זה עובר את גבול הטעם הטוב.. ) אז החלטתי לעזוב ולהתמקד בעריכה בצילום ובבימוי ... אחרי המשבר ("התקופה ששינתה את חיי") לפני שבעה חודשים כבר לא היה לי כוח לחזור לזה .. הרגשתי כאילו הייתי כלוא בתוך זה ולא העזתי להודות בזה .. (מצחיק שאני כותב את זה עכשיו.. בדיוק אתמול קראתי ספר ששמו "חשבתי על זה הרבה" .. והתחברתי מאוד לאיזה קטע בספר ... דמות מסויימת בספר עברה בדיוק את התהליך שאני עברתי עם עצמי, אמנם לא עברתי פיגוע ח"ו .. אבל זה היה יותר פיגוע נפשי .. ברשותך מצל"ג.. אני אצוטט מהספר: שירה - " 'אתה יודע מה אני חושבת?' אמרתי, 'אני חושבת שאיתי היחיד שבאמת הצליח להשיג לו חופש,' עמיחי - 'מה ?' שירה - 'בסופו של דבר,' המשכתי 'כולנו כבולים במושלמות שלנו. אתה ואבא עסוקים בלהיות המדען המושלם, הרופא המושלם, עד שאין לכם לפעמים זמן לראות שום דבר אחר. אבא אפילו לא הצליח לזכור אם הוא אהב אותי או לא כשהייתי ילדה, אתה יודע ?' אבא ואתה אסירים של הכשרונות שלכם. הרסיסים האלה שנכנסו לאיתי במצח שחררו אותו מהמחוייבות הזו. הוא יכול היה להתאהב. הוא יכול היה לעזוב אהבה. הוא יכול היה לגור בכל מקום שירצה, להיות בן איזה דת שירצה, להאמין, לא להאמין, לקיים מצוות, לוותר עליהן, לגדל כלבה בכל שם שירצה, לבנות לו את החיים שהוא רצה. אילולי הרסיסים הללו, הוא היה היום מדען כמו אבא, או עורך-דין, או כל דבר... הוא אפילו לא היה יודע שהוא רצה כלבה בשם עורלה, או שהרי הרוקי יכבשו אותו ביופיים ובעוצמתם...' " אתה מבין מצל"ג ? בלי הפיגוע הנפשי הזה שעברתי לפני שבעה חודשים (שעדיין לא ממש נגמר ואני מחכה כבר לבשורות ..) לא הייתי יודע היום שאני בכלל לא אוהב הפקות קולנוע, או אפילו שונא את זה .. כשאני רואה צילומים של עצמי וראיונות שלי מדבר על הדבר הזה אני לא מאמין שזה אני שם .. אני לא מאמין שאני העבד הזה שמדבר שם וכ"כ מעריץ את העבודה הזאת.. כשבכלל אני שונא את זה ולא מוכן להודות. השתחררתי.. בדיוק מה שרציתי תמיד ולא העזתי להודות ... אני רוצה להיות מקדימה ולא מאחורי התפאורה. וזהו ... לא מזמן מצאתי עבודה חדשה (מדהיממה !! ) גם כן, עסק משלי... אני לא בעד בוסים על הראש ... פעם בשבוע יש השתלמויות בחברה אבל בתכל'ס אני עובד לבד ולרוב מהבית. (בגלל זה אני הרבה ליד המחשב בזמן האחרון..) אז כן. אני מגדיר את עצמי כבנאדם מאוד עצמאי שמגיל מאוד צעיר התחיל לעבוד (ואולי בגלל זה יש לי רפרטואר ארוך של עבודות..) וכמובן שאני לא אשקר. לא בקשר לגיל ולא בכלל... זה הקליפ שעשיתי לביה"ס שלי לשעבר בסיום שנה שעברה (זה היה אחד הפרוייקטים האחרונים שעבדתי עליו עד המשבר ..) http://www.youtube.com/watch?v=ilRVnMlBbF8

אה.. ועוד דבר ...

אין לכם מה לנסות לחפש אותי בקליפ.. כמו שאמרתי.. אני תמיד הייתי מאחורי המצלמה....

אחפש אותך במקום אחר... חחחחח

מה שנקרא האיש במסתרים ו/או מאחורי הקלעים... אגב, פיני יקירי יש לך דף פייסבוק, אם כן אשמח אם תבקש חברות מדודו מצלג (זה אני)

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

פיני ידיד נפשי (ואם יותר לי גם אהוב לבי) אני קורא את שאתה כותב ודמעה סוררת ניגרה על לחיי ועוד אחת ועוד אחת... כל כך צעיר - עם עבר כל כך עשיר והנה אתה בהווה - שעדיין מתהווה ואתה כמובן כל כך מקווה - שהפיגוע הנפשי יעבור כי אתה שווה אני כל כך מבין ללבך הדואב - ואני אותך מעמקא דלבא אוהב כמובן שאני להצלחתך מייחל - ולצאתך מהמשר הנפשי מאחל שתבשרנו נשמה בשורות טובות - אין עליך הו"ל שובר הלבבות. ואגב לגבי יום ההולדת מצפה לראות את התאריך העברי ובעז"ה מבטיחך כי תקבל ברכות ואיחולים מקירות לבי ושוב הרשה לי לשלוח אליך מכאן ברכות לבביות חיבוקים וגם נשיקות
אחי הצעיר והיקר, תחשוב טוב - תרגיש טוב - יהיה טוב ללא חריקות.

המון אנשים מגיבים מתוך המגבלות שלהם

זה כלל לא אומר שיש בך משהו לא בסדר. נסה לשאול אחרים לגבי זה ולהבין מה בדיוק. אבל גם אז, היה עצמך כי מה הכיף להיות כמו כולם. אתן לך דוגמא מערוץ 10. יש שם שני גברים. האחד גיא זוהר ונדב בורנשטיין (שהוא בעיני חתיך והגיי דר שלי אומר שגם הומו). הם בהחלט מגישים אחרת וזאת דווקא גדולתם וחוזקם.

למעלה