סתם לשפוך את הלב

סתם לשפוך את הלב

הוא בוגד בי ולא מבין הוא בוגד ואחר כך מתחנן ומבקש סליחה הוא מנהל רומנים קשרים הוא מתחנן ובוכה ואומר שרק אותי הוא אוהב אני מנסה מנסה להבין מה לא טוב בי מה לא מספיק בי למה הוא צריך אחרות אני פה!!! מתי הוא יבין מתי זה יגמר מתי באמת הוא יפסיק להכאיב כל כך מתי הוא יבין שזה לא שווה שלא שווה את הבכי של הילדים כשאני מעיפה אותו מהבית לא שווה את המריבות שהילדים רואים לא שווה את השאלות שלהם "מתי אבא חוזר הביתה"? מתי הוא יבין??? מתי הוא יראה שאני כבר לא מעריצה אותו לא מכבדת אותו ויותר מכל לא מבין שאני מחכה לפעם הבאה.... יום יבוא הוא ירגיש יום יבוא .................. יום יבוא ולא אחשוב על ילדי היקרים, אחשוב עלי!!!!! והעיף אותו לעזאזל !!!!!!!!!!!!!!!

shy777

New member
מתי?

כשאת תחליטי להעיף אותו. זוגיות רעה לא בהכרח טובה יותר לילדים מאי זוגיות כלל.

tapuznik

New member
הביצה והתרנגולת

מעניין מה קודם למה. חוסר ההערכה שלך כלפיו שאולי גורם לו לחפש הערכה עצמית בזרועות אחרות או שזה בכלל מעגל קסמים שלא יפסק לעולם. את מזלזלת בו, הוא הולך לאחרת, את מזלזלת בו יותר, ושוב הוא הולך לאחרת וחוזר חלילה.

czar

New member
זה לא הוא, זאת את

מתי את תביני שלילדים שלך מגיע יותר, ומתי את תביני שאולי עדיף שהם יבכו פעם אחת ויתרגלו לעובדה שאיו אבא בבית, ומתי את תביני שאת למעשה לא פה.... הוא בוכה ומתחנן.....אז מה?! בכביש, הוא יהיה 50 שנים נהג מצויין בלי שום עבירת חנייה, אחרי 50 שנה של נהיגה טובה, עבירה אחת שחלילה גורמת לתאונה קשה...למי איכפת מה היה 50 שנים, אולי יתחשבו בעונש. הוא לא אשם בכלום....שום כלום.

נונה17

New member
פאסיב אגרסיב?

מתי הוא יבין? כשתגידי לו במפורש ולא כשתמשיכי לקבל אותו בחזרה ולשפוך את הכעס במקומות אחרים. אחרת - למה לו להפסיק? אחלה חיים יש לו. כשתחליטי שלא בא לך לשחק את הקורבן, אולי אז יתקדמו דברים. נ.ב. - את באמת חושבת שאת עושה טובה לילדים שלך במצב שאת מתארת?

seeyou

New member
למה להעיף אותו לעזאזל ?../images/Emo12.gif

תחזירי לו באותה מטבעה ייתכן שאת חושבת להעניש אותו בזה אבל את מענישה את הילדים ואת עצמך....כגרושה++ יוסי

למעלה