סתם לפרוק

סתם לפרוק

בני חמישה חודשים.
אכלו, שיחקו, הגיעה העת לישון. היא אמת סבבה שמים אותה לישון ישר נרדמת רק מה היום התעוררה אחרי חצי שעה, אולי בגלל הבכי שלו.
הוא מהרגע שנולד קשה לו להרדם, יכול ואוהב להרדם ביניקה/אחרי הנקה.
אז אכל (ינק), נרדם כמובן על החזה, התעורר, קצת שיחקנו, נהיה עייף שמתי במיטה ואין לא נרדם. לא לא לא. ועייף חבל על הזמן. עוצם עינים וקופץ כל איזה חצי דקה, אולי מפריעה לו הההמולה בבית, בינתים ההיא מתעוררת ומתחיל: היא צורחת הוא רוטן.
אז עטפתי את שניהם,ליטפתי, שרתי, עמדתי לידם, דיברתי, נתתי מוצץ, אין כלום כלום כלום לא עוזר, לקחתי על הידים, ניסיתי להניק אותה שוב והיא צורחת ובועטת ברגלים, הוא אני מלטפת ומרגיעה ושם כלום לא עוזר, בינתים בת הכמעט שלוש בוכה באמבטיה, ואני יודעת שאם אתן בקבוק הם ירדמו. ואני לא רוצה לתת בקבוק כי אני יודעת שהם לא רעבים אלא עייפים ולא מצליחים להרדם. אחרי רבע שעה נשברתי הכנתי פורמולה נתתי לכל אחד בקבוק 90 סיסי, תוך דקה לא היה עם מי לדבר, ישר נרדמו. היא שתתה כ-80 סיסי, הוא כ-40 סיסי ואיך שקיבלו את הבקבוק עצמו את העינים כמה שלוקים נרדמו ואת השאר מצצו תוך כדי שינה נראה לי. בכל מקרה תוך שניות לא שמעתי הגה, תוך דקה הם חרפו.
אז מה?
עיצבן אותי שנתתי בקבוק בשביל להרדם, כי וואלה רצוי שירדמו לבד, עיצבן אותי שזה בקבוק לא למטרת אוכל אלא למטרת הרגעות אבל הינה בסוף היא דפקה כמעט בקבוק שלם, והוא חצי, אז למה רבאק לא יונקים כשנותנים? והוא (הבן) כמה אפשר למצוץ? כמה?! די כבר לך לישון. לא רציתי שירדמו ככה אבל בסוף הם כן נרדמו ככה אז מצד אחד זה בדר"כ לא קורה, אבל מצד שני זה מעצבן אותי שסטיתי ממה שתארתי לעצמי שצריך להיות, וזה לא היה לפי התוכנית שלי, וצרחו וצרחו.
מזה אומר? שהיו עדיין רעבים? רעבים ועייפים? עייפים ולא נרדמים? עשיתי משהו לא נכון? היא בוודאות היתה רעבה אז למה לא רצתה לינוק אבל בקבוק לקחה? והוא - למה אתה לא נרדם? אם עייף לך לישון.
זהו, פרקתי.
תוסיפו לזה שהם מתעוררים להם לפחות פעמים בלילה, פעם ב1 בערך ופעם ב4 (במקרה הטוב, במקרים הגרועים יותר פעמים).
מתי זה כבר יגמר? למה אי אפשר לישון רצוף או להתעורר פעם אחת?!

לילך1235

New member
גם אצלי בניי חמישה חודשים

הלילות דיי מישתנים שמתי להם שהם מצוננים (קורה הרבה....)
קמים פעמיים בלילה ויותר כן מתיש את צודקת
אבל למה מעצבן אותך לתת בקבוק ? ?
אולי לא מספיק להם ?
מצטערת אבל אני לא בדעתך אל תיכעסי אליי ....לא צריך להיתעקש לדעתי
אם את יודעת שיואכלו בקבוק וילכו לישון תני להם לפניי השינה וזהוא
אולי תחליפי לפני השינה במקום הנקה תני להם בקבווק ....

בהצלחה וכל הכבוד שאת מניקה את שניהם !

taltal153

New member
עונה כמי כשילבה בין הנקה לבקבוק

נשמע שבאמת היו רעבים ולכן לא נרדמו. לא? (אם אכלו כמות יפה ולא קצת)
לפעמים צריך לחזק את ההנקה, אז מניקים עוד פעם ועוד פעם ובסוף אין ברירה, אלא לתת בקבוק.
אז יכול להיות שמחר באותה שעה ההנקה כן תספיק ולא יהיה צורך בבקבוק.
זה נשמע לי הגיוני דוקא בגיל הזה. ככה אני התנהגתי , בלי רגשות אשמה ובעסה.
אני חושבת שבגיל הזה הייתי נותנת בכל מקרה בקבוק לכל אחת לפני השינה בנוסף להנקה. אחת מהן היתה ישנה כל הלילה והשניה מתעוררת בין פעם לפעמיים. כך שאין כללים.

ליבי ליבי איתך...

גם שלי בני חמישה חודשים.. גם אצלי הלילות נראים ככה.....
אצלי סוף סוף גילינו למה אחד פחות רגוע בשינה - מסתבר שיש לו דלקות אוזניים בשני האוזניים! עם מוגלה! אב הוא על אנטיביוטיקה ואני משכיבה אותו על הבטן להקל עליו...
אין לי עצות... אבל מזדהה לחלוטין..
אני רואה שאחרי מקלחת הם הרבה יותר רגועים אז לפני שינה כמובן אמבטיה טובה ואז הנקה ביחד/אחד אחרי השני.. ולפעמים זה 2 סיבובי הנקה כי הם נרדמים פעם ראשונה אבל עדיין לא שבעו אז שוב פעם אני נותנת כמה שלוקים ואז נרדמים שוב- כדאי לך לנסות אל תביאי בקבוק אלא תניקי שוב..
ועצה שלי - תשכיבי לישון את הגדולה לפניהם. מתי היא הולכת לישון? לפני סדר הערב שלה תניקי אותם (גם אם הם לא רעבים, שלא יצרחו מרעב) טפלי בה תשכיבי אותה לישון ואז תקלחי אותם בנחת ותשכיבי לישון!

בהצלחה!! ו.. אני כל כך מבינה אותך!!!!

למעלה