סתם לשתף

vulkan10

New member
סתם לשתף

אני עכשיו חזרתי מיום הולדת של אימא של בעלי,היה מאוד נחמד כולם שתו ואחד החברות של אימו אישא שגדולה ממני בשלושים שנה היזמינה אותי לירקוד איתה .בחיוך הסכמתי היא אשה מאוד יפה,סקסית בטירוף. ובתהליך ריקוד שהיא התחילה לחבק איתי ולהצמיד את גופה כלפי אני הרגשתי שאני מתעלפת זה היה כל כך חזק הרגשתי שכל כך רציתי לנשק אותה .....,לגעת בה בפנטזיות שלי כבר רצתי כל כך רחוק אני והיא.......... הכי מוזר שהיה משהוא באוויר מתח מיני שגם מצידה מתח שהיה אפשר לחתוך בסכין וזה היה רגש כל כך חזק הרגשתי שאני מתפוצצת ריקוד נגמר אני חזרתי לכיסא שבו ישב בן זוגי ונשארתי עם חלומותיי סתם רציתי לשפוך תודה

אוססונה

New member
אזרי אומץ.

בוקר טוב! עצה, פעם הבאה כאשר מישהי תחבק ותצמיד אותך אליה, תעשי גם את כמוה. הרי, זו ההזדמנות להגשים חלום. שום דבר לא טוב, לא יכול לקרות. הרי, היא התחילה אתך.

diklam21

New member
ואוו

לא יודעת מה הייתי עושה.... במיוחד שבעלי יושב ומסתכל... בטוחה שהראש לא הפסיק לעבוד אח"כ..... אמנם גדולה ממך ב-30 שנה אבל אם היא סקסית בטירוף....מעניין ... אני בטוח הייתי מגיבה אחד לאחד כמוך....

vulkan10

New member
היי

למה את מתכוונת "הייתי מגיבה אחד לאחד כמוך"י שמח אם תוכלי לפרט יותר לעומק נורא מעניין תודה

למעלה