סתם לשתות קפה

סתם לשתות קפה

ירדתי על ארבע כדי להציל את המצב לא שזה היה כל כך ברור הרי זה קצת משפיל אבל בכל זאת, הקרבה היא תכונה אצילית אז ירדתי בקיוסק קניתי מסטיק כי נמאס לי למלא פי מים שהגיעו עד נפש אחר כך הבנתי, שרק סיגריה תעזור כמובן שניסיתי גם לחלום, לנשום לרשום, ולצרוח אבל בסוף הפסקתי לנסות והנה אני כאן עומד על שתיים מול מראה גדולה בחיי, בא לי לשבור אותה לרסיסים ולראות את השמיים להריח את הפריחה של האביב או סתם לשתות קפה

טאKילה

New member
חיוך וקפה

באוגוסט ידעתי שמך בספטמבר כתבתי לך שיר ושאלתי את עצמי רוח נושבת ערגה נחשבת? כן, ארגתי אותך בסתיו באתי לחיוך וקפה חיבקתי אותך בחורף הלילה מתוך שנתי דיברתי אליך מחר אני שוב אבוא אצלך איתי איתך יקירי מילה אחת היתה כולך אמיתי. תל אביבי זמני ברוך הבא לשירה מעת לעט

פירורים

אחרון פירורי אהבה זרה במבטך שאלה "יש נס קפה?" עטפת אותי בחיבוק עז רוח פרצים צמררה "יש קפה" השבתי "הנס נגמר"

fcolors

New member
הכי מדליק זה../images/Emo45.gif

כאשר אני שותה קפה בדיוק ....אני נפגש עם השיר המדליק הזה.

ריקי די

New member
קפה

גם לשתות קפה פה בשממה, רוח מדברית עליזה וניחוח פריחה כמה מילים מתוקות שולחת בליטוף אל גוך המתרחק אט אט על ההר בשביל אל הבריחה.

odo13z

New member
קפה........../images/Emo66.gif

הקפה.....המהביל הקרמי הזה כמו צוף אהבתך..... החם .... כמו אני בתוכך...... שחור....כשחור מבטך.... בספל גדול ועגול..... כמו ירכייך..... שתי בליטות של קצפת..... כשתי פטמותייך...... בכל פעם שאני שותה קפה...... אני חושב...... עלייך...(:)

טאKילה

New member
כמו קפה

רוצה אותך כמו קפה ואני נמסה בך זולגת כחלב. כשהבוקר עולה חושקת אותך כמו קפה חזק. לצדך שופעת חמה טעימה כמאפה מתקתק.

קפה בניחוח אשה

"הקפה שלך טעים לי" החמאת לי באופן ניכר ואני בוחשת בכפית קפה חזק ומר קמצוץ הל ומקל קינמון זוכרת היטב, זה ברור פושטת בגדיי ונשכבת פרקדן ואתה שותה לי קפה משקע הטבור

למעלה